hej dziewczyny.pisalam rano ale wcielo mi posta.Bylam dzis w pulawach i znow dwa razy zaslablam .Co prawda zupelnie nie fiknelam ale nagle ciemnialo mi w oczach,pot sie lal.itp jak zaczelo mnie telepac dowloklam sie do najblizszego kisku i kupilam cole.Po paru lykach ozylam.
Denerwuje sie czy to przypadkiem nie byl jakis nagly spadek cukru,bo moj szef ma cukrzyce i nagle lapaly go te same objawy.cola super na takie cos pomaga od razu podnosi cukier.Kurna mac .To w koncu mam ta cukrzyce czy nie
Nawet zakupow zadnych nie zrobilam.A przepraszam bardzo ,kupilam truskawki i arbuza
Dzis jedna kolezanka ,ktora zreszta ma juz 3 dzieci oznajmila mi ze bardziej woli rodzic dzieci niz chodzic do dentysty
i opisala mi swoj ostatni porod sprzed 2 mies.Expres doslownie
mowilam jej ze w szpitalu w pulawach lekarze i pielegniarki znaja mnie z apteki i obciach tam rodzic a ona mowi ze wlasnie fajnie .ona pracuje w szpitalu w lublinie i mowi ze tez wszyscy ja znaja a klela przy porodzie jak szewc i mowila ze kupe smiechu bylo.No to jak ktoras boi sie porodu to pomyslcie sobie ze wasze tez beda takie ,,wesole i expresowe''
Luizka spi a ja siedze oklapem i nic nie robie.Tylko do tego teraz sie nadaje
Wczoraj zjadlam 4kg arbuza przez caly dzien a potem co 10 min w nocy wylazilam do kibla.Ale bylam wsciekla na siebie,bo w nocy kazdy gnat od pasa w dol mnie boli i ciezko mi sie podniesc a tu jeszcze sie dobrze nie polozylam juz musialam wstawac.Juz nieraz 80 letnie staruszki sa sprawniejsze niz ja.
Po pierwsze ;czy ktoras oprocz mnie tez lapia zaslabniecia?Po 2;czy w nocy tez nie mozecie sie przekrecic bo was biodra,miednica,spojenie bola?i po 3 czy macie biale jak mleko uplawy,ale nie serowe