reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
”domi78” pisze:
Wczoraj chcialam zaoszczędzić na fryzjerze i mam jajecznicę na głowie, więc czekam na siostrę i poprawki w planie
Czyli wszystko pozytywnie i symbolicznie - do świąt wielkanocnych przygotowana :-D.

Siedzę. Piękna pogoda a ja siedzę. Po wczorajszym intensywnym dniu od 6:00 do 23:30 chyba mi się należy ;-). Nawet nie sprzątam... Ale serniczek - mój pierwszy w życiu - wyszedł pychaśny. Aaale jestem z siebie dumna :evil:.
Dziewczyny, życzę Wam wesołych, spokojnych i zdrowych świąt.

No to ja na zakończenie, bo u mnie święta dopiero po poświęceniu jedzenia- jakoś wcześniej nie mogliśmy się zebrać :-p
Wesołych Świąt, smacznego jajeczka, mokrego dyngusa- to ostatnie święta w starym składzie...następne już z nowym domownikiem :-D

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny ;) jutro jade do lodzi na tydzien nie bede miala lacza wiec dopiero 17stego wroce do domku takze zycze wszytkim przez ten czas wszytkiego dobrego;) aby nasze dzidziusie dorastaly spokojnie i sie nie spieszyly ;) juz tesknie za podczytywaniem was;) buzka

reklama
Do góry