reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Hej mamuśki:)
Ja tam już do kina nie chodzę nie daję rady tak długo usiedzieć nie wiem czemu ale mi nogi za bardzo drętwieją - mam nadzieję,że nadrobię jak się dziecię urodzi,mleko do butli w dla mnie wychodne.
Ja dziś po glukozie ale nic nowego to dla mnie więc przeżyłam teraz czekam na wyniki ale odbiorę dopiero po długim weekendzie wizytę mam 7 maja. A rano jeszcze muszę zrobić cytomegalię.
Aga a gdzie twoja ANIA:) najważniejsze,że zdrowe kochana.Czy jutro spotkanie Warszawianek aktualne???

kimnęłam 2 h :-D:-D ja zasnę w dzień, w nocy, lubię spać i jeść jak Laurka, ona mi śpi od 19:30 do 7:30 i w dzień od 12 do 15 :cool: ale już mi zdążyła wywalić całą kaszkę w kuchni :szok: jak diler narkotykowy mam wszędzie biały proszek...
kurcze też tak macie dziewczyny, bicie ciepła i zimna? nie wiem czasem czy mi ciśnienie nie skacze :eek: jakoś nie bardzo się teraz czuję, mam nadzieję, że to jednodniowy kryzys, bo w środę babcie do sanatorium wysyłam i jakby co mi nic mama nie pomoże przez 3 tyg. :eek: przez to że mi siadły siły, jakiś dół ciążowy mam, Doti mówisz, że zleci ? do Euro jest 45 dni...

Hej dziewczynki
Olga witaj, fajniutko że już się ogarnęłaś i wróciłaś pisać o swoich psiakach, córeczce i perypetiach domowych :-D

Witam nowe sierpnióweczki :-D

Ja od rana u lekarzy, najpierw glukoza, potem kardiolog i ekg. Jutro mam rano USG serca, mam nadzieję, że moje palpitacje nie są wynikiem żadnej choroby. Pewnie będę miała ten fenoterol tak jak niektóre z Was, nie chcę żeby mi serducho wysiadło :-(
W piątek byłam znów u endokrynologa, ale na razie nic konkretnego- tylko większa dawka jodu. Za 3 tygodnie znów badania i zobaczymy...

A tak w ogóle to mam chorego kotka. Moja kicia kilka miesiecy już choruje. Kuleje, ma jakiś przykurcz w łapce. 3 tygodnie temu była na RTG dostała antybiotyki, znaleźli jakieś zgrubienie w stawie miednicy- zapalenie albo nowotwór. W sobotę wyszło że to jednak nowotwór. W tym tempie rozwoju choroby ma jakieś 2 miesiące życia :-( Kolejnego kotka będę musiała w swoim życiu uśpić... Straszne to życie, jedno się rodzi, drugie umiera...

U mnie dziś żeberka w sosie, oczywiście mama zrobiła :-D

Acha no i w weekend kupiłam dwa pajace z motywem świątecznym- bożonarodzeniowym- rozmiar 68- z 5-10-15 cudne są :-D

Dziewczynki trzymajmy się dzielnie :-Dtak szybko nam te suwaczki się przemieszczają- zanim się obejrzymy będziemy miały dzidzie przy sobie :-D

hej dziewczynki po weekendzie:tak: u nas deszczowo pochmurnie zimnoo brr nawet burze przeszły- akurat jak wracałam z zakupów z Młodym ale zmokliśmy, więc siedzimy w domu dziś a co za tym idzie dom do góry nogami:-D:-D

Marta, Witaj i rozgość się u Nas:tak:
bejbi dzieciaki chłona od Nas, nawet nie wiemy kiedy- więc rób dobry przykład. A jeśli chodzi o sikanie w nocy przez 3 latke, my teraz odzwyczajamy Młodego też 3 lata i to samo raz sika w nocy raz nie. Ale ceratka pod prześcieradło, spodnie na zmianę i można przetrwać dla Dobra - czyli Pielucha Aut całkowicie:tak:
Olga Witaj ponownie u Nas:tak: Super, że psiaki są wolne od chorób i mają czyste geny;-) Wrzuc przepis do watku- bo ciekawie i smakowicie brzmi ta zapiekanka:tak: U mnie dziś pora z kurakiem zapieczona w piekarniku i zupa marchewkowa.
Doti jak o północy chodzi spać?? Mój jak zaśnie po 21 to szok jest, że szaleje tak długo najczęsciej po 20 już spi padniety bez drzemki w dzień (ubolewam nad tym strasznie:-()
Ja się już nie mogę doczekać porodu i zobaczenia mojej kruszynki:-D Ale zleci szybko tak jak pisze sopelek chwilka i będziemy się chwialić swoimi Skarbami:tak:sopelku duzo zdrowia kochana
;-)
agnieszka
gratulacje chłopaka:tak:
marcia ja uzywałam najpierw proszek Jelp potem Dzidziuś (bo dużo tańszy)a różnicy nie widziałam żadnej, tak samo dobrze wypierały plamy. A jak młody miał jakieś pół roku zaczełam sprawdzać z proszkiem naszym nic się nie działo więc prałam w normalnym.

reklama
witajcie:-)

my z mężem do kina ostatnio chodzimy co środę:-) odkąd jest ta promocja ze 1+1 GRATIS, w zeszłym tygodniu byliśmy na NIETYKALNI polcecam - komediodramat daje do myślenie bardzo!!

a w sobote bylismy na pizdzama party i super było!!! strój nasz powalił wszystkich na kolana:-)

ja juz plany na wakacje zrobiłam..wyjazd do Rusinowa 25.08 tylko mam plan urodzić w 38tc!!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2:

mam ochote na orzeszki...

Do góry