reklama
Wlasnie wrocilam od lekarki kazala brac paracetamol pic herbate z cytryna i to wszytko ;/ w gardle to normalnie czuje jakby ktos mi papierem sciernym zdarl od srodka, oczywiscie kazala lezec przez pare dni ale ja jutro musze isc do pracy
LeRemi
Fanka BB :)
Exotic trzymam kciuki zeby szybko Ci przeszlo.Jak mnie ostatnio wzielo to nawet do lekarza nie szlam bo wiedzialam co powie Na szczescie u mnie obeszlo sie bez offa,czego i Tobie zycze!
Katjusza tylko jak tu uwazac,jak maly dzis o 5 w koncu u nas w lozku nawet wyladowal,bo kiepsko spal?No nie uciekne mu przeciez bedzie git,o siebie sie nie boje. A Remik coraz wiecej kropek,juz wszedzie ma Poza tym ma sie naprawde dobrze,ale kurcze zaczyna sie drapac
Ale mi dzis lydki spuchly w pracy od siedzenia,okropnie!Triche sie wyciagnelam na sofie teraz ale zaraz ruszam do roboty. Obiad na jutro trza no i zachcianka mnie dopadla: ciasto bananowo-toffi i tez musze zrobic. Polecam na szybki deser bo to ciasto bez pieczenia,bardzo latwe i szybkie w wykonaniu,a jest po prostu nieprzyzwoicie pyszne!!!Jak ktoras ma chec to dajcie znac,wrzuce na przepisy.
Katjusza tylko jak tu uwazac,jak maly dzis o 5 w koncu u nas w lozku nawet wyladowal,bo kiepsko spal?No nie uciekne mu przeciez bedzie git,o siebie sie nie boje. A Remik coraz wiecej kropek,juz wszedzie ma Poza tym ma sie naprawde dobrze,ale kurcze zaczyna sie drapac
Ale mi dzis lydki spuchly w pracy od siedzenia,okropnie!Triche sie wyciagnelam na sofie teraz ale zaraz ruszam do roboty. Obiad na jutro trza no i zachcianka mnie dopadla: ciasto bananowo-toffi i tez musze zrobic. Polecam na szybki deser bo to ciasto bez pieczenia,bardzo latwe i szybkie w wykonaniu,a jest po prostu nieprzyzwoicie pyszne!!!Jak ktoras ma chec to dajcie znac,wrzuce na przepisy.
M
milionka
Gość
MieMie właśnie obejrzałam Życie po zyciu też polecam:-)
UWIELBIAM ciuszki w Tesco. Ostatnio zaszalałam i kupiłam przepiękny komplecik – koszulka ze spodenkami na szelkach z długimi nogawkami, 30% przecena. Pewnie założę je 3 razy i wyrośnie , z resztą to taki letni komplecik i od października już nie da rady ubierać, ale nie mogłam się powstrzymać :-). Tescowe ciuszki dla dzieci wpadają w mój gust i mięknę przy nich ;-).”kakakarolina” pisze:Olga teoretycznie nie tak dużo ale z drugiej strony używki na allegro za 20zł byś miała 3 a 30zł kosztuje3-pack w tesco.
„Wyjściowe” też się znajdzie. Tyle że droższe niż takie „zwykłe”. Z drugiej strony - po innych sklepach też trzeba poszaleć.”Olga RaQ” pisze:właśnie z tesco już miałam jakiś 3pack i chciałam coś lepszej jakości - żeby nie wyglądało jak piżama bo to mają być takie "wyjściowe"
cornelka
Fanka BB :)
Uprzejmie donoszę, że w realu są body na krótki i długi rękaw za 5,99 zł, 100% bawełna, całkiem całkiem :-)
Ja akurat bodziaków mam już od groma, teraz poluję na jakieś ładne śpioszki i kompleciki, widziałyście jakieś fajne promocje w jakiś sklepach?
Dla porównania w smyku komplet 2 bluzeczek na krótki rękawek na 62 cm - 59,90
Ja akurat bodziaków mam już od groma, teraz poluję na jakieś ładne śpioszki i kompleciki, widziałyście jakieś fajne promocje w jakiś sklepach?
Dla porównania w smyku komplet 2 bluzeczek na krótki rękawek na 62 cm - 59,90
Exotic87 a nie możesz wziąć zwolnienia na ten czas? Najlepiej, jak byś ten okres przeziębienia odpoczęła i spędziła w domu, bona pewno jesteś osłabiona... Trzymaj się dzielnie
Niesety to nie Polska, tutJ NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK ZWOLNIENIE CHOROBOWE A PRZY OKAZJI PLATNE
reklama