reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Dzieki wszystkim za porady. Chyba jednak w weekend pojde na pogotowie, mam takie wrazenie, ze nic nie robie odkad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Moze sie uspokoje. Dzis robilam test i znowu pokazal 2-3 tygodnie od poczecia.
Ilonka gratuluje wyraznych kreseczek. Na pewno jestes teraz bardzo szczesliwa, a ja ciesze sie z Toba- i z wami wszystkimi drogie mamy.
Gratuluje szczegolnie Tobie Marcela. Trzymam mocno kciuki za Wasze malutkie dzidziusie i za Was Mamy.

reklama
dahmarrka w takim razie jest wszystko dobrze skoro test wyszedł !!!!!!!! to znaczy ze beta nie spada !!!!!!!!!!!! bedzie dobrze, ale na pogotowie koniecznie kochana jedz !!!!!! lepiej dmuchać na zimne :tak:
Marcela- no brawo , TY szczęściaro , złoty strzał w takim bądż razie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Mnie też tak boli brzuch, zwłaszcza jak długoi chodze albo coś dzwignę, ale mnie ten brzuch juz bolał od 6 dnia po owulce,,,,,jak masz nospę weź, nospa jest bezpieczna w ciąż !!!!!!!!!!!! ja jak musze to biorę,bo takie skurcze nie są dobre!!!!!!!!!! kiedyś pytałam lekarza dlaczego tak boli, powiedział ze w środku sie wszystko zaczyna rozciągać dlatego tak boli,,!!!!!!!!!!! to nie jest groźne !!!!!!!!!!!
Edytka. mam nadzieje ze niedługo ujrzysz II piękne kreseczki :-) trzymam za to mocno kciuki !!!!!!!!!!! :tak:

Fajnie ze jest nas coraz wiecej :) :-D niedługo bedziemy zakładać podwątki z galerią brzuszków, ze zdjęciami naszych maluszków z wizyt :) nim sie obejrzymi bedziemy juz na porodówce :-D MAM NADZIEJE ZE I JA SIE TEGO DOCZEKAM :)

Witam Was Sierpnióweczki,

Jestem an forum pierwszy raz chociaż mam juz dwoje synków:Tymek ma 4lata a Maksymilian 9 mieięcy i... właśnie w poniedziałek po zrobieniu testów dowiedziałam się,ze najprawdopodobniej znowu zostane mamą:)
Szok ogrommny zreszta do tej pory jeszcze chyba nie wierzę bo przyznam,że nie planowaliśmy narazie trzeciego dzieciątka a tu stało się.. Wizytę mam umowiona na 14 grudnia. Póki co samopoczucie ok ale kilka dni temu brzuch pobolewał jak na @ teraz juz przestał.Pozdrawiam Was i życze zdrowia dla maluszków.

witam wszystkie przyszłe mamy :-) ja co prawda należę do czerwcówek 2012 a piszę tu u was ponieważ mam całe opakowanie DUPHASTONU które nie jest mi już potrzebne więc chętnie je odsprzedam, jestem z Krakowa więc dla sąsiadek możliwy odbiór osobisty
zainteresowane proszę o kontakt na priv

Tez sie ciesze, ze nas przybywa :) Takie forum to fajna sprawa, nie za duzo widzimy sie teraz z moim chlopakiem(do konca roku bedziemy na roznych zmianach do konca grudnia) dlatego czuje sie troszke osamotniona w tym wszystkim-choc wiem, ze On sie stara jak moze. Dlatego tak fajnie, ze znalazlam to forum. Mam nadzieje, ze bedzie nas jeszcze wiecej. :-)

Kajka - witamy !!!!!!!!!!!!!!!!!! szczęśliwych juz 8 miesięcy !!!!!!! :):):):):) nie planowane ale napewno juz kochane :)
dahmarrka- ja z moim męzem widzimy sie tylko raz w tygodniu !!!!!! raz mamy 2 dni raz mamy 1 dzien dla siebie,ale wiem ze teraz potrzebujesz dużo zainteresowania, ale masz nas, z nami możesz pogadać o wszystkim :) my jesteśmy :)

Witajcie Sierpnióweczki 2012!

Jestem w szoku, że to JUŻ :-D
Jutro mija mi 2 lata od zrobienia testu ciążowego - kiedy to zleciało ? :szok:

Chciałam Wam serdecznie pogratulować ciąży :-)
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze !
Spokojnych i radosnych 9 miesięcy oraz w miarę bezbolesnego i szybkiego porodu ! :-D :*

Sierpniowa Mama 2010 ;-)

Ja również zajrzałam do Was z sentymentu i patrze ile tutaj moich koleżanek z sierpniówek2011.
Mamusie z sierpnia2012 czekają Was niezapomniane chwile. GRATULACJE:-)

Cześć, i ja się do was przyłączam i mam nadzieję, że tu długo pobawię :)
Wg OM termin porodu mam na 2 sierpnia, a ponad tydzień temu zobaczyłam upragnione II kreseczki :-)
Niestety początkowo miałam plamienia i jestem na duphastonie. Na kolejną wizytę muszę jeszcze poczekać ponad tydzień, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To moja pierwsza ciąża :-)

reklama
Do góry