reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Sempe- jak Wam się chcę. Też bym chciała mieć ochotę. Mój biedny chłop wyposzczony, już od samego patrzenia na mnie mu się chce... Nie mam chyba wyjścia, dziś się przemogę hehe
Do nas dziś wreszcie przychodzi ojciec mojego narzeczonego i będą mierzyć wnękę na szafe w przedpokoju. Juz się darłam od tygodnia, że jak mi tej szafy nie zrobi, to jego rzeczy schowam do kartonów, bo nawet nie ma miejsca, żeby pomyśleć o zakupach dla dzidzi, nie mówiąc juz o tym, że sama też bym sobie coś kupiła na roznący brzuch, bo mnie już gacie cisną....

Ostatnia edycja:
reklama
Ratina, no na razie na spokojnie, choć tak się nie da za bardzo bo nic nie da dodatkowa praca u brata po godzinie 15.00 jak oni jadą na taką robotę wcześnie rano... brat potrzebuje osoby która będzie pracować a nie pomagać od czasu do czasu. No ale zobaczymy, ważne że mąż mysli o tym poważnie, to jest wielki krok do przodu :)

sempe - no ładnie sobie zaczynasz dzień gagatku :p

ja jeszcze nic nie zrobiłam, tylko poodkurzałam, i siedzę...

No i nie pojechalam bo juz dochodzilamdo emki i mnie wymioty dopadly.Emka odjechala a ja zostalam:baffled:Z jednej strony to dobrze ze nie w emce ale bylby obciach,cala emka zaladowana:szok:

doti bidulko :(. Jak ja się cieszę, że u mnie już po tym głupim okresie rzygawki. Nic sie nie martw i na Ciebie przyjdzie czas. Skończą się okropne dolegliwości, przyjdzie energia do działania.
Idę po moje dziecko do szkoły, a potem za obiad trzeba się wziąć. Dziś kartofle z masłem, cebulką i śmiataną i jajo sadzone. Jak się któremuś nie będzie podobać to kopa w tyłek dostanie i niech spadają ;-)

stokrotka.af - pisałaś że po 4 śliwkach dostałaś rewolucji, a ja wczoraj kupiłam sobie paczkę i prawie całą 200g zjadłam w pracy, na dziś tylko 3 szt mi zostały i nic a nic mnie nie ruszyło :no:

sara1985 - witam krajankę, bo chyba się jeszcze nie witałam.

LeRemi - u was takie temperatury, siostra mieszka w Nottingham i też ponoć u nich koło 20stopni było, bardzo przyjemnie. A u nas wczoraj okropna pogoda, rano mało co głowy nie urwało, potem padał śnieg, a na koniec deszcz, brrr... dziś jest okropnie ślisko na drodze i chodzikach, można orła wywinąć. Śniegu jeszcze u nas pod dostatkiem.

Exotic87 - super wieści, jak dobrze że psina się znalazła, teraz to pewnie się zastanowisz dwa razy zanim znów weźmiesz pod opiekę obce psy ;P
sempe - ale mi robisz smaki tą waszą poranną akcją, też bym chciała :sorry:

....ja jeszcze nic nie zrobiłam, tylko poodkurzałam, i siedzę...
tylko poodkurzała i to nic? :-p, rozbawiłaś mnie :))
Olga RaQ jak to dobrze że Natalii się buzia poprawia i wysypka schodzi.

Ja też nadal w piżamie, grałam w Simsy na facebooku :-D
Sempe zazdroszcze sexu...i wszystkim tym, ktore mogą :-(
Idę się myć może do 16 się wyrobię...z tym moim tempem ogarniania się..heh

Cześć dziewczyny....:-)..zazdroszczę wam energii..humoru ..bo u mnie dziś wszystko do d....:wściekła/y:Wczoraj przeleżałam cały dzień.....grypa mnie zmogła...:-(Przynajmniej mój mąż zrobił porządek w kuchni....i mogłam dziś tam wejść...:-)Na dworze u nas paskudnie od wczoraj leje...i moje dzieci tez siedzą ze mną bo się pochorowały...i chłopaki szleja..:szok:..a mi głowa pęka.....Jak sobie pomyśle że możliwe że będzie 4 syn......to :szok::no:..zwariuje z takimi łobuzami.......:tak:..Z tego co piszecie to z dziewczynkami to tez różnie bywa......:szok:szkoda gadać oby do wiosny...wyjdą na dwór to wyładują energie..a na razie mi tu jęczą a mi głowa pęka...:shocked2:Po za tym postanowiłam coś zrobić z kapustą która zalega w lodówce...choć mnie mdli gdy czuje zapach jej..ale robię dziś łazanki..szybki obiad i chłopaki może się najedzą...:-)
Exotic87 .....ciesze się ze w końcu mogłaś odetchnąć i piesek jest cały i zdrowy.....:-)Uciekam ..nawet nie wiedziałam ze to już ta godzina a zaraz mąż wraca..a ja nie skończyłam obiadu.....pa:shocked2:

dzieńdoberek
no dziś przeszłam samą siebie -wstałam o 13 :no: mój pies to prawdziwy anioł bo spał razem ze mną :tak:
mam w planach wybrać się do sklepu , ale mi się nie chcę :no: wiatrzysko takie i głowy sobie nie umyłam :no:
RatinaZ skoro jestes zdecydowana na Wawę to powiedz gdzie bo ja kompletnie nie wiem, próbowałam wczoraj szukac jakiegos prywatnego ginka z Tarchomina, ale nic nie znalazłam :wściekła/y:
co do męża na wyjazdach to żadna z Was dziewczynki mnie nie przebije w tej kwestii :no: ja swojego widzę 4 dni na cały miesiąc :wściekła/y: tez go prosze o zmiane pracy bo miała być tylko na rok a tu już prawie 4 przeszły :wściekła/y: a ostatnio się napalił na wyjazd do Australii-na stałe :no:, ja juz mam dosyć, nie powiem kiedyś byłam bardziej chętna na zmiany, mieszkalismy już w Szkocji, Belgii a nawet w Indiach :tak:, ale teraz już chcę naprawdę zostać na miejscu...
w kwestii śliwek no nie wiem, mnie pomogły a wczoraj wszamałam całą puszke orzeszków bez soli i dziś rano też mnie pogoniło :tak:
normalnie pomaga mi na przykład wypicie całej butelki soku marchwiowo-owocowego, duża ilosć pomarańczy lub kiwi...
dobra spadam do tego sklepu, ależ mi się nie chce :no: a jeszcze zmywanie i pranie mnie czeka :wściekła/y:

reklama
Do góry