reklama
M
milionka
Gość
ja też staram się na lewym ale czasami aż mnie wszystko boli od tego więc na chwilę przewracam się na prawy albo na plecy i niestety na plecach mi najwygodniej, ale chyba jakbyśmy uciskały tą żyłę główną to byłoby nam slabo itp - byl zresztą kiedś taki wątek
na dzidzia będzie można jeju byliśmy prawie 3 h w markecie, ledwo łażę, kostki mi od razu spuchły, Laura padła u babci, więc na noc u niej zostaje, a jutro z rana montujemy kuchnie, mąż to już nie może się doczekać :-)
ja bez konsultacji lekarza nic dziecku nie będę podawać, nie wiem jak ona zareaguje, a to są moje tylko przypuszczenia, chociaż sądzę, że kurde trafne :-( strasznie mnie to zmartwiło, z jednego wyszliśmy, to drugie za zakrętem..
ja bez konsultacji lekarza nic dziecku nie będę podawać, nie wiem jak ona zareaguje, a to są moje tylko przypuszczenia, chociaż sądzę, że kurde trafne :-( strasznie mnie to zmartwiło, z jednego wyszliśmy, to drugie za zakrętem..
irisson, co Ty gadasz Laura też jest i będzie zdrowa. Wiem, że alergie są uciążliwe (o ile to się potwierdzi), ale to na prawdę tylko alergia. Popatrz ile przeszliście i będziez się tym zamartwaić, trzeba się tym zająć ale nie ma co tego demonizować, teraz prawie kaźde dziecko ma jakąś alergie takie czasy.
reklama
Asia ja wiem, mój mąż też tak mówi, odczulimy raz na rok i spokój będzie, ale ja się zwyczajnie boję, ja z nią do kardiologa na ekg boję się wejść, bo mi się ryczeć chce, gdyby nie mąż to bym się zapewne rozpadła gdzieś, ale to chyba ten "stres" zostanie ze mną na zawsze, dzisiaj kuzynka dowiedziała się jak maturę zdała, się z mężem śmialiśmy, że zaraz będziemy się martwić jak Laurce nauka idzie