reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Dzieki wszystkim za porady. Chyba jednak w weekend pojde na pogotowie, mam takie wrazenie, ze nic nie robie odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Moze sie uspokoje. Dzis robilam test i znowu pokazal 2-3 tygodnie od poczecia.
Ilonka gratuluje wyraznych kreseczek. Na pewno jestes teraz bardzo szczesliwa, a ja ciesze sie z Toba- i z wami wszystkimi drogie mamy.
Gratuluje szczegolnie Tobie Marcela. Trzymam mocno kciuki za Wasze malutkie dzidziusie i za Was Mamy.

reklama
dahmarrka w takim razie jest wszystko dobrze skoro test wyszedł !!!!!!!! to znaczy ze beta nie spada !!!!!!!!!!!! bedzie dobrze, ale na pogotowie koniecznie kochana jedz !!!!!! lepiej dmuchać na zimne :tak:
Marcela- no brawo , TY szczęściaro , złoty strzał w takim bądż razie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Mnie też tak boli brzuch, zwłaszcza jak długoi chodze albo coś dzwignę, ale mnie ten brzuch juz bolał od 6 dnia po owulce,,,,,jak masz nospę weź, nospa jest bezpieczna w ciąż !!!!!!!!!!!! ja jak musze to biorę,bo takie skurcze nie są dobre!!!!!!!!!! kiedyś pytałam lekarza dlaczego tak boli, powiedział ze w środku sie wszystko zaczyna rozciągać dlatego tak boli,,!!!!!!!!!!! to nie jest groźne !!!!!!!!!!!
Edytka. mam nadzieje ze niedługo ujrzysz II piękne kreseczki :-) trzymam za to mocno kciuki !!!!!!!!!!! :tak:

Fajnie ze jest nas coraz wiecej :) :-D niedługo bedziemy zakładać podwątki z galerią brzuszków, ze zdjęciami naszych maluszków z wizyt :) nim sie obejrzymi bedziemy juz na porodówce :-D MAM NADZIEJE ZE I JA SIE TEGO DOCZEKAM :)

Witam Was Sierpnióweczki,

Jestem an forum pierwszy raz chociaż mam juz dwoje synków:Tymek ma 4lata a Maksymilian 9 mieięcy i... właśnie w poniedziałek po zrobieniu testów dowiedziałam się,ze najprawdopodobniej znowu zostane mamą:)
Szok ogrommny zreszta do tej pory jeszcze chyba nie wierzę bo przyznam,że nie planowaliśmy narazie trzeciego dzieciątka a tu stało się.. Wizytę mam umowiona na 14 grudnia. Póki co samopoczucie ok ale kilka dni temu brzuch pobolewał jak na @ teraz juz przestał.Pozdrawiam Was i życze zdrowia dla maluszków.

witam wszystkie przyszłe mamy :-) ja co prawda należę do czerwcówek 2012 a piszę tu u was ponieważ mam całe opakowanie DUPHASTONU które nie jest mi już potrzebne więc chętnie je odsprzedam, jestem z Krakowa więc dla sąsiadek możliwy odbiór osobisty
zainteresowane proszę o kontakt na priv

Tez sie ciesze, ze nas przybywa :) Takie forum to fajna sprawa, nie za duzo widzimy sie teraz z moim chlopakiem(do konca roku bedziemy na roznych zmianach do konca grudnia) dlatego czuje sie troszke osamotniona w tym wszystkim-choc wiem, ze On sie stara jak moze. Dlatego tak fajnie, ze znalazlam to forum. Mam nadzieje, ze bedzie nas jeszcze wiecej. :-)

Kajka - witamy !!!!!!!!!!!!!!!!!! szczęśliwych juz 8 miesięcy !!!!!!! :):):):):) nie planowane ale napewno juz kochane :)
dahmarrka- ja z moim męzem widzimy sie tylko raz w tygodniu !!!!!! raz mamy 2 dni raz mamy 1 dzien dla siebie,ale wiem ze teraz potrzebujesz dużo zainteresowania, ale masz nas, z nami możesz pogadać o wszystkim :) my jesteśmy :)

Witajcie Sierpnióweczki 2012!

Jestem w szoku, że to JUŻ :-D
Jutro mija mi 2 lata od zrobienia testu ciążowego - kiedy to zleciało ? :szok:

Chciałam Wam serdecznie pogratulować ciąży :-)
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze !
Spokojnych i radosnych 9 miesięcy oraz w miarę bezbolesnego i szybkiego porodu ! :-D :*

Sierpniowa Mama 2010 ;-)

Ja również zajrzałam do Was z sentymentu i patrze ile tutaj moich koleżanek z sierpniówek2011.
Mamusie z sierpnia2012 czekają Was niezapomniane chwile. GRATULACJE:-)

Cześć, i ja się do was przyłączam i mam nadzieję, że tu długo pobawię :)
Wg OM termin porodu mam na 2 sierpnia, a ponad tydzień temu zobaczyłam upragnione II kreseczki :-)
Niestety początkowo miałam plamienia i jestem na duphastonie. Na kolejną wizytę muszę jeszcze poczekać ponad tydzień, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To moja pierwsza ciąża :-)

reklama
Do góry