reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

hej :) tak Was podczytuję jedną nogą, bo drugą to bardziej we wrześniu siedzę :D ale ostatnio na usg wyszło 28.08 więc tak będę sobie podczytywać :D

Stokrotka pytałaś o lekarza na tarchominie, to ja szukałam wielu opinii w końcu chodzę (tylko na usg) do kliniki dormed, mają stronę, trzech lekarzy. Normalnie chodzę na nfz, ale na dodatkowe usg tam, ceny ok, więc chyba mogę polecić.

Dorotak mi to dwie śliwki pomagają, po całej paczce chyba nie wiedziałabym jak się nazywam :D

reklama
miałam składać pranie ale przyszedł polecony z US ze coś tam im nie pasi ... więc od 3h siedze nad papierami, znalałam błąd i az ciekawi mnie jak oni do tego doszli!! w poniedziałek mąz jedzie wyjasnienia złozyc więc mam weekend z głowy bo wstyd się przyznać ale nasza KPiR ma mega braki:no:ale tak jest ze szewc bez butów chodzi!!!

no az mnie cos tknęło by tu wejsc teraz, jeżeli chodzi o sex to nie ma nic lepszego na dobry nastój:-) teraz jak mąż nie pracuje (troszke się juz martwie ze jeszcze nie ma pracy) to dopołudniowy sexik jest najlepszy.. po paru latach nasze dzieciaki juz wiedzą ze jak mama czy tata mówi :

teraz idziemy do sypialni odpoczywać:-)
albo tata idzie mamie masowac plecy:-)
albo ja mówie ze idę tacie pomasować kolano:-)
albo ale nas głowa boli:-)

oczywiscie wczesniej dzieciaki muszę byc najedzone, wysikane, wykupane, napite:-) puzzle układają albo właczamy baje...

15min nam wystarcza:-) dłuzszy mamy wieczorem:-)

dobra wracam do papierów:-) chyba dzis jak uspimy dzieciaki skoczymy do kina:-) dzis premiera m.in WSTYD

pije kawke po mega dobrym sexie:-)
oj tak, ja czekam, jestem po pracy, moj M.zaraz wraca :) oj tak :)
jak wy dajecie z rana tak rade jak dzieciarnia juz na chodzie? My jak ostatnio sprobiwalismy to mlody wskoczyl tz na plecy z okrzykiem "tata ja cie uratuje!!!":cool:
hahahahaha oj tak, ja to znam :) albo nagle slychac jak stoi za drzwiami i slucha :) hah

Mi się w ogóle nie chce. Nie mamy dzieci a nasze pożycie leży i kwiczy, jakoś w ciąży mi się nie chce, mój też jakoś widzę bez ochoty, ja napuchnięta ten brzuch coraz większy, wieczorem się wcześnie kładę, rano jak wstaję to on śpi, poza tym jak sobie pomyślę że tam siedzi moja dzidzia to mi się w ogóle seksu nie chce. Słucham sobie serduszka i potem od razu zasypiam, to jakoś tak nie pasuje wszystko teraz do igraszek. Odkąd zaszłam w ciążę kochaliśmy się może z 2 razy.

Ten sex w ciąży to jakoś mi nie pasi, raz że czuje się potwornie nieatrakcyjna a dwa, że mój mąż ma shize, że od bzykania dziecku się coś stanie i nie dociera do niego, żeby sobie tak nie schlebiał, bo jego fujarka nie sięgnie tak daleko... Ja mam raczej ochotę na takie przytulanki, żeby być po prostu blisko i wystarczy :)
dziewczyny, co z Wami :/ ale wszystko jeszcze przed Wami, taki sex w ciazy to samo dobro, nie trzeba uwazac, nie trzeba sie starac :) bez stresu, zadnego, sama przyjemnosc :) a moze tak sex francuski :)

Nie ma to jak dobry seks :-D widzę że niejednej narobiłaś ochoty. Mnie zresztą też. Ale mąż wrócił z delegacji więc się dzisiaj wyżyję, bo się ogromnie stęskniłam!!!
oj tak oj tak :)

widzicie zmiany na forum? ;) licho nie śpi :p mamy archiwum i regulamin :)
widzimy Kochana :) super :)

ja po pracy :) na obiad rybka z piekarnika, kupilam 2kaftaniki, pol godziny lazilam po tych ciuszkach, slodkie, ale jak sie tak przyjrzec to niektore calkiem nieprzydatne, jednak jak ktos mial juz dziecko to chyba sie madrzej kupuje, musze poprosic kolezanki zeby mi podrzucily ciuszki po swoich dzieciaczkach to bede wiedziala czego mi brakuje

girls kochane, po ile sa pieluchy tetrowe w polsce? tutaj znalazlam taki pak 12sztuk za 20f, sa idealnie w kwadrat, patrzyla ktoras??

mam zamiar dzisiaj obejrzec bitwe warszawska, posciagalam troche filmow to bedziemy teraz maratony urzadzac :)
i mam ochote zamowic jakies jedzenie, tylko nie wiem jakie jeszcze :)

Zakupiłam dziś te czopki przeciw zaparciom i wiecie co na nich pisze?- Musujące czopki!!! Ranny zdzisław, tego jeszcze nie było, aż się boję zaaplikować... ja jak dotąd słyszałam o pianie z pyska, ale żeby z tyłka? :szok:

Zakupiłam dziś te czopki przeciw zaparciom i wiecie co na nich pisze?- Musujące czopki!!! Ranny zdzisław, tego jeszcze nie było, aż się boję zaaplikować... ja jak dotąd słyszałam o pianie z pyska, ale żeby z tyłka? :szok:
daj znac jak juz przetestujesz :D moja tesciowa mi je zakupila i ma wyslac :) hahahahahahah ale dobre :D musujace :DDD

Jukix myślałam że posikam ze smiechu:-D:-D:-D:-D to uważaj z tymi czopkami

Stokrotko ja mam pakiet LIM z pracy i do lekarza chodzę do Limu do dr. Pietraszewskiej to jest Pani Doktor ze szpitala na Karowej. Z tego co patrzyłam w necie przyjmuje tez prywatnie w Ząbkach. W sumie w Limie tez się mozesz umówić,ale nie wiem ile wizyta kosztuje.USG robię na Grochowie u Dr.Zaremby.Świetny lekarz,a koszt wizyty 90zł.Zdjęcia dostajesz opisane na wszystkie strony.
Polisia podczytuj,podczytuj...witamy i zapraszamy :)

...My jak ostatnio sprobiwalismy to mlody wskoczyl tz na plecy z okrzykiem "tata ja cie uratuje!!!":cool:

skąd ja to znam :-p

dziewczyny, co z Wami :/ ale wszystko jeszcze przed Wami, taki sex w ciazy to samo dobro, nie trzeba uwazac, nie trzeba sie starac :) bez stresu, zadnego, sama przyjemnosc :)
jestem tego samego zdania, nawet ochota czasem większa niż przed ciążą :laugh2:

dobre, dobre :-D:-D:-D
widzicie zmiany na forum? ;) licho nie śpi :p mamy archiwum i regulamin :)
dobra robota :tak:

O matko ale sie usmialam!!! Ale ZoZole sa dobre:-D

Olga dobra robota, jednak wybor moderatora to byl strzal w dziesiatke! Mnie sie od razu wyglad pierwszej strony ze "spisem tresci" podoba i tak jakos fajniej wyglada, profesjonalnie:tak:

reklama
Cześć dziewczęta:-)

Rozpadam się dzisiaj. Jednak na mnie przeszło cholerstwo z męża:wściekła/y: Katar mam porażający. Nie mam pojęcia skąd się tyle tego dziadostwa bierze?! Dmucham, dmucham, dmucham i nic...Ciągle to samo. Ba! Nawet powiedziałabym, że coraz więcej...Pisałyście kiedyś o jakimś wyśmienitym środku na katar, który można stosować w ciąży. Szukałam forum, wertowałam, ale nie znalazłam :-( Będę wdzięczna za ponowne info.

Jedziemy jutro do teściów na weekend. Będę poza zasięgiem netu niestety, nie dość, że się stęsknię za Wami, to jeszcze znowu będę jak urwana z choinki z pogubionymi wątkami :eek: Jej, mam nadzieję, że się trochę podreperuję, bo przecież to będzie masakra z tym cieknącym, czerwonym nochalem:confused2:

polisia witaj, wpadaj częściej :-)

A propos seksu w ciąży...sempe, kruszki, dorotak dołączam do grona wielbicieli tegoż:tak: Bywa naprawdę mega ekstatycznie :-D Nie wiem, czy to ukrwienie, czy co, ale naprawdę doznania nabierają obłędnej pikanterii. Zresztą ja generalnie jestem fanatyczną fanką przytulanek.
sempe poranne, przedpołudniowe harce łóżkowe to jest to!:tak: Uwielbiam z rana rzucić się cichaczem na męża.
Pracą się nie przejmuj...Przechodziliśmy nie tak dawno przez to samo. Długo nic nie było, ale trafiło się bardzo celnie. Mężowi też w końcu coś wpadnie. A tymczasem korzystajcie z tej wolności pełnymi garściami, bo potem to tylko od święta takie ranne delikatesy :-D

jukix hahaha, dobre. Ja bym się bała aplikacji,ale nomen omen może być całkiem zabawnie :-D Napisz koniecznie jak doznania!

A do moderatorów: O DZIĘKI! Jesteście wielkie :-D

Do góry