reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
No u nas takie masaże odpadają, to było by za dużo dla mojego wyposzczonego M. Już mi zapowiedział, że mnie nie będzie golił;-)

Olga, kup Twój styl też sobie czytałam w pn na zajęciach fajne artykuły. Ja puchnę i nie mam sił, a wczoraj jak miałam wysokie ciśnienie to M się przeraził i o gestozie zaczął czytać. Ja znów jadłabym tylko owoce i warzywa.

marcia, u nas też różnie, ale może rzeczywiście będzie tak jak Olga mówi, to chyba bardzo nas zbliży.

exotic, gratuluje i czekam na zdjęcia.

doti, muszę doczytać jak tam u Was było, ale jeżeli cały czas wprowadzaliście poprawki to raczej dużo nie ugrasz, zresztą to tylko koszty i od nowa praca. Uważam, że lepie się dogadać już z tym.

zanim posta napisałam to tyle przybyło :p

Exotic
- ogromne gratulacje :)) i mnóstwo szczęścia na nowej drodze życia :))) super że się wam ślub udał, zazdraszczam tego hotelu :D

asia - ta pani od sprzątania to jakiś bohater normalnie :)) jak ona zdążyła tyle zrobić w takim czasie?? podziwiam :) choć u kogoś lepiej się sprząta niż u siebie, no ale jednak :)
jeśli chodzi o jedzenie to ja nadal żółty ser na ciepło :p pocieszam się że dużo wapnia ma. ostatnio się mi zepsuły dwa pomidory malinowe, drogie jak cholera, płakać mi się chciało :( zepsuły się bo ich nie zjadłam, mąż kochany mi kupił a co ja głupia zrobiłam :((

k8libby - no ja pamiętam że pisałaś że ma boleć :) ale to było w czasie przytulanek z dodatkiem innych atrakcji i ten ból był taki... achhh :) o matko co ja wypisuję tak publicznie :p
żeby ten masaż jeszcze pomógł na rozwieranie szyjki... mnie się rozwierała 3 dni w skurczach - a samo parcie 15 minut, trzeba by chyba szyjkę masować :p czy to już czas na picie malin i wiesiołek? chyba jeszcze nie :) może od połowy lipca zacznę :)

dobra, wstaję od tego kompa, chyba zaryzykuję tą kawę mrożoną, no i psy się pobawiły i cała podłoga we włosach, odkurzyć trzeba... i puścić dziecko na wybieg :) niech sobie trochę porozrabia

Agnieszka72 burza była straszna, sama się obudziłam zlękniona, mały też przestraszony kopał jak szalony.

Mój Dzidziol też kopał - też się pewnie bał.

Miałam taki piękny sen, niemal erotyczny z Kubą Błaszczykowskim w roli głównej a tu lipa!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Exotic - gratulacje !!! A zdjęcia przepiękne. W ogóle brzusia nie było widać. Na pewno masz termin na sierpień ? :-D

mój durny pies stojąc pół metra ode mnie podniósł nogę i nalał na materiałowy kosz z praniem!!! i to nie był pierwszy raz bo mąż od razu powiedział że widział już taki dziwny zaciek na tym koszu i zastanawiał się co to jest... pies to robi jak wypuszczę małą suczkę. już się zdarzyło że na kanapie było polane, ale byłam pewna że to mała suczka bo działo to się zawsze właśnie jak ją wypuściłam, wydawało mi się dziwne... ale psa pytałam czy to on, i całym sobą radośnie odpowiadał mi że on z tym nie ma nic wspólnego :p jak coś przeskrobie i pytam "coś to zrobił" to potrafi pokazać że mu wstyd i przykro, od razu widać po nim jak coś zrobi źle, a o tą kanapę pytałam go i w odpowiedzi tak się zachowywał że byłam pewna na 100% że to nie on. Co za ściemniacz jeden! te psy są takie ludzkie... wiedział że będzie na małą, zresztą pokazywałam jej też tą kanapę i mówiłam jej że nie wolno... to się pewnie cieszył że mu się plan udał... no ale się sam wsypał lejąc na ten kosz centralnie przy mnie...

OOO, jak jak uwielbiam takie opowieści o psach. One rzeczywiście potrafią być takie ludzkie :-D

reklama
Exotic duuużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia !! Aby ten rozbuchany erotyzm trwał do 70 !! :-D:-D:-D a fakt brzuszka nic a nic nie widać, nikt Ci nie uwierzy, że byłaś w 7 miesiącu :-)

u mnie na ślubie były 3 ciężarne, w tym moja siostra światkowa - ryczała całą mszę ze wzruszenia, wszyscy nam szybko dzieci wróżyli :tak: na pierwszą rocznicę ślubu byłam już w 5 miesiącu z Laurcią ;-)

Asia powiem Ci że zrobiłaś deal życia ! tyle godzin i tylko 100zł? :-D

ja ogarnęłam łazienkę, pozmywałam, zostało mi odkurzanie i prasowanie, ale muszę chwilę odsapnąć :-p u mnie taki masaż by nie przeszedł, mojego to chyba strasznie rajcuje moje ciążowe ciało, bo się spokojnie przebrać nie mogę :rofl2: wczoraj się śmialiśmy, że jak dalej będzie nam tak dopisywać apetyt na miłość, to za miesiąc go brzuchem podduszę :-D:-D:-D:-D

Do góry