reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Dziękuję kochanieńkie. Tak, tak 21 kwietnia zostałam ponownie mężatką. Jako potwierdzenie dołączam zdjęcia. Mężowi zamazałam twarz,żebyście nie były zazdrosne hehe. To mniejsze to mój pierworodny
DSCF0152.jpgDSCF0203.jpg
Wczoraj byłam u gin i wiecie co? załamałam się. Przez 3 tygodnie przytyłam 5 kg. masakra jakaś.... Mam te swoje czekoladki nocą. Trzeba trochę przystopować. Mój ogonek waży już 1250 :-D grubasek
Miłego dnia Brzuchatki

reklama
Hej dziewczyny
Jukix slicznie wygladalas,sliczna sukienka
Olga zazdroszcze apetytu malutkiej.Moja znow nic nie chce jesc a przetworow mlecznych nie ruszyla od 3 tyg .Martwi mnie to ,ale nic nie poradze-wszystko wypluwa
Miemie to moze pomysl sobie ze ciaza sie skonczy i te ubrania potem beda lezaly bezuzyteczne-moze wtedy bedziesz mniej kupowac.Ja tylko mam rybaczki,spodnice ,3 tuniki,spodnie i tyle mi wystarczy bo musze kupowac juz duze rozmiary . Potem beda lezec,-mam nadzieje ze sie nie utucze az tak
Aia nie wiem czy mam ta cukrzyce czy nie.Gin kazala robic nadal badania w tym kierunku.Wczorajszych wynikow jeszcze nie odebralam

Tez zle sie ostatnio czuje a dzis to juz zupelnie,brzuch mi przeszkadza,boli jak sie schyle.Moze znow dzidz jest nisko i dlatego tak .Pozatym goraco mi ,duszno ,brzuch twardy jak kamien.Mam dosc.30 tyg wystarczyloby zupelnie -tylko to by znaczylo ze juz bym rodzic musiala aaaa

Doti a próbowałaś z bobovity płatków z mlekiem? ja właśnie Laurze chce wprowadzić, bo ona tylko z mleka to kaszki je i danonki :-p a co mi ta mała cholera dzisiaj zrobiła, zdjęła w nocy pieluchę i rano wszystko zasikane :szok: nie wiem jak ją oduczyć tego rozbierania się :eek: dobrze, że babcia wróciła, o 10 już u nas była, na dwór nas zabrała :-D:-D

jukix ślicznie wyglądałaś, w ogóle nie ciążowo :-D a pierworodny przystojniacha :tak:

dzisiaj się wszystkie rozpisały.. :-D

MieMie nie chce być złym prorokiem, ale jak twój mąż teraz nie ma czasu, to znajdzie po porodzie dla Was? ja bym go ustawiła przed porodem jednak, bo biedak zwyczajnie nie będzie mieć siły na opiekę nad dzieckiem..

a my dzisiaj mamy wieczór wolny ! babcia po 3-ty. sanatorium się tak stęskniła za wnuczką, że bierze ją na noc :-D:-D a nam dwa razy nie trzeba powtarzać, więc już jesteśmy poumawiany na puby wieczorem ;-) ciekawe czy jak się Ninka urodzi, będzie nam oba potwory brać.. :laugh2:

Kakakarolina gratulację przedszkola !! kiedy Maks idzie? kurcze prawie jak szkoła :-D

jukix, prześlicznie wyglądałaś, w ogóle jesteś śliczna :) i masz super synka ! nie mam nic przeciwko by kiedyś był mężem mojej córeńki taki przystojniacha:-D tymi kilogramami sie nie martw, na zdjeciu wygladasz bardzo szczupło

k&libby, ja tak codziennie, zasypiam po 1 w nocy, wczesniej sie juz nawet nie kłade a potem z trudem kolo 10-11 zwlekam sie z łóżka.

U mnie dziś taka nawet nawet ta pogoda wiec wyjde na jakiś spacerek, o ile brzuszek pozwoli to na dłuższy.
Chce sobie włosy pofarbować, ale nie jestem pewna na jaki kolor... ostatnio z blondu zrobilam sie na rudo i wszyscy mowia ze tak mi lepiej, ale nie wiem czy znowu rudy czy może jakiś taki miodowy blond albo jakiś brąz dość jasny...

I nie poszlam na izbe przyjęć, stwierdzilam ze nie ma co naprawde, brzuch mi bardzo wczoraj nie twardnial, takie bole mnie zlapaly ze dwa razy dosc lekko... nie wiem, moze to nieodpowiedzialne z mojej strony ale jakos moja intuicja mi podpowiada ze nic zlego sie nie dzieje i ze lepiej bedzie odpoczywac niz jezdzic po szpitalach

Już jestem po obiadku pysznym, odzywczym :-D kotlety sojowe, ziemniaczki, brokuł i surówka, mniami ;)

Dziewczynki...wiecie czym zaczęłam się martwić?? tym, że ja przecież żadnej kołysanki nie znam ! Śpiewałyście swoim dzieciom? zamierzacie to robic?

A JUŻ JUTRO USG !! :-)

Ostatnia edycja:
Mała Di dzieci uwielbiają jak im się śpiewa, ja też nic nie pamiętałam, więc była "aaa kotki dwa, jeden bury, drugi gruby" i lecisz co Ci przyjdzie na myśl :-p a w desperacji to kolędy :rofl2::rofl2:

Hej dziewczyny mam pytanko. Nie jestem zameldowana w Warszawie a chcę tutaj rodzic. Czy bedę musiała płacic za poród w warszawie?? I czy jeśli wybrałam szpital i do niego pojadę gdy zacznie się poród to mogą mi odmówic i wysłac do jakiegoś "gorszego" ?? Dzięki za odp

Pamelcia mogą Cie nie przyjąć jeśli nie ma miejsc, ale podejrzewam, że jakbyś miała akcję porodową to nikt by Cię nigdzie nie odsyłał, w ciąży i połogu masz zapewnioną darmowa opiekę medyczną, więc za poród nie płacisz, no chyba żebyś chciała znieczulenie, a ono np jest płatne..

Dzięki za szybką odpowiedź;-) a wiecie może jak to jest z położnymi lepiej pojechac i trafic na obcą czy sobie zamówic?? choc to wiąże się z dużymi kosztami

reklama
:-D:rofl2::-D no tak, nie ma to jak lulajże jezuniu w środku lata pośpiewać :-D

ja to może nie fałszuje jakoś mega bardzo ale jednak w ogole do spiewania tak bedzie mi sie ciezko przełamać, tak myślalam ze by moze sie wycwanic i jakies płyty kupić :-p ale to raczej nie to samo

Do góry