reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

wow, Black_Opal - tak trzymać :))) biorę więc z Ciebie przykład i biorę się do roboty :)

ogromny zachwyt Natalii wzbudziła wanienka pełna rzeczy do prasowania - co za radość :) można na nią wleźć i wyrzucać wszystko wokół siebie :)

marcia - super pomysł na obiad!! mam mięsko mielone schomikowane w zamrażalniku, zrobię jutro też :) a jaką jarzynę do tego?? czy żadnej? :p

katjusza - u mnie idento pogoda już od wczoraj, do tego straszna wichura, bleee!

Ostatnia edycja:
reklama
Olga mam z moim mężem to samo...nawet na rozmowy mu się nie chce iść,żeby się troszkę w tej kwestii odświeżyć...A taka firma o której ma przyszłość.Sama sie rozglądam za jakimś systemem żeby oszczędzić prąd i gaz.Myślałam o ekranach słonecznych..
Katjusza też sobie wczoraj kupiłam sok malinowy i własnie piję herbatę z sokiem:-)

Witam dziewczyny, po wczorajszej wizycie wszystko ok (szczegóły opisałam w odpowiednim wątku).
Tylko mój mąż mnie przygnębia, jak to z resztą ostatnimi czasy, nawet nie zapytał mnie po wizycie jak tam, czy wszystko ok? jakby go to w ogóle nie interesowało :sad::sad:. No trudno... teraz poczytam co tu naskrobałyście od wczoraj :)

Zdecydowanie najlepsza wiadomość dnia, że pies się znalazł. Szkoda że ludzie są tacy wredni, i okup za psinę zarządali, ludzie to bydlęta. Ale ważne, że pies cały, zdrowy i już w domu :-) :-) :-)

ja noc nie przespana, od 6 na nogach, o 8 ekipa od remontów była omówić szczegóły, więc już musieliśmy być wyszykowani, po śniadaniu, gotowi do wystartowania do pracy, a nie spałam bo mamy jazdy z teściami o ten ślub i wczoraj były awantury wieczorem. Poza tym się jaram remontem.

Buziaki i miłego piątku

Witam od rana
Exotic gratulejszyn i już spokojnie, sama widzisz, że stres może zaszkodzić...odpoczywaj i już się nie denerwuj!:-D
sopelek nie wiem dlaczego umknal mi Twoj post.Chodzilam troche do madurowicza,ale nie wywarl na mnie dobrego wrazenia jako opieka nad ciezarnymi,obecnie chodze do malej przychodni na ul.łęczyckiej i prywatnie na Gadke stara jezdze czasami,jak mam jakies watpliwosci,a co do porodu to jestem sklonna ku CZMP,a jak u Ciebie sprawa wyglada?;-)
Ja troszkę czytałam o opiece w Madurowiczu, CZPMP, Rydygierze. Zdecyduję się na Madurowicza, sama się tam rodziłam :-D Jestem bardzo zadowolona z opieki i zainteresowania personelu, już na poziomie tej wczesnej ciąży, a ponoć na porodówkach jest bardzo ok. Wiele moich koleżanek rodziło. I cesarką i naturalnie i zadowolone. Do poradni też chodzę w Madurowiczu i przymierzam się do szkoły rodzenia, żeby poznać troszkę personelu i lekarzy. Dzisiaj idę prywatnie do prof. który pracuje na oddziale położniczym i perinatologii, mam nadzieję że się mną zajmie. Co do opieki nad noworodkami, wcześniakami, to w tej chwili już różnica się zatarła. Mam znajomą lekarkę w CZMP i ona też radzi Madurowicza. Mają super sprzęt i opiekę. A w moim przypadku to bardzo ważne, duże ryzyko porodu przedwczesnego...

Olga mam z moim mężem to samo...nawet na rozmowy mu się nie chce iść,żeby się troszkę w tej kwestii odświeżyć...A taka firma o której ma przyszłość.Sama sie rozglądam za jakimś systemem żeby oszczędzić prąd i gaz.Myślałam o ekranach słonecznych..

Ratina z tego co wiem, bo zamierzamy się budować, to kolektory słoneczne w Polsce się nie opłacają, prędzej elektrownia wiatrowa.

Olga pompy ciepła to przyszłość! Niech mąż kończy jakiś kurs, żeby mieć wiedzę i spróbuje. Sami się zastanawiamy nad pompą ciepła, ale poziomą...więc może kiedyś poproszę o namiary :-p:-D

U mnie dziś dzień z wizytą u lekarza oraz spotkankiem z przyjaciółmi :-D
Więc pewnie napiszę co i jak jutro. Trzymajcie kciuki. Ale powiem Wam że boli mnie tam wszystko po ostatnim badaniu ginekologicznym, jakbym miała jakieś siniaki :szok: a przecież mocno mnie nie badała lekarka....ehhh

sopelek - poziome też robią :) ja myślę że praca u własnego brata (który jest bardzo w porządku), w firmie która ma dopiero 3 osoby i jest na początku kariery i rozwoju, i nie ma na razie konkurencji - to wielka szansa dla męża :) będę go zachęcać do zmian w naszym życiu :) nawet choćbym miała czasem długo sama siedzieć z dzieciakami - myślę że warto...

Witam Was słonecznie mimo,że za oknem brzydko,bardzo brzydko(czekamy na wiosne!):-)Widzę,że wy dziś pracowicie spedzacie dzionek,ja jestem od paru dni tak leniwa,ze najchetniej nie wstala bym z lozka,ale zaplanowalam zakupy dla maluszka jakies *******ki:tak:pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia:)

Dzień dobry. Mój Mały człowieczek juz się rozkopał chyba na amen. Teraz sobie siedzę i czuję jak szaleje :-).
Exotic- Super! powiem szczerze,że juz podejrzewałam najgorsze... Ale super wiadomość
dorotak- mężem się nie przejmuj. Masz nas. My isę martwimy i cieszymy, że wszystko ok na wizycie
Miłego dnia laseczki

potwierdzam ze pompy ciepła to dobra inwestycja!

my tez mamy juz zaprojektowane wszystko co potrzeba... pozwolenie na budowe od maja mamy ale teraz 3miesiąc zyjemy z oszczędnosci na dom i marnie to widze ze do konca się wybudujemy..

pije kawke po mega dobrym sexie:-)

reklama
To ja o tych pompach poczytam jak radzicie :tak:

Sempe to masz super rozpoczęty dzień.
Olga może pogadaj z męzem żeby narazie spróbował nie zwalniając się z pracy.(taki luźny pomysł)
Dorotak normalnie buziaki Ci śle...Nie smuć się tylko proszę...
Mart nie da się tych rodziców w końcu spławić...ile można meczyć dorosłych ludzi o to samo...

Do góry