Witajcie Dziewczynki
ciezko mi Was nadrobic po tygodniowej nieobecnosci. Musialabym spedzic caly dzien na czytaniu wszytkich postow
Dopiero dzis dochodze do siebie po wlasnym slubie poniedzialkowym, mialam pelna chate gosci, sprzatania, zabawiania, bycia wodzirejem itd itp ale bylo bardzo milo swietne towarzystwo mamy wiec strali mi sie bardzo pomagac i na biezaco zmywac po sobie
nie gotowalam obiadow chodzilismy na miasto na jedzenie bo dla 10 osob to bym musiala nad obiadem sleczec chyba pol dnia haha...
Cale 3 tygodnie byly deszczowe i lalo w dzien Naszego slubu wyszlo slonce i tak bylo do wczoraj cos wspanialego mimo ze pogode zapowiadali na deszczowa, to jakis cud doslownie
Wszystko wyszlo przepieknie w suknie sie zmiescilam oczywiscie po poprawkach krawieckich mamy juz chyba z 300 zdjec wlasnie wybieram najlepsze i wrzucam na serwer wiec jak sie z tym uporam to wrzuce linka to bedziecie mogly zobaczyc
Po urzedzie pojechalismy do restauracji z goscmi, spedzilismy ta jakiez 4 godzinki po czym ja i moj juz Maz pojechalismy na noc do hotelu marzen doslownie
loze z baldachimem wanna okragla wielka wszytko jak z bajki
Moj A pil winko w wannie a ja wode hahaha to jedyne co mi sie nie podobalo w tym dniu
ale przyznam sie ze szklaneczke szampana na toast wypilam i smakowal wysmienicie
nie wiem czy to glod alkoholowy czy co ale mam taka ochote na wypicie czegos ze szok
a pragne dodac ze jestem w zasadzie nie pijaca osoba a tak mnie ciagnie do alkoholu, ale sie powstrzymuje oczywiscie
Dzidzius bardzo wspolpracowal ze mna na slubie bo od rana milam prawie plaski brzuszek wiec dla mamusi specjalnie sie ulokowal tak jak powinien jestem z niego dumna a juz dzis brzuchol jest o wiele wiele wiekszy , znajomi sie smieja ze mlody czekal do slubu
Jesli chodzi o ciaze to coraz bardziej wyczuwam jego ruchy moze dlatego ze jest teraz bardziej masywny, wiecej wazy i gdy kopnie to ma wiecej sily, tak sobie to tlumacze, wizyte z polozna mam 26 czerwca wiec sprawdze ile juz mi sie przytylo od poczatku ciazy i dam Wam znac
k8libby - musze tez sobie taki masaz zafundowac tzn w wykonianiu mojego A
moze byc fajna gra wstepna
Sempe - ja mieszkam nad samym morzem jak usiade na lezaku w ogrodzie to je widze razem z molo i zawsze ten widok mnie wycisza i uspokaja, najlepsze jest to ze moglabym tak patrzec godzinami i mi sie to nie nudzi
jak tylko dasz rade to jedz czemu nie !