reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Ja wesola od rana biegam po miescie i zalatwiam potrzebne mi sprawy ;) ladna dzisiaj u nas pogoda bo chyba z 14 stopni i sloneczko ;) zapewne niedlugo zrzuce z siebie te ciezkie kurtki i plaszcze ;) nie mam pomyslu na obiad wiec pewnie jakis makaron z sosem ulepie :p to zawsze zdaje egzamin jak nic nie mam w glowie :p

Witam, nową mamusię i resztę "starych" mamuś tez :)
Nie spałam dzisiaj w nocy, taka byłam podekscytowana dzisiejszym dniem.
Karoca dla maluszka już wybrana, teraz tylko odkładam kaskę i zakupy w czerwcu :)
Idę robić obiadek, zaraz głodny mąż wpadnie :)

no i nareszcie koniec pracy yupiii!!!! i już weekend :) Jutro mnie M zabiera na zakupy do większego miasta, do galerii heheh.. :) no tak, ja to mieszkam w takim małym miasteczku i u nas nic nie ma, więc musimy jechać 50km co by do kina pójść na przykład, chociaż jutro akurat kino pominiemy, bo nic ciekawego nie grają dla nas ;P

Wpadnę pewnie dopiero po weekendzie, więc życzę miło spędzonych najbliższych dwóch dni :) Odpocznijcie i zrelaksujcie się Ciężarówki :) Buziole :*

Witam!
Blak Opal no to mile spedzonego czasu!
Sempe dobrze zaczety dzien nie jest zly:) A tak od strony technicznej sie chcialam zapytac:jak wy dajecie z rana tak rade jak dzieciarnia juz na chodzie? My jak ostatnio sprobiwalismy to mlody wskoczyl tz na plecy z okrzykiem "tata ja cie uratuje!!!":cool:
Pogody wiosennej ciag dalszy, posciele juz schna na ogrodku,mlody poryl w ziemi lopatka, rundke rowerem odprawil no a teraz chyba sie chwile kimniemy bo pitem na zakupki.

Sempe pozazdrościć. Mi się w ogóle nie chce. Nie mamy dzieci a nasze pożycie leży i kwiczy, jakoś w ciąży mi się nie chce, mój też jakoś widzę bez ochoty, ja napuchnięta ten brzuch coraz większy, wieczorem się wcześnie kładę, rano jak wstaję to on śpi, poza tym jak sobie pomyślę że tam siedzi moja dzidzia to mi się w ogóle seksu nie chce. Słucham sobie serduszka i potem od razu zasypiam, to jakoś tak nie pasuje wszystko teraz do igraszek. Odkąd zaszłam w ciążę kochaliśmy się może z 2 razy.

Witam wszystkie nowe mamuśki

Zakupiłam wędzone żeberka i mam zamiar gotować grochówkę bo mi tak smaka narobiłyście wczoraj i przedwczoraj :-)

Ostatnia edycja:
Ten sex w ciąży to jakoś mi nie pasi, raz że czuje się potwornie nieatrakcyjna a dwa, że mój mąż ma shize, że od bzykania dziecku się coś stanie i nie dociera do niego, żeby sobie tak nie schlebiał, bo jego fujarka nie sięgnie tak daleko... Ja mam raczej ochotę na takie przytulanki, żeby być po prostu blisko i wystarczy :)

pije kawke po mega dobrym sexie:biggrin2:

Nie ma to jak dobry seks :-D widzę że niejednej narobiłaś ochoty. Mnie zresztą też. Ale mąż wrócił z delegacji więc się dzisiaj wyżyję, bo się ogromnie stęskniłam!!!

Napisałam wcześniej posta ale mi się usunął i już nie pamiętam co tam pisałam. Na pewno do Olgi żeby postarała się przekonać męża bo to rzeczywiście brzmi ciekawie. Pompy ciepłą to teraz świetny interes! My też o tym myślimy przy budowie domu. Więc ja też jak najbardziej polecam. Teraz podobno mają być jakieś dopłaty tak jak to było z kolektorami więc tym bardziej warto się zainteresować.

Ja dzisiaj trochę ogarnęłam w domu, no i obiadek zrobiłam. I wystarczy na dzisiaj. Mąż pojechał jeszcze na chwilę do firmy, ale jak wróci to zamierzam już nic nie robić tylko razem odpoczywać. Jutro przyjeżdża do nas rzeczoznawca wycenić wartość szkody w samochodzie odnośnie tej sprawy co w sądzie byliśmy. Zobaczymy czy nie będą się czepiać różnych formalności i niedługo będziemy mogli w końcu naprawić samochód. Stłuczkę mieliśmy w sierpniu 2011!!! I do teraz się to ciągnie. No mam nadzieję że już niedługo.

Uciekam, a wszystkim tym które nie mają energii przesyłam wirtualnego kopa. Ale dziewczynki czeka nas weekend więc nie przesadzajcie z robotą tylko odpoczywajcie!! :-) przesyłam pozytywną energię!!

reklama
My jak ostatnio sprobiwalismy to mlody wskoczyl tz na plecy z okrzykiem "tata ja cie uratuje!!!":cool:

Ale mnie rozbawiłaś!!! No ale z dziećmi za ścianą to na pewno gorzej. My tylko mamy moją mamę za ścianą!!! Ale ona bardzo szybko chodzi spać i śpi jak kamień!! a pokój też nie przylega do naszego więc się nie przejmujemy. Ja to miałam problem w pierwszym trymestrze z seksem. Strasznie się bałam o poronienie i nawet jak się kochaliśmy to ja nie miałam z tego takiej przyjemności jak przed ciążą, bo się stresowałam i pilnowałam. Teraz wiem że dzidziuś sobie spokojnie rośnie i nic mu te nasze igraszki nie szkodzą, poza tym ja się czuję zdecydowanie lepiej, mam więcej energii no i przestałam się stresować i znowu mam z tego przyjemność :-D czego innym także życzę.

Do góry