reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

hej kobietki, chcialam sie zameldowac i poinformowac ze znikne na weekend, dzis sprzatam, gotuje i przygotowuje sie na przyjazd znajomych na weekend. Przyjezdzaja jutro wiec bede pewnie zajeta i nie bedzie mozliwosci popisac na BB.
Jutro bedzie u mnie przekazanie znicza Olimpijskiego :) idziemy cala ekipa zobaczyc,coz nie bede na Olimpiadzie to chociaz znicz zobacze ;))
odezwe sie w niedziele, no chyba ze nie wytrzymam i jeszcze dzis wskocze tu, pewnie tak bedzie ;))
milego dnia!

reklama
Mala.di powodzenia na wizycie, trzymam kciuki by z małą było wszystko ok. A to jedziesz już z torbą?

Kruszki polecam Ci bieliznę firmy bruebeck, najlepiej z jonami srebra u nas się sprawdza doskonale.No i warto mieć dobre obuwie-w góry to podstawa. A to w które święta jedziesz? Bo teraz to już chyba tylko bożonarodzeniowe zostały.
boze narodzenie! :) poszukam tej bielizny :) dzieki :)

Dzień dobry Brzuchatki,
ja już po zakupach, w niedzielę urodzinowy grill na 13 osób, zakupiłam masę mięsa, idę się z nim rozprawić, jeszcze obiad na dzisiaj, rosoła wstawię na kurczaczku. Sprzatanie jeszcze mnie czeka i potem już leżę!
Miłego piątku 13!

Witajcie,

a dziś pospałam do 9:30, później standardowo było śniadanko i trochę rzeczy naukowych. Zaraz zabieram się za montowanie filmu z nagrań, a później już tylko to opiszę i oddam. I odczuję taką ulgę, że hej :tak:

Powoli zbliża się czas na owoc - warto dostarczyć sobie trochę witamin.

Cornelka,dzięki za namiary na sklepy z biustonoszami. Chyba w weekend poproszę M, byśmy podjechali, żebym jeszcze czarny, wygodny mogła sobie kupić.

Doti, trzymaj się. Dobrze, że Twoja mama w tym wypadku interweniuje. Powalcz o siebie i swoje dzieci. Trzymam kciuki, aby Ci się udało :tak:

Niestety nie pamiętam pozostałych wpisów, a przeglądnięcie ich zajęłoby mi cały dzień, bo z powodu wolnego netu strony otwierają mi się średnio 10-30 minut :no:

Podobnie, jak Asia, muszę teraz mocno się skupić na tej pracy,oddać ją i zabrać się za dalszą część wyprawki - gł. wózek i fotelik.Kupić komodę, poprać i poprasować ubranka. Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę.

Jeszcze w aucie trzeba trochę rzeczy ponaprawiać, bo się posypały. Ciągle coś.

Miłego dnia wszystkim towarzyszkom doli i niedoli życzę :-D

katjusz,a właśnie Cie znienawidziłam, bo to wirtualne pierogi :p

:-p :-p :-p

pierogi_z_borowkami_i_serem_popup_watermark.jpg

katjusza, a mi się już przejadły i te z borówkami i te z truskawkami:-( Teraz czas na śliwki i knedle, wczoraj kupiłam pierwsze piękne i pyszne węgierki i jeszcze się najem do rozwiązania.
A ja dziś nie miałam czasu na szykowanie obiadu, pracuję i czekam na mamuśkę ma przyjechać z risottem.
A zaraz będą tańsze kurki i będzie faza na risotto z kurkami i suszonymi pomidorami:tak:

reklama
Do góry