reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
o rany, byłam właśnie w dużym tesco. łaziłam z mroczkami przed oczami... potem wracaliśmy z mężem na dwa auta bo dziś rano udało nam się kupić nowe. opel vectra kombi z 2000 roku, diesel. no i mąż wymyślił że skoro w oplu jest klima to ja wracam oplem a on hondą. spociłam się w tym oplu jak jasna cholera mimo tej klimy :p ze stresu :p nie dość że nowe auto, całkiem inne niż poprzednie, to jeszcze dziecko w foteliku z tyłu, Natalia zasnęła ze zwieszoną głową, nie mogłam jej dosięgnąć (w końcu na którychś światłach udało mi się jakoś wyciągnąć do tyłu i położyć jej fotelik i oprzeć jej tą głowę), a najlepsze jest to że byłabym w męża czyli w naszą hondę wklepała :p ale by były jajca :D powiedział że zaraz by dzwonił po policję heheh :D staliśmy na światłach pod górkę, i grzebałam za telefonem w torebce więc nie patrzyłam przed siebie, byłam do tego w gumowych japonkach i byłam pewna że dobrze trzymam hamulec :p okazało się że nie i że ja grzebałam w torbie a tymczasem opel się kulał w tył prosto na hondę. mąż powiedział że milimetry brakło :p szkoda by było bo choć honda to z przodu już dawno rozwalona to opel nie bity nigdzie i blacha w idealnym stanie :p

teraz mąż popędził do pracy a ja muszę zakupy rozpakować, nie wiem jak tego dokonam, ledwo siedzę prosto a co dopiero cokolwiek zrobić... dziś to mam istną masakrę z powodu tego upału...

kupiłam Natalii nocnik. I CO DALEJ?? :D

aaaa nadepnęłam na Osę ałaaaaaaaaaaaaaa przyroda jest niebezpieczna

to bserwuj bo mojego tate tydzien temu osa użądlila i spuchła mu ręka jak u szreka a nie jest uczulony - nie pomgło wapno, cebula zupelnie nic, pojechał na pogotowie i sie okazało ze osy są strasznymi brudasami i ich użądlenie robi jakieś wtórne zakarzenie:/ dopiero dwa dni po zastrzyku był w stanie zgiąć palce:/

nieeee u Ciebie napewno tak nie będzie:-) ale wole ostrzec żebyś w razie czego nie ignorowała opuchlizny.

Ale mi dzisiaj mały górę brzucha wypycha szok:p a jak dobrze pójdzie to z mężem do ikei dzisiaj wyskoczymy:-) bo chce sobie ten fotelik kupić dla wygodnego karmienia PELLO Fotel - IKEA

Masakra jakaś dzisiaj na dworze. Poszłam do mięsnego i do rossmana i jak wróciłam to padłam. Moje stopy wyglądają jak u Shreka!!! Teraz siedzę na kanapie, nogi na krześle i poduszkach obłożone zimnym kompresem a ja zjadłam 3 kawałki arbuza i przeglądam forum. Czeka na mnie prasowanie, ale w taką pogodę to zwyczajnie niemożliwe!!! aaaa skurcz mnie złapał w stopie!!!! jak to cholernie boli!!!

Karolinka obserwuj to użądlenie bo reakcja może być różna. W weekend mojego M. coś ugryzło, coś co wyglądało jak duża mucha a tak mu ręka spuchła. Zaraz w ruch poszło wapno, leki antyhistaminowe i sterydy. A 3-letnią siostrzenicę M. ugryzł komar pod okiem, to jej cała dolna powieka spuchłą. Wyglądała jak bokser po walce. Strasznie jakieś niebezpieczne te owady w tym roku.

Kruszki trzymam kciuki za dobre zakończenie tej sprawy. Oby Wam się udało uwolnić ją od tego świra. Tylko Ty uważaj na siebie!!

reklama
Do góry