reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
A teraz pytanie za 100 punktów czy ubranka wysuszone na deszczu prać jeszcze raz:eek: od miesiąca się za to biorę i znów pod górkę :-D

Kajtusza to był mini deszcz ale podmucham bo robi się ciemniej może właściwy dopiero przed nami :) temperatura 28 czyli za dużo to nie dało. Zaraz będzie jak u Was

Heh na 10 prob polaczenia z internetem-1 udana.Cos jest nie tak.Juz 4 razy bylam w kibelku.Moze ktos cierpi na zaparcia i chce sie zamienic?Na dodatek mi niedobrze:baffled: i jest tak goraco a ja na poludnie do Pulaw musze.Nie wiem jak sie doczlapie do tego szpitala.Rety,male tak sie tlucze w brzuchu ze caly podskakuje.Ciekawe czemu:szok:Mialam robic pizze ale skoro mam sie troszczyc o siebie to nie robie:-DNo bo w sumie to masz racje Kakarolinka.

Karolina perfekcyjna pani domu powiedziałaby Ci, że oczywiście, przepierz jeszcze raz, a ja bym żelazkiem potraktowała i tyle :-p

u nas dzisiaj była burza, za burzą jest miło chłodno, wstałam w super humorze, siostra do mnie dzwoniła, czy do niej w piątek przyjedziemy, więc jedziemy, bo nie mam żadnego zakazu, najwyżej urodzę w dolnośląskim :-p w końcu wróciły bajki z rana na tvp1 i mam dziecko z głowy :-D muszę zaraz sprawdzić ceny u nas przedszkoli, bo moja siostra Blankę daję do jakiegoś super, ekstra prywatnego, czesne 650zł za miesiąc :szok: w miasteczku mniejszym od mojego, niby "normalna" cena :szok:

irisson dzięki napisałaś to co chciałam usłyszeć :)) nie piorę. ale nie jest ze mną tak źle właśnie wymyłam podłogę, postawiłam pranie i umyłam okno w kuchni więc za coś tam punkty od perfekcyjnej pani domu dostanę:))
Ja za przedszkole teraz będę płacić 150zł ale wiem, że prywatne to koszt ok 700zł na miesiąc

kakakarolina, ja bym żelazkiem potraktowała:-) wczoraj spadła mi jedna czepeczka na balkon na 2 sekundy i się długo zastanawiałam czy prać...w końcu wyprasowałam. No ja mam więcej takich jazd, wczoraj była jeszcze awantura o to, że położył ręczniki papierowe (w opakowaniu) na koszu na śmieci w łazience, a ten niby brudny.

irisson, no to udanego wyjazdu, bajki to dobra sprawa no i dla chłopaków jakieś gry na komputerze:-) Opatentowałam to już z dziećmi kuzynki kiedy z M umieraliśmy po całym dniu spędzonymi z nimi, ich kłótniach, płaczach, wygłupach, marudzeniu, pytaniach itd. itd.

doti, ja w ogóle nie mogę jeść, masakra nie mam apetytu, a do tego wrzuty sumienia, że nie mogę jeść i dziecko krzywdzę:no: Wpycham w siebie i mam odruch wymiotny:-( Ja też bym mu nie usługiwała, niech do mamusi leci jak głodny.

to i ja się witam wtorkowo :p
noc ciężka, budziłam się mokra, więc klima była grana ale tak na chwilkę żeby nie skonczyło się chorobą:eek:
rano morfologia i mocz - ledwo wysiusiałam minimum tak w nocy latałam:szok:
a teraz wciam jagody ze śmietanką i cukrem:tak: korzystam bo też mam wstręt do jedzenia:-)
jutro wizyta u lekarza - trzymajcie kciuki - aż sie martwie ile to moje szczęście waży:-)

Asia "zasada 5 sekund" jak leży na ziemi dłużej niż 5 s to nie jemy, wszystko inne pierzemy, myjemy :-p

sprawdziłam przedszkole, do którego Laurkę chce dać w styczniu, 190 zł za pakiet 5h, w tym 2 śniadania, angielski i rytmika :tak: więc idealne :-)

czesc laseczki, wiec wczoraj pojechalismy po dokumenty do bratanicy m.
potem wjchalismy na policje zoorientowac sie co robic w zwiazku z tym debilem, no i dzis na 15sta moj M. jedzie z nia zlozyc oskarzenie itd. no i policja sie tym zajmie, sa tutaj specjalne jakby oddzialy (ludzie)na policji ktorzy sie zajmuja przemoca psychiczna i biciem, zastraszaniem w rodzinie itd. tak wiec ten debil bedzie mial pozamiatane.jak trzeba bedzie to sie zabierze ja i dziecko do nas dzis.byc moze pojade tez, ale nie bede wchodzila na policje, poczekam w aucie, wiecie jak to jest w takim sytuacjach lepiej zeby byla jakas kobieta przy niej, nie denerwuje sie, nie opitalajcie mnie jezeli pojade, nie moge jej zostawic, naprawde sie nie denerwuje, podchodze trzezwo i bez adrenaliny
no a tak poza tym to chyba troszke ogarne chatke

reklama
Pogoda się skaszaniła znowu... a tak mi dobrze w tym basenie wczoraj było...
Mąż podchody robi, za 2 tygodnie mam urodziny i kombinuje co mi kupić, hahaha Zawsze ten sam problem, bo ja uwielbiam go obdarowywać, on cieszy się jak dziecko zawsze, i zawsze to jest zaskoczenie dla niego to co dostanie. Mój miły niestety po wpadce z nartami (opowiadałam Wam tą historię?) już nie bywa spontaniczny hihi

Do góry