reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

no ja pobiegalam po ebayu i teraz lulac ide, dzidzia sie pcha w jedna w druga strone, wypukla cala prawa strona, w dole napiera tak ze az masakra, bede sluchala poloznych, zobaczymy :)

reklama
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl nie wiedziałam gdzie to umieścić, taka zabawa ale mi wyszło ,że chłopiec tak jak w rzeczywistości

Ostatnia edycja:
U mnie ciezko stwierdzic czy to juz byla koncowka listopada czy poczatek grudnia akurat na przelomie i jak listopad wychodzi chlopczyk a jak grudzien co mi sie wydaje bardziej prawdopodobna opcja to dziewczynka ktorej w brzuszku nie mam :D

Wstalam wlasnie i mowie ide na BB poczytac co tam w trawie pisczy moze ktos sie sypnal :p
Dzisiaj mily dzien jade na pazurki i pogaduchy zarazem, pozniej maly szoping spozywczy i po 16 ze znajoma do kawiarni mamy duzo do gadania jak zwykle ....
Dzisiaj rano jak sie przebudzilam czulam dziwne bole i myslalam ze to skurcze byly trzy i puscily a pozniej po jakis 5 minutach kolejne i juz teraz nic,,, nie wiem czy to maly byl czy skurcze, ciezko stwierdzic bo nigdy nie rodzilam i nie wiem nawet jak to ma wygladac ....

Cześć dziewczynki.
Jakoś mam dzisiaj dobry humor :-) chyba to po wczorajszej sesji zdjęciowej :-) No i dzień zapowiada się też miło. Na 10 idę na szkołę rodzenia, potem ma mnie odwiedzić szwagierka z dziećmi więc dzień szybko zleci. Ciekawe czy dzisiaj będzie do odbioru wózeczek, bo facet do mnie dzwonił że powinien być na koniec tygodnia. A wieczorem jak zwykle wybywamy do teściów i na działkę. Mam nadzieję że nie będzie padało, bo M. chce coś przy dachu porobić.

Widzę że coraz więcej dziewczyn ma już jakieś objawy zbliżającego się porodu. I ja też codziennie rano wchodzę z tą myślą czy któraś się już rozpakowała czy jeszcze nie. Oj coraz bliżej, coraz bliżej...

Hej dziewczyny...ja nie wiem kiedy człowiek się wyśpi...chyba już teraz to po śmierci....
Ze skrajnych upałów zrobiło się chłodno...poprostu swietnie...a w domu taki bałagan,że aż wstyd...ale się wczoraj wkurzyłam na Męża bo ja resztkami sił odkurzyłam a on oczywiście wrócił i nakruszył na środku salonu bo nie umie jak człowiek zjeść przy stole i stwierdziłam,że się umówię z Panią która mi posprząta...i się zgodził...nawet połowę mi da bo chce żeby Pani jeszcze od razu poprasowała mu wszystkie koszule:eek:...leniwiec pospolitus kanapowiec pilotowiec...:crazy:
Wyślę go na wychowanie do męża Olgi...ooo to jest plan....

Exotic podobno porodu nie da się przeoczyć tak zaczyna na......także nie martw się..będzie bolało jak nigdy...:-)

Ratina - aaa to bardzo milo :D w takim razie to tylko panikuje w glowie i sie sama nakrecam... a torba do spakowania czeka jak czekala a ja nic z tym faktem nie robie.

Kruszki - cos fajnego kupilas na ebayu ?

ide sobie zrobic kanapki z maselkiem i nutella i do tego herbatka, ktos chetny? bo moge zrobic :)

Witajcie, ja też dziś nie spałam, sikanie, potem h przy kompie o 6 pobudka. M poszedł z psem, a ja ogarnęłam dom, pranie i takie tam, siadam od pracy bo od rana wszyscy coś od mnie chcą. Jak skończę muszę wyszorować łazienkę. M się na mnie wkurzy bo zabrania mi sprzątać, ale ani on a ni nikt inny nie doczyści tak jak ja.
Aha i znów obsesyjnie liczę ruchy, w nocy jak się obudzę to nie zasnę póki jej nie zmuszę do aktywności, pewnie już mnie nie nienawidzi:tak: Miłego dnia dziewczyny. Ja teraz mam tyle pracy i nauki, że muszę ograniczyć forum bo nie zdążę ze wszystkim.

reklama
Dzień dobry
To ja poproszę bułeczkę z dzemem i śmietaną (takie mam ostatnio zachciewajki)
Miałam iść wczoraj na pobranie krwi, to brzuchowi o 5 rano się kakałka zachciało hehe (jak wypiłam to sobie przypomniałam, że nici z badania)
Mam nadzieję, że nabiorę dziś chęci na lekkie sprzątanie, bo mój małżonek jak sprząta to strasznie się przy tym nagada i namarudzi, tak choćbym to ja tylko bałaganiła, więc wolę sama sprzątać w spokoju...
Miłego dnia

Do góry