Marcia ja właśnie dziecka dzisiaj nie mam, ma wczasy u babci do 18, więc już deskę rozkładam i jedziemy jak fajnie odpocząć psychicznie od takiego małego bączka, zwłaszcza że normalnie to wisi mi ciągle na brzuchu
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
e tam ja ten ruch uważam za przereklamowany. Latałam za dzieckiem a kg nie leciały w dół. Od przewijania i noszenia się niestety nie chudnie :-( u mnie jedyne co to te dwu godzinne spacery pozwoliły nie przytyć ;-) Bardziej na karmienie bym liczyła. Ja to marze żeby karmić i żebym nie mogła nic jeść bo dzieć będzie marudził
Dostanę mobilizacji, anemii i schudnę 15kg
Dostanę mobilizacji, anemii i schudnę 15kg
kakakarolina
Irisson bo myśmy nie karmiły to i nie schudły myślałaś o tych nakładkach formujących czy olałaś?
Olga faktycznie słodko, ale jak miło. Mój M niestety nie z tych romantycznych. I jak mu mówię, że mógłby tak, to on twierdzi, że przecież wiem, ze mnie kocha A jak mu pokazuję M koleżanki co z kwiatami co chwila biega, to On mówi aha, aha, ja swoje wiem i wydało się co wie ostatnio. Fakt od niego kwiatów bym nie chciała, ale M satysfakcję ma ze swojej racji
Irosson mądre to hasło z Pani. Fakt kasa ułatwia życie. Pani to wogóle jedyna kolorowa gazeta jaką czytam. Czasami jeszcze Zwierciadło. Muszę sobie kupić.
A mnie wczoraj koleżanka z pracy niespodziankę zrobiła. ona jest babcia,takie mam koleżanki;-), jej córka ma dzieciątko z konca maja i zostawiała mi ubranka, więc dostanę jeszcze trochę i to zupełnie od obcej dziewczyny, ale mi miło było:-)
Irosson mądre to hasło z Pani. Fakt kasa ułatwia życie. Pani to wogóle jedyna kolorowa gazeta jaką czytam. Czasami jeszcze Zwierciadło. Muszę sobie kupić.
A mnie wczoraj koleżanka z pracy niespodziankę zrobiła. ona jest babcia,takie mam koleżanki;-), jej córka ma dzieciątko z konca maja i zostawiała mi ubranka, więc dostanę jeszcze trochę i to zupełnie od obcej dziewczyny, ale mi miło było:-)
sutek to ja mam taki wystający, że to mi zbyteczne, ale kupiłam kapturki do karmienia, żeby łatwiej Młodej było chwycić mój Mąż ciągle jest na nie, ja mu tłumaczę, że to tak na szpital do tego obwódka wokół sutka zrobiła mi się prawie na pół piersi, ciekawe czy ta Mała Ślepiotka trafi.. no ogólnie jestem przygotowana i na butlę i na cyc, co będzie to się z tym pogodzę
Domi "twój styl" ma teraz dużo o kobietach, macierzyństwie, całkiem też miło się czyta
Domi "twój styl" ma teraz dużo o kobietach, macierzyństwie, całkiem też miło się czyta
Ostatnia edycja:
kakakarolina
A dlaczego M jest na nie? ale jak masz normalne brodawki to na pewno chwyci ;-)
reklama
ja przed Laury operacja ją przystawiałam, to miała problem, ogólnie taka ciapa z niej była i mi położna mówiła, że może na start warto sobie kupić, więc teraz w razie "w" mam, żeby nie latać potem a mąż się chyba bardziej boi niż ja tego karmienia, strasznie to przeżywał jak nie umiałam jej przystawić a ona taka malutka, słabiutka darła się wniebogłosy, no i jest zdania w sumie poniekąd jak ja, że na butli wie ile zjadła, nie będzie musiał się martwić czy przytyje.. wiesz my do tej pory liczymy ile zjadła, czy nie za mało, czy dużo rzeczy było do pogryzienia, jak były wymioty to ile.. podejrzewam, że jak Nina się zdrowa urodzi, to i tak będziemy identycznie kontrolować ile zjadła jak Laurę