A ja właściwie nie bardzo mam komu powiedzieć. Mamie i siostrze powiedziałam... bez sensu chyba, bo jedyne co słyszę to, że powinnam usunąć... masakra jakaś. Ciężka sytuacja generalnie, w pracy na razie nie mogę powiedzieć. Ogólnie nieciekawie. I dołek to mam cały czas.
reklama
Dreamgirl, nawet o tym nie myśl... Choć pewnie nie myślisz. Strasznie to przykre, że najbliżsi ludzie mówią takie rzeczy...
Ale Wam zazdroszczę tych "starych" ciąż Na grudniówkach byłam na początku stawki (Franek jest z 6.12.), a teraz już widzę, jak się będziecie rozpakowywać w sierpniu, a ja będę siedzieć z wielkim brzuchem i Wam zazdrościć
Poza tym chciałabym już usłyszeć serduszko... I pozbyć się tego głupiego krwiaka, który mi burzy całą radość w ciąży...
Ale Wam zazdroszczę tych "starych" ciąż Na grudniówkach byłam na początku stawki (Franek jest z 6.12.), a teraz już widzę, jak się będziecie rozpakowywać w sierpniu, a ja będę siedzieć z wielkim brzuchem i Wam zazdrościć
Poza tym chciałabym już usłyszeć serduszko... I pozbyć się tego głupiego krwiaka, który mi burzy całą radość w ciąży...
Ainhoa, będziemy się wspierać w bólu puchnących nóg i odpadającego spojenia łonowego
Chociaż ja się pocieszam, że Frulik urodził się tydzień przed czasem, więc może teraz też rozwiązanie przyjdzie w połowie sierpnia. Byle nie przed 38 tygodniem
Chociaż ja się pocieszam, że Frulik urodził się tydzień przed czasem, więc może teraz też rozwiązanie przyjdzie w połowie sierpnia. Byle nie przed 38 tygodniem
ewelina183
Początkująca w BB
To i ja mogę się pochwalić, jestem po pierwszej wizycie u mojego lekarza. Wszystko jest ok i nawet widziałam serduszko :-) Termin wychodzi mi na 5/6 sierpnia.
jestem pewna na 100 % że usłyszysz już serduszko :-)Ach.. Gratuluję Podnieście mnie na duchu i powiedźcie, że ja 10 stycznia tez zobaczę serduszko
reklama