reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczynki za dobre słowa i trzymanie kciuków.
cornelka
Nataszka jak u ciebie, jak się czujesz? W szpitalu nadal czy już z domku piszesz?
MieMie może i pisałaś, ale w tym gąszczu postów nietrudno coś przegapić W którym szpitalu zamierasz rodzić?
Katjusza nawet sobie tak nie żartuj, jeszcze nie twój czas :-)
Wiecie, na innym forum dziewczyna urodziła w 37 tygodniu dziecko i co ciekawe na ostatnim usg lekarz powiedział, że mała waży ok. 3300, a niedługo później urodziła córeczkę z wagą... 2150!
Czujecie jaka różnica?
Więc zaciskamy nogi i czekamy do naszych tp
MieMie może i pisałaś, ale w tym gąszczu postów nietrudno coś przegapić W którym szpitalu zamierasz rodzić?
Katjusza nawet sobie tak nie żartuj, jeszcze nie twój czas :-)
Wiecie, na innym forum dziewczyna urodziła w 37 tygodniu dziecko i co ciekawe na ostatnim usg lekarz powiedział, że mała waży ok. 3300, a niedługo później urodziła córeczkę z wagą... 2150!
Czujecie jaka różnica?
Więc zaciskamy nogi i czekamy do naszych tp
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Nataszka - jak się czujecie?!
LeRemi
Hehe, Sempe, ja kazalam zciszyc tv bo sluchac sie nie dalo. Dobrze ze juz skonczyli bo az zal bylo ogladac,po tym jak oklapli to schamieli
Nataszka jak sie trzymasz??? Mam nadzieje ze nadajesz juz z domciu!
Nataszka jak sie trzymasz??? Mam nadzieje ze nadajesz juz z domciu!
Nie wiem czy to był Szpakowski czy kto inny, ale takich nieobiektywnych i wkurzających komentatorów powinni wyciszać ;-). A Polaków akurat dzisiaj mi nie żal. Śmieszne jest liczenie, że jeden napastnik zdziała cuda pod bramką. Dzisiaj ani rozgrywających, ani ataku ani obrony. Nabiegali się i nic z tego nie wynikało. Ale niespodzianka jest niezła - Czechy i Grecja wychodzą z grupy :-).
Najwyższy czas iść spać, może uspokoi się ten mój brzuch w końcu. Cały dzień się spina, twardnieje. Wzięłam się za prasowanie i nie skończyłam. Zostanie takie rozwalone wszystko na niedzielę, trudno.
Dobrej nocy dziewczyny.
Najwyższy czas iść spać, może uspokoi się ten mój brzuch w końcu. Cały dzień się spina, twardnieje. Wzięłam się za prasowanie i nie skończyłam. Zostanie takie rozwalone wszystko na niedzielę, trudno.
Dobrej nocy dziewczyny.
Ruscy na pewniaka szli, a tu taki ZONK
Edyta Górniak - Nic się nie stało - YouTube
Ale autostrad nam nie zwiną?
Edyta Górniak - Nic się nie stało - YouTube
Ale autostrad nam nie zwiną?
kruszki
a ja do ostatniej chwili wierzylam.. porazka
zal mi Smudy
no dobra, nic sie nie stalo :/ ach.. no czechy i grecja.. niespodzianka
zal mi Smudy