reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

cześć dziewczyny. ja dzisiaj byłam u gin, powiedziała, że wszystko ok :) jedynie w wynikach trochę niska hemoglobina i kazała brać femibion vita ferr. usg mam dopiero 3 kwietnia..... już się nie mogę doczekać :-) pozdrawiam

reklama
Wlasnie wrocilam od lekarki kazala brac paracetamol pic herbate z cytryna i to wszytko ;/ w gardle to normalnie czuje jakby ktos mi papierem sciernym zdarl od srodka, oczywiscie kazala lezec przez pare dni ale ja jutro musze isc do pracy :(

Exotic87 a nie możesz wziąć zwolnienia na ten czas? Najlepiej, jak byś ten okres przeziębienia odpoczęła i spędziła w domu, bona pewno jesteś osłabiona... Trzymaj się dzielnie :tak:

Exotic trzymam kciuki zeby szybko Ci przeszlo.Jak mnie ostatnio wzielo to nawet do lekarza nie szlam bo wiedzialam co powie:) Na szczescie u mnie obeszlo sie bez offa,czego i Tobie zycze!
Katjusza tylko jak tu uwazac,jak maly dzis o 5 w koncu u nas w lozku nawet wyladowal,bo kiepsko spal?No nie uciekne mu przeciez:D bedzie git,o siebie sie nie boje. A Remik coraz wiecej kropek,juz wszedzie ma:eek: Poza tym ma sie naprawde dobrze,ale kurcze zaczyna sie drapac:mad:
Ale mi dzis lydki spuchly w pracy od siedzenia,okropnie!Triche sie wyciagnelam na sofie teraz ale zaraz ruszam do roboty. Obiad na jutro trza no i zachcianka mnie dopadla: ciasto bananowo-toffi i tez musze zrobic. Polecam na szybki deser bo to ciasto bez pieczenia,bardzo latwe i szybkie w wykonaniu,a jest po prostu nieprzyzwoicie pyszne!!!Jak ktoras ma chec to dajcie znac,wrzuce na przepisy.

”kakakarolina” pisze:
Olga teoretycznie nie tak dużo ale z drugiej strony używki na allegro za 20zł byś miała 3 a 30zł kosztuje3-pack w tesco.
UWIELBIAM ciuszki w Tesco. Ostatnio zaszalałam i kupiłam przepiękny komplecik – koszulka ze spodenkami na szelkach z długimi nogawkami, 30% przecena. Pewnie założę je 3 razy i wyrośnie :-D, z resztą to taki letni komplecik i od października już nie da rady ubierać, ale nie mogłam się powstrzymać :-). Tescowe ciuszki dla dzieci wpadają w mój gust i mięknę przy nich ;-).
”Olga RaQ” pisze:
właśnie z tesco już miałam jakiś 3pack i chciałam coś lepszej jakości - żeby nie wyglądało jak piżama bo to mają być takie "wyjściowe" ;)
„Wyjściowe” też się znajdzie. Tyle że droższe niż takie „zwykłe”. Z drugiej strony - po innych sklepach też trzeba poszaleć.

Uprzejmie donoszę, że w realu są body na krótki i długi rękaw za 5,99 zł, 100% bawełna, całkiem całkiem :-)
Ja akurat bodziaków mam już od groma, teraz poluję na jakieś ładne śpioszki i kompleciki, widziałyście jakieś fajne promocje w jakiś sklepach?
Dla porównania w smyku komplet 2 bluzeczek na krótki rękawek na 62 cm - 59,90 :szok:

reklama
Exotic87 - Oj szkoda, że nie masz możliwości, by wziąć zwolnienie i odpocząć trochę w domu. W takim razie kuruj się i prędko wracaj do zdrowia :-)

Do góry