doti,musi być i pewnie taniej niż tu w Krakowie, ale i tak takie leczenie kosztują. Ja za opracowanie 3 kanałów płace ok. 400 zł, a do tego dochodzi jeszcze zrobienie plomby, tam gdzie ja chodzę taki z 700 zł trzeba dać za całość. Ale powiem Ci, że ja już nie patrzę żeby było tanio, wolę mieć debet, a dobrze ząb zrobiony. Te kanałówki co teraz mam to przez poprzednią "dentystkę" co np. nie wypełniała do końca kanału albo robiła nieszczelne plomby, nie doczyszczała miazgi, nie robiła zdjęć itd. itd, teraz muszę po niej poprawiać. A czemu nie bierzesz znieczulenia? po kanałowym masz prawo czuć ten ząb ale nie ból, bo miazgę i nerw masz usunięty, chyba, że jest to stara metoda i Ci zatruwają.
Bez zdjęcia też się obejdzie, bo założy Ci tylko prowizoryczne wypełnienie i nie zamknie zęba, a po porodzie zrobi zdjęcia i ładnie zamknie. Proszę Cię nie usuwaj tylko bo ja już raz zrobiłam ten błąd.
Bez zdjęcia też się obejdzie, bo założy Ci tylko prowizoryczne wypełnienie i nie zamknie zęba, a po porodzie zrobi zdjęcia i ładnie zamknie. Proszę Cię nie usuwaj tylko bo ja już raz zrobiłam ten błąd.