po ostatnim usg wyszło,że termin porodu mam na 22 wrzesnia, muszę zmienić forum
nieee no nie musisz zmieniac, poza tym czesc dziewczyn na pewno i u nas urodzi w sierpniu, poza tym masz chyba suwaczka caly czas tego samego, wiec chyba wiedzialas ze we wrzesniu? zostan z nami Kochana
Zdecydowałam się oddać psa... Już nie mam siły, ani ciągle z nią wychodzić sprztać to co zrobi, pogryzie czy podrapie..(...).
A może przetrzymać zacisnąć zęby i wytrzymać?? HELP
no nie rob jaj sobie, zostaw pieska, poczekaj lepiej jak dziecko potrafi cos zniszczyc
haha moja corcia to potrafila popisac swiezo pomalowana sciane, nozyczkami pociac mi nowa bluzke, wparowac w szafki w kuchni
ja tez mam utrapienie obecnie z kotem, nie moge nic do jedzenia zostawic na wierzchu bo otwiera chleb z folii, wyjada wszystko, wszystko!! lazi po blatach, nie daje nic ze krzycze, ze gnam.. masakra, jeszcze gorzej wtedy bo na zlosc obrazony idzie i sie zsika gdzies.. lol
takze przestan, chwyc psinke i spojrz jej w oczy, to najgorszy okres bo ona sie uczy wszystkiego
Hej dziewczyny! mam pytanko - czy wszystkie już znacie płeć Maleństwa?
nieee..
no dobra, a teraz ja
spalam do 13.00
ale M. ze mna, obudzilismy sie kolo 11.00 byly przytulanki i potem zasnelismy sobie
przyszly moje nowe bluzki, potem wkleje Wam linki gdzies, kupilam na ebauy,ale sa polskie, placilam po 9f. z przesylka, wiec na allegro pewno grosze kosztuja
no i bylam teraz w miescie, kupilam szafe corce, taka na stelazu, rozowe plotno na wierzchu, bo ma jedna tylko, juz zlozylam i zaraz ide cos tam poukladac
i kupilam jedne spioszki i jednego pajaca z kapturem GAP ale na wiekszego dzieciaczka, nowiutki, kupiony w lumpie za uwaga.. 1funta
hahaha, i bylam w polskim sklepie, kupilam sobie bulki, pasztet pomidorowy, ryby w puszce, koreczki rybne i pierniki
to dopiero mieszanka
hahaha
no dobra, potem sie odezwe caluje Was xxx