Marta, jeszcze przed obiadem poszły bułeczki czy już po:-)? Ja po obiedzie, mama pomyła mi podłogi, wymyła wannę. Na deser będą truskawki ze śmietaną, zawsze jem z jogurtem ale dziś mnie naszło na śmietanę w ramach nadrabianie kalorii:-) Ja mam natomiast często ochotę na jajka z majonezem, pomidorem szczypiorkiem i kukurydzą, a ja majonezu nigdy nie lubiłam i zawsze po nim się źle czuję więc jem to tylko w soboty na śniadanie. Dziewczyny zaczyna się sezon na moje ulubione grzyby - kurki, jecie w ciąży takie leśne grzyby, tych z plantacji nie lubię? Kurkę też można pomylić z jednym śmiertelnym gatunkiem no i są ciężkostrawne.
doti, moja Mała wbiła się tak w żebro, że bolało jak diabli. Mój gin mi mówi, że nie mam ani grama tkanki tłuszczowej i u mnie bez usg on widzi gdzie są poszczególne części ciała Ulci, no jak nogę wyciągnie w nocy, to mam wrażenie, że mi skórę przebije, ale i tak kocham te ruchy. Nie przesuwaj nic sama, może jak mama przyjedzie to Ci pomoże?
doti, moja Mała wbiła się tak w żebro, że bolało jak diabli. Mój gin mi mówi, że nie mam ani grama tkanki tłuszczowej i u mnie bez usg on widzi gdzie są poszczególne części ciała Ulci, no jak nogę wyciągnie w nocy, to mam wrażenie, że mi skórę przebije, ale i tak kocham te ruchy. Nie przesuwaj nic sama, może jak mama przyjedzie to Ci pomoże?