reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Olga RaQ - całkiem nieźle obmyśliłaś ten plan działania, tylko ciekawe czy uda się Ci wytrwać w tym :-p

marcia331 - dzięki za kopniaka, zadziałał :-D w końcu zadzwoniłam i wizyta dopiero 25 kwietnia, trudno muszę poczekać, ale potem to już w ogóle nie miałabym kiedy iść do tego corocznego przeglądu, pewnie coś do leczenia i tak się znajdzie.
Teraz katjusza77 czekamy na wieść kiedy to ty masz wizytę :)))
Zazdroszczę planów związanych z budową domu, też chciałabym być na tym etapie, ach.... może niedługo, o ile kupimy działkę.

milionka - ankieta wypełniona

RatinaZ
- ja też bym nie pamiętała wszystkiego, daję sobie wielocytuj i przy pisaniu odpowiedzi mam podgląd, który potem albo cytuję, albo kasuję a piszę co trzeba ;)
Najgorsze jest to, że czasem jestem w trakcie pisania takiego tasiemca i nie skończę bo coś mnie oderwie, a potem wy szalejecie z nowymi postami :)

reklama
czesc dziewczynki :)
nie uwierzycie ale dopiero wstalam pol godziny temu... lol
wstalam rano wyslac corke do szkoly, zjadlam dwa gofry i wypilma szklanke mleka i spowrotem siuuup do lozka :D M.pojechal na 12 do pracy, a ja dalej w lozku.. no i tak mi sie fajnie drzemalo :) troszke jestem zaspana, ale jak mi blogo teraz :)
zauwazylam ze srednio raz w tygodniu mam taki dzien ze musze polozyc sie i odespac :)
za 2h jade dopracy, powyciagalam z lodowki roznosci i powinien wyjsc kapusniak z tego wszystkiego, zobaczymy :D
odnosnie sprzatania to mam dni ze latam ze szmata po domu, ale ogolnie to mi sie nie chce czesto :), ogarniam kuchnie zawsze, bo tam musi byc czysto, corki pokoju to nie ruszam, niech sprzata :)
aaaa u nas jest 19stopni, ale odczuwalna temp.to okolo 28stopni, zero wiatru :) cudownie :) a ja przespalam dzien :D hahahaha

Ja też jak przeczytam kilka stron nie jestem w stanie odpowiedzieć imiennie. Nie ma opcji.

O dentyście już nie wspominam, że mnie wszyscy gonią. wstyd się przyznać ale byłam dwa lata temu. Mam bardzo dobre zęby, od wielu lat nic nie miałam robionego, ale kontrola w ciąży by się przydała, bo wiem że zęby się mogą sypnąć nawet najmocniejsze.

A ja muszę z moim pogadać, żeby się bardziej przykładał do spraw domowych, bo ja alfą i omegą nie jestem. A też wcale mi to jakoś fantastycznie nie wychodzi.

Jak zaczynam myśleć o wózku to mi się słabo robi. Wszyscy mówią żeby jechać do Świata Dziecka i wybrać, a potem kupić taniej w necie, ale jak zobaczyłam zdjęcia tego sklepu i ze 100 wózków stojących na środku, to mi słabo. Chyba zostawię to na ostatnią chwilę. A kupimy to już naprawdę na ostatnią chwilę. Jakoś nie chcę zapeszać, najbardziej bym chciała wszystkich zakupów dokonać rękami mojego M jak będę już w szpitalu.

Ja przyjemności kupowania ubranek, wózka i wszystkich innych akcesoriów nie będę sobie odbierać:) wręcz czekam już kiedy poznam płeć :-) ale faktycznie, jak się tak popatrzy ile tego jest do załatwienia to czasem się odechciewa...
Wózeczek już w sumie mam wybrany, ale z zakupem muszę jeszcze poczekać. Funduje go nam moja mama, więc od niej jestem uzależniona w tej sprawie.

Ten sklep Świat Dziecka w Warszawie tylko jest? Chętnie bym się wybrała :)

Witam troche mnie tu nie bylo ,nie mailam za bardzo czasu:sorry:

Kruszki extra pogode macie:tak: Unas 16 stopni ale zimny wiatr:cool:
Olga fajne postanowienie ,moze i ja skorzystam :-D:tak:

K8libby mam nadzieje ,ze jutro zdasz relacje odnosnie wozu:-)
Ratina milego kupowania:tak: Wanienka ze stelazem super rzecz :tak: Nie rzeba sie zginac itp:tak:
Ja duzo akcesoriów mam po Michalku ,cale szczescie ze chomikowalam:tak:Z drozszych rzeczy tylko wózek musze zakupic:tak:

Chorym dziwczyna zycze powrotu do zdrowia:tak:
Ja mam termin z usg na 30 lipca a z @ na 3 sierpnia:tak:Mam przeczucie ,ze urodze kolo 25 lipca:-D
Przed chwila przywalilam sobie tluczkiem w palucha :eek: boliiiiiii.....:sorry::eek:

umowilam nas nas usg 3/4d na 6go kwietnia :) koszt niebanalny, samo usg 200zl plus 5minutowy film 80zl plus place za zdjecia dodatkowo, ale dobry lekarz z opinii bo juz wygooglowalam :) wiec czekam cierpliwie :) byle do PL :) wyjezdzamy we srode wieczorem, w PL bedziemy we czwartek, usg mamy w piatek na 13.25 :)
tylko nie wiem jak Wam wrzuce zdjecia czy film
ciekawa jestem jaka jakosc zdjec, czy dobry sprzet itd. :)
powoli musze sie zbierac bo za godzine powinnam juz byc pod praca :)

Dzien dobry :-p:-)

Ale się dziś rozpisałyście !
RatinaZ Ja też tak mam że jak przechodze do nastepnej strony to zapominam co było wcześniej :-p

k8libb U Nas ze sprzataniem jest tak że obieca nie ruszaj a jak przychodzi co do czego to sprzata 5 min i poźniej jeszcze wyjdzie z fochem bo czegos w bałaganie znaleść nie umie ale przynajmniej jak ja posprzatam to podziekuje wiec jeden plus jest no i gotuje :p

Olga RaQ
Mi by sie tez przydał taki rozkład bo pozniej przesypiam za duzo czasu :p

milionka zdrowiej i udanej wizyty
;-)

MieMie przynajmniej możesz nadrabiac spokojnie zaległości na forum :-) Ale fakt długie siedzenie w domu rozleniwia ..
kruszki Gofry ale mi zrobiłaś smaka :p zazdroszcze pogody :)
Ja mam 3d/4d na 2 kwietnia i płace 200 zł z płytka :)

Maggic_m Ja bym tez z chęcią juz cos kupowała ale uparciuch nie chce pokazać co ma między nóżkami wiec trzeba czekać .Ale mam o tyle dobrze że wózka nie musze kupowac bo mam 4 do wyboru od znajomych i z rodziny :p

No myśle że choć odrobine nadrobiłam :p

Ja dziś podenerwowana ze szkoły wracam bo w ostatnim czasie mialam cos na zasadzie konkursu do ktorego dlugo sie przygotowywalam zeby reprezentowac szkole i zamiast na lekcje z kilkoma osobami chodzililismy na zajeciach malowac i prace na to robic i niby bylysmy zwwolnione a teraz mi nauczycielka ze nie chodze na lekcje a i ze nieklasfikowana bd i wg nie dosc ze staram sie dla tej szkoly to ona mi z takimi tekstami no krew mnie normalna zalewa w takich chwilach ..
Ale jak bd miala jeszcze jakies pretensje to niech najpierw podliczy frekwencje tym co wagaruja i porozmawia z dyrektorem a nie bd mi wyrzuty robic ze mnie nie widziala a dwa razy z jej winny zajec nie było ..
Tym bardziej ze od wczoraj kiepsko sie czuje a specjalnie poszłam dzis na jej zajecia no co za babsztyl:angry:

denstysta desntysta tez musiała bym sie wybrac ale usprawiedliwiam sie ze wszystko po kolei narazie w czwartek okulista ktorego w miare szybko załatwiłam wiec może jeszcze w kwietniu zabiore sie za ząbki :p

reklama
Do góry