reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

kazdy pretekst jest dobry zeby obdarowac sie prezentem, kwiatkiem ...
czasem najlepszym pretekstem jest brak pretekstu :) :) :)
ja wlasnie zakupilam karte pamieci 16stke :) oj bede pstrykala jak oszalala :)
zastanawiam sie powoli nad podroza do Pl na poczatku kwietnia, normalnie jak jedziemy autem to spie 3h max. ale tym razem czuje ze chyba corka pojdzie do przodu a ja sie usadowie z tylu..?? nie mam pojecia jak to bedzie.. wezme kupe poduszek :) jak na zlosc nie moge znalezc polskiej karty.. chyba zagubilam, odkurzylam.. nie wiem..
co robicie na obiad?? ja zrobie ryz z piersia i sosem.. ale sama nie wiem czy mam ochote.. na razie zjadlam dwie buly z pasztetem :)

reklama
my mieliśmy z okazji Walentynek wyskoczyć gdzieś do kina i na kolację a tu młoda chora a mnie boli żołądek... bomba...:baffled:

Hej, mam dziś dzień lenia...i odnośnie wczorajszego tematu o piżamach to oświadczam, że gniję cały czas w piżamce, pod kołderką :-D

muszę się zmobilizować i zwlec zwłoki z wyrka :tak: najpierw się wykąpię i nasmaruję mazidłami, bo zaraz się zadrapię przez te suchą skórę:-(

Zrobie też serniczka na walentynki. Dla mojego męża kupiłam książkę "Ojcostwo dla żółtodziobów" będzie zabawnie :-D
miłego dnia dziewczyny :-D

my prawie cały rok mamy Walentynki:-) a tak na poważnie to własnie dzis się posprzeczalismy!!!! na tle zawodowym.....najgorzej jak jeden uparty i drugi tez.... mam focha!!

a Starszy to tak daje popalic od 4lat, nie uczy się wcale pije pali i się awanturuje, bije brata.. mi tez się kiedys dostało ale z chaty wyleciał z hukiem F-16!!!
Marcia nie jedzie z nami i całe szczescie bo patrzec na niego nie mogę!! tym bardziej ze jemu się nie chce nic robić i powiedział ze bedzie się nudził i nie będzie mu sią chciało wychodzic....szkoda gadać..

własnie Alicja ugryzła Angelinke w nos!!:-p wykoncze się przy nich wszystkich!!

pa

OOO walentynkowo na całego u was ja sobie dziś zażyczyłam przyśpieszony tłusty czwartek a co tam 2 razy go będę z przyjemnością obchodzić:D

Zaraz idę na USG i przez tego ostatniego konowała jestem tak strasznie zestresowana mimo że wiem że ten lekarz jest bardzo miły. Nie mogę się doczekać aż zobaczę bąbla:D

A co do mięsa hmm... chyba wam zazdroszczę tego wstrętu bo dla mnie dzień bez mięsa to dzień stracony jem jak chłop:D a dodam że przed ciążą to mięsko raz na 2 tygodnie i to na obiedzie u rodziców

U mnie dziś dzień mega lenia, jeszcze też w piżamie i nie mogę coś się zebrać do roboty, a jest tego dużo.
Syf w mieszkaniu mam straszny, najbardziej nienawidzę mycia garów :baffled:
Kto ma dziś dużo energii i mi pomoże?? :-D

Dorotak wszystko się ułoży, zobaczysz, i nie smuć się w swoje urodzinki..wszystkiego najlepszego:-Dnapisz koniecznie jak duży bukiet róż mąż przyniósł po powrocie do domu :-D
Bukietu ani życzeń nie było, dziś również nie spodziewam się poprawy. Ja głupia rano dałam mu mały upominek walentynkowy, a on to olał i nawet nie zaglądnął. :-(
Twierdzi uparcie, że nie ma we mnie wsparcia, a sam nie widzi swoich błędów!!! I tak przez ostatni rok na wszelkich imprezach, spotkaniach starałam się siedzieć cicho, choć to trudne nie wypowiadać, nie podważać jego słowa ani też przytakiwać gdy ma rację bo tak czy siak i tak ja jestem be!! W domu oczywiście mówię mu co uważam o danej sytuacji, bo też mam swoje zdanie, mam prawo je wyrazić. :((

3timeangel - cieszę się że wyjazd się udał, a ten wykładowca :wściekła/y::wściekła/y: brak słów... walcz o swoje!!

Katarynka24
, nesiaa - witajcie :)

zuzia2012 - przeartysta ten twój mały walentynkowy amant :-D

kruszki - prezenciki rozdane, teraz będziesz szaleć ze zdjęciami :))

sempe - może jutro już Ala będzie w lepszej formie, wiem co cujesz, taka rozterka co tu robić, dziecko chore, może dziś nastapi przełom i spokojnie się spakujecie, a Ty również lepiej się poczuujecz. A sio wszelkie choroby!!!
Kurcze ma dodatek takie stresy funduje Ci najstarszy kawaler, hmm.. chyba taki wiek :eek: jak to mówią małe dziecko - mały problem, duże dziecko -duży problem. Trzymaj się!!

Amna - kapitalnie że wyniki w normie, niepotrzebnie się nakręcałaś, wszystko jest ok, tak trzymać :))

karenm - z opisu wynika, że fajiutkie to wasze mieszkanko, zazdroszcze, choć ja obstawiam domek, pomimo konieczności wykonywania wielu prac ;)

katjusza77 - walentynkowy wieczór spokojnie możecie przełożyc na inny dzień, z pewnością będzie równie sympatycznie.

sempe, katjusza77 - a Wy co za gryzonie chodujecie w domu :-D:-D

Katarynka24 - udanej wizyty :) koniecznie zdaj potem relacje z usg!

reklama
Cornelka wymienię gary na mycie podłogi.
Katarynka trzymam kciuki za wizytę.
Dorotak jak mąż nie docenia jaki ma skarb to będzie walentynki spędzał sam. Olej go a sam wróci szybciutko i to z kwiatkami w zębach. Aż te chłopy i ich urażona duma.

Do góry