reklama
Czyli wszystko pozytywnie i symbolicznie - do świąt wielkanocnych przygotowana .”domi78” pisze:Wczoraj chcialam zaoszczędzić na fryzjerze i mam jajecznicę na głowie, więc czekam na siostrę i poprawki w planie
Siedzę. Piękna pogoda a ja siedzę. Po wczorajszym intensywnym dniu od 6:00 do 23:30 chyba mi się należy ;-). Nawet nie sprzątam... Ale serniczek - mój pierwszy w życiu - wyszedł pychaśny. Aaale jestem z siebie dumna .
Dziewczyny, życzę Wam wesołych, spokojnych i zdrowych świąt.
Agnes92
Fanka BB :)
Ja również wszystkim Sierpniowym Mamom życzę:Zobacz załącznik 454005
No to ja na zakończenie, bo u mnie święta dopiero po poświęceniu jedzenia- jakoś wcześniej nie mogliśmy się zebrać
Wesołych Świąt, smacznego jajeczka, mokrego dyngusa- to ostatnie święta w starym składzie...następne już z nowym domownikiem
Wesołych Świąt, smacznego jajeczka, mokrego dyngusa- to ostatnie święta w starym składzie...następne już z nowym domownikiem
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
sierpnoweczki zycze wam wesołych, pełnych nadziei świąt Wielkiej Nocy, spędzonych wśród srebrnych bazi i kochającej rodziny, przy wspólnym stole.
Hej Dziewczyny jutro jade do lodzi na tydzien nie bede miala lacza wiec dopiero 17stego wroce do domku takze zycze wszytkim przez ten czas wszytkiego dobrego aby nasze dzidziusie dorastaly spokojnie i sie nie spieszyly juz tesknie za podczytywaniem was buzka
M
milionka
Gość
Jajku ale się nagotowałam Padam Najlepszego dziewczyny
reklama
malutka_ja87
Fanka BB :)
ale sie obzarlam..uff