reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

cernelka witaj :):) ja także trzymam kciuki aby wszytsko było dobrze i dzidzia rozwijała sie prawidłowo :):-)
mam nadzieje ze niedługo założymy podwątek z relacją z naszych wizyt :)

reklama
witam wieczornie:-) i witam nowe zafasolowane:-)

ja dzis się umówiłam na wizyte na 9grudnia:-) jutro odbieram wyniki bety

jutro tez wybieram się do fryzjera na farbe i muszę podciąc włosy a po południu mam manicurie hybrydowy... muszę się troszke upiększyc bo przez to podsypianie ciągle wyglądam jak zmora hihihi

miłego wieczoru i do jutra:-)

KOCHANE MAMY JUZ SWÓJ KĄCIK !!!!!!!!!!! MOŻEMY SOBIE ZAKŁADAĆ JUZ PODWĄTKI :) WIĘC JA ZAKŁADAM WĄTEK WIZYT :)
sempe daj znać koniecznie jaki wynik bety :)))))))))) :-D

Witajcie Sierpnióweczki :-)

I ja się nieśmiało dołączę, jestem mamą prawie 9-cio miesięcznej Natalki (za 2 dni), jeszcze nie mam dokładnego terminu porodu (nie zdążyła wrócić miesiączka po ostatniej ciąży - do przedwczoraj karmiłam) ale z usg i bety wynika, że to 3 tygodniowa ciąża, więc termin na sierpień :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie okej, narazie mam niestety nakaz leżenia (podobnie jak przy córeczce). Miło Was poznać, życzę wszystkim powodzenia!

Cornelka i Katjusza-szczere gratulacje :) I witam Was serdecznie.
Ja po pierwszym szkou doszlam do siebie i najlepiej to bym powiedziala wszystkim wszystkim co sie stalo, no ale czekamy do swiat:happy2: na poczatek wizyta u lekarza, potem rodzice w wigilie a potem reszta dopiero.
Dzis podeszla do mnie kolezanka w pracy( nie zeby jakas tam przyjaciolka- poprostu znajoma) i jak sie zapytala co slychac, to od razu sobie pomyslalam: "o jak bardzo bym chciala Ci powiedziec co slychac";-) mialam takie wrazenie , ze wlasnie o ciaze pytala :-) oczywiscie to tylko taka moja paranoja. W ogole jak sie ktos do mnie usmiecha, mysle sobie " Wie!" a potem sama sie z siebie smieje. A musze Wam jeszcze cos smiesznego opowiedziec;
Wracam po pracy, moj chlopak smacznie sobie spi, wyciagam laptopa spod niego(oczywiscie zawsze zasypia z kompem, a potem go przygniata) patrze... a moje Kochanie czyta artykul : "Pierwsze dziecko-jak sie na nie przygotowac"
Przysiegam dziewczyny, jeszcze nigdy nigdy w zyciu nie zrobil nic bardziej slodkiego (i to niechcaco:-)) Widze, ze naprawde sie cieszy, i jest z siebie bardzo dumny, a ja z niego;-).

Witajcie Dziewczyny,

Fajnie,że jest nas coraz więcej:)

Ilonka dziękuję za miłe słowa,życzę Tobie zdrowego,ślicznego dzidziusia:)

Katjusza- gratulacje!!!, widzę,że mamy dzieciaczki w tym samym wieku- mój Maksio jutro kończy 9 miesięcy i też spodziewam się kolejnego szkraba- trzymam za Ciebie kciuki!

Pozdrawiam wszystkie Sierpniówki- miłego dnia!

witam porannie:-) fajnie ze nas przybywa!!

a tak wogóle to powiem Wam co mi się wczoraj przytrafiło, to była najgorsza noc ostatnimi czasy: kochalismy się z mężem w nocy i nagle poczyłam tępy ból podbrzusza.... krew taka czerwona polała się ze mnie i to masakrycznie dużo.... popłakałam się nie spałam do rana wyglądam okropnie, poleciałam do apteki i zrobiłam test wyszły 2 kreski ale nadal nie daje mi to spokoju co to było czy test jeszcze wykrywa hormony ciążowe jakby juz malenstwa nie było????
koniecznie chce dzis do lekarza..

Dzięki i również gratuluję wszystkim zafasolowanym :-)

. A musze Wam jeszcze cos smiesznego opowiedziec;
Wracam po pracy, moj chlopak smacznie sobie spi, wyciagam laptopa spod niego(oczywiscie zawsze zasypia z kompem, a potem go przygniata) patrze... a moje Kochanie czyta artykul : "Pierwsze dziecko-jak sie na nie przygotowac"
Przysiegam dziewczyny, jeszcze nigdy nigdy w zyciu nie zrobil nic bardziej slodkiego (i to niechcaco:-)) Widze, ze naprawde sie cieszy, i jest z siebie bardzo dumny, a ja z niego;-).

O jaaa, ale słodkie. Strasznie bym się rozczuliła gdybym coś takiego zobaczyła. Super :happy:

Mój chłopak nadal jest w szoku, pomimo starań i pomimo rozmów na temat dzieciaczka już od długiego czasu pierwsze dni chodził jakiś dziwnie struty, aż się na niego obraziłam. Na moje pytanie czy się nie cieszy odpowiadał, że się cieszy, ale się boi jak sobie poradzi i czy będzie dobrym ojcem?! :confused: Powoli widzę, że przyzwyczaja się do tej myśli, zaczyna planować i chyba się cieszy, ale na razie jest bardzo oszczędny w okazywaniu radości :wściekła/y:

A jak wasi mężowie/ partnerzy zareagowali na nowinę?

Miłego dnia :-)

reklama
witam porannie:-) fajnie ze nas przybywa!!

a tak wogóle to powiem Wam co mi się wczoraj przytrafiło, to była najgorsza noc ostatnimi czasy: kochalismy się z mężem w nocy i nagle poczyłam tępy ból podbrzusza.... krew taka czerwona polała się ze mnie i to masakrycznie dużo.... popłakałam się nie spałam do rana wyglądam okropnie, poleciałam do apteki i zrobiłam test wyszły 2 kreski ale nadal nie daje mi to spokoju co to było czy test jeszcze wykrywa hormony ciążowe jakby juz malenstwa nie było????
koniecznie chce dzis do lekarza..

Hmm, niestety niewiele Ci pomogę, bo sama nie wiem, to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie totalnie nowe. Na pewno bym jak najszybciej szła do lekarza. A masz jakieś bóle?

Edit: właśnie weszłam na jakieś forum i czytam, że czasem zdarza się takie krwawienie, więc nie stresuj się, ale koniecznie idź do lekarza to sprawdzić. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok. :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry