reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
u mnie leniwo dzis, M.lezy chory i spi :/ ja cos sie pokrzatalam, pranie jedno powiesilam, na obiad jest bigos jak ktos chce.. bo generalnie od rana mnie wszyscy wkurzaja bo tylko balagan robia !
cos bym zjadla ale co :/ zrobilam sobie kawe i paluszki slone jem :/ ale to nie to :(

Witam dziewczyny w deszczowy i zminy dzień brr. Dziękuje za słowa otuchy i pocieszenia. Z Moim gadamy- wyjaśnił mi co i jak, chociaż nie do końca wierze:baffled: Ale nie przeprosił tyle, że jest milszy niż zawsze zupe nawet wczoraj ugotował a dziś śniadanie mmm
:tak:irisson ja mam taką samą zasadę, każdy z Nas ma swoje konta (tyle, że mamy upoważnienia) ale staliliśmy, że z jego pensji płacimy rachunki a ja robie spożywkę ale już zapowiedziałam, że ma ze mną wszyszystko ustalać bo razem żyjemy. No nic dziś już jest ok-ale niesmak został.

Już po egzaminach jestem:-D Wyniki za 2tygodnie- ale myślę, że będzie wszystko ładnie praca zbiorowa była, bo okazały się trudniejsze niz myślałam:tak::tak:
kruszki zrobiłam przykład z Ciebie i dziś posegregowałam dokumenty/ważne papiery ile ja tego miałam po segregacji odrazu lepiej:tak:
Zaraz jemy 2 danie dziś biała kiełbasa z pieca i frytki, bo krupnik zjedliśmy.
To co Miłego dnia:))

Ja mam dziś kryzys:-( tak mi się chce słodkiego, że szkoda gadać. Pogoda u nas była znów piękna i dopiero teraz zaszło słońce.

k8libby, truskawki to chyba jeszcze nie polskie? ja ostatnio chodziłam po placu i nigdzie nie mieli polskich :-(, a ja innych nie jem, ale smaka mi narobiłaś.

nataszka, praca zbiorowa...lubiłam takie egzaminy chociaż dużo takich nie miałam. U nas M trzyma kasę, tzn. mamy wspólne konto, ale ja na nie nie zaglądam zawsze go pytam ile mamy, on wszytko płaci. Ja tylko wypłacam no i jak coś mam dwie karty kredytowe.

kruszki, mój M też chory i jeszcze przed chwilą spał wtulony we mnie, ale przepchnęłam go na drugą stronę kanapy w stronę psa:-), bo boję się, że mnie zarazi.

halo halo :-)

my byliśmy od wczoraj u teściów, co wróciliśmy, zmordowani... temperatura spadła do 10stopni :szok:

chyba za dużo wczoraj "szalałam", bo w nocy obudził mnie twardy brzuch i bolące plecy na okres... tłumaczę sobie to zmianą łóżka :-p, ale jutro wizyta, więc zobaczymy co gin. powie :tak: moje dziecko jakiś rekord pobiła w przebieraniu, 2 dni a ja jej 6 body ubrałam... a tu zasikane, a tu oblane, ehh jak tatuś :rofl2:

Asia my kupiliśmy truskawki w tesco, hiszpańskie ale słodkie, jeszcze z 3 tyg. i będą nasze krajowe :tak:

reklama
u mnie standard paczka krówek... a jutro glukoza :rofl2::rofl2: patrzyłam na wynik z ciąży z Laurą, miałam po glukozie 75 g po obciążeniu 104 - norma 120, ciekawe co jutro mi wyjdzie :-D

Do góry