reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

A ja chyba pójdę coś zjeść, bo patrząc na ten mecz zaczęło mi burczeć w brzuchu. Coś dziś pogoda zwariowała pod wieczór, ale przynajmniej da się jako tako oddychać.

reklama
Nataszka jak u ciebie, jak się czujesz? W szpitalu nadal czy już z domku piszesz?

MieMie może i pisałaś, ale w tym gąszczu postów nietrudno coś przegapić :-p W którym szpitalu zamierasz rodzić? :-p

Katjusza nawet sobie tak nie żartuj, jeszcze nie twój czas :-)

Wiecie, na innym forum dziewczyna urodziła w 37 tygodniu dziecko i co ciekawe na ostatnim usg lekarz powiedział, że mała waży ok. 3300, a niedługo później urodziła córeczkę z wagą... 2150! :szok:
Czujecie jaka różnica?
Więc zaciskamy nogi i czekamy do naszych tp :-p:-D

więc tradycyjnie Polskie Orły nic nowego nie pokazały.....:no: tyle akcji mieli i dupa!!

za to Szpakowski tak mnie wkurzał tymi swoimi komentarzami....
PORAŻKA

Hehe, Sempe, ja kazalam zciszyc tv bo sluchac sie nie dalo. Dobrze ze juz skonczyli bo az zal bylo ogladac,po tym jak oklapli to schamieli:)

Nataszka jak sie trzymasz??? Mam nadzieje ze nadajesz juz z domciu!

Nie wiem czy to był Szpakowski czy kto inny, ale takich nieobiektywnych i wkurzających komentatorów powinni wyciszać ;-). A Polaków akurat dzisiaj mi nie żal. Śmieszne jest liczenie, że jeden napastnik zdziała cuda pod bramką. Dzisiaj ani rozgrywających, ani ataku ani obrony. Nabiegali się i nic z tego nie wynikało. Ale niespodzianka jest niezła - Czechy i Grecja wychodzą z grupy :-).
Najwyższy czas iść spać, może uspokoi się ten mój brzuch w końcu. Cały dzień się spina, twardnieje. Wzięłam się za prasowanie i nie skończyłam. Zostanie takie rozwalone wszystko na niedzielę, trudno.
Dobrej nocy dziewczyny.

reklama
Do góry