eeeeeee to jak jest serce i ja jestem w szoku ze tak szybko ,
wiec bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!
Po pierwszym obumarciu w sumie nie robiłam bo lekarze mówili ze to przypadek itd, potem było puste jajo i znów że kazda kobieta może miec raz w życiu puste jajo, ale ze zmieniłam lekarza to porobił mi takie podstawowe, tarczycę, prolaktynę progesteron, toxoplazmozę,cytomegalie ale wszystko było OK, ale można było sie przyczepić do cytomegali ale jak to lekarz stwierdził ze to mogła być ptrzyczyna obumarcia, ale nie musiała !! ogólnie ja i mąz jesteśmy zdrowi ,mamy synka a takie cyrki sie działy, ale teraz jestem dobrej nadziei, ( w tym cyklu gdy zaszłam od owu brałam luteinę wiec moze to mi pomaga bo wcześniej bez lutki byłam) a TY znasz przyczynę ?????????????
anulka ja tez nie wymiotuje a naprawde dla mnie to SZOK< bo z synkiem strasznie az do 7 miesiąca, potem z aniołkiem tez, z pustym jajem NIC , i teraz tez NIC, wiec bałam sie ze znów bedzie pusto, ale jak nie wymiotujesz to ciesz sie
Ja mam same mdłości raz mniejsze raz wieksze ale żyje normalnie i z tego powodu jestem happy bo wiem jak to jest jak sie siedzi cały dzien w kibelku !!!!!!!