marcia331
Fanka BB :)
Witam sie sobotnio. My jak zwykle w weekend u tesciow. I jak zwykle maz z tesciem haruja na dzialce a ja odpoczywam. O dziwo dzisiaj czuje sie calkiem dobrze, tylko 2 razy poczulam skurcz. Posiedzialam sobie na lezaczku, pomoglam tesciowej zrobic salatke warzywna, potem obzarlam sie obiadem a teraz polozylam sie i czuje ze zlape jakas drzemke :-) o ile synus mi pozwoli, bo na mnie obiad zadzialal usypiajaco a na niego oczywiscie pobudzajaco i szaleje mi po brzuchu :-) wieczorem zrobimy babeczki z kremem i owocami mniam :-) i ciasto tesciowa upiekla.
dzag ja tez biore luteine dopochwowa od szpitala ale nie mam takich dolegliwosci. Wczesniej jak bralam to nabawilam sie infekcji, ale takiej o ktorej nawet nie wiedzialam. Wiec mysle ze powinnas to jak najszybciej skonsultowac ze swoja gin.
Dziewczynki nie zazdroszcze Wam tego rannego wstawania, bo sama jestem spioch. Chociaz ostatnio sama budze sie raczej wczesnie, wiec moj organizm chyba sam sie przystosowuje do tego co go czeka. A moj M. to tez jest spioch, wiec mam nadzieje ze Tymek po nim to odziedziczy :-)
Milego weekendu wszystkim zycze.
dzag ja tez biore luteine dopochwowa od szpitala ale nie mam takich dolegliwosci. Wczesniej jak bralam to nabawilam sie infekcji, ale takiej o ktorej nawet nie wiedzialam. Wiec mysle ze powinnas to jak najszybciej skonsultowac ze swoja gin.
Dziewczynki nie zazdroszcze Wam tego rannego wstawania, bo sama jestem spioch. Chociaz ostatnio sama budze sie raczej wczesnie, wiec moj organizm chyba sam sie przystosowuje do tego co go czeka. A moj M. to tez jest spioch, wiec mam nadzieje ze Tymek po nim to odziedziczy :-)
Milego weekendu wszystkim zycze.