reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

mała.di ja dalam rade wtedy m.in. z ryżem więc myślę, że z ziemniakami się uda - taki telight pali sie ponad 3h:) a jak masz jeszcze czajnik elektryczny to wodę najpierw ugotuj w nim a potem zalej ziemniaki i dalej gotuj :)

reklama
k8libby bardzo dobrze zrobiłaś, że się wepchałaś! To strasznie irytujące, jak ludzie udają, że nie widzą, że jest się w ciąży. Ostatnio jechałam busem, ok 30min do sąsiedniej miejscowości, w busie sami młodzi i udają, że mnie nie widzą, głowa w okno, słuchawki na uszach. Poprosiłam jakiegoś kolesia, na oko 18 lat, czy mógłby mi ustąpić. Raczej nie miał wyboru, ale zadowolony to on nie był. :p Trudno, dziewczyny musimy się szanować, jak nie my, to kto ;-)

Mnie dzisiaj jakas starsza kobitka w markecie do kasy przepuściła. Ale chyba tylko dlatego że ja miałam dwie butelki wody mineralnej i colę dla M. a ona pełen koszyk. Chociaż to i tak bardzo rzadko się zdarza. Inni to nawet z jedną rzeczą by kobiety w ciąży nie przepuścili. Oczywiście bardzo ładnie jej podziękowałam. A u okulisty jak byłam ostatnio to mnie jakiś młody facet przepuścił, ale jak wyszłam i musiałam czekać bo miałam krople wpuszczone to się oczywiście od starszych pań nasłuchałam że one to już od godziny tam siedzą! Nie ważne że w końcu wyszło że ja miałam wizytę na wcześniejszą godzinę niż One!!! i przyszłam na tą na którą miałam wyznaczoną. A co mnie obchodzi to że one mają tyle czasu że przychodzą godzinę wcześniej a potem marudzą że muszą czekać. Eh ludzie to są czasami dziwni.

W dużych marketach są kasy uprzywilejowane i nawet jak jest tam mega kolejka, to trzeba od drugiej strony podejść i kasjerki mają obowiązek skasować przed wszystkimi. To akurat nagminnie wykorzystuję. Ustawili się nie do swojej kolejki, to niech się liczą, że trzeba będzie kogoś przepuścić.

reklama
Do góry