reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
heheh ja tego jeszcze nie oglądałam więc się nie wypowiem ;) ale myślałam że tam podglądnę jakieś podpowiedzi co robić żeby ten bałagan się tak nie tworzył albo żeby go lepiej i szybciej sprzątać :)

Olga z wrażenia piszesz do nas podwójnie
Perfekcyjnej Pani domu nie oglądałam jeszcze ale i tak jestem z siebie dumna jeszcze ostatnie szafewczki mi zostały nieprzetrzepane w łazience i chyba ruszę po nowe koszyki jakieś. Tylko kasa jakoś mi ucieka.
Nie pisałam Wam wczoraj zasiadłam do allegro i pokupowałam Maksowi (tzn licytuję) bluzki z długim i krótkim rękawem (bo po trzepaniu zostały mu po 3:-D) na koniec dałam sprawdź za ile licytujesz no i wyszło 159zł:szok: a wszystko uzywki za 6-7zł nie wiem jak to się stało teraz mam nadzieję, że nie wszystko wygram :-D

wciągacie mnie;-)

kakakarolina ja też jestem uzależniona od Allegro i jak podsumuję ile wydałam to się za głowę łapie ale też zaraz jak popatrzę na gazetki z innych sklepów i okazuje się,że w sumie za dwie lub trzy tyle bym zapłaciła a ja mam całą siatkę to mi humor wraca.Co do tego programu to mówię mnie nie rzucił na kolana fakt te kobiety mają taki burdel w domu,że aż się nie chce wierzyć ja bym tv do mieszkania nie wpuściła mając tak syf-rozumiem brudny piekarni ,trochę pleśni w łazieńce czy rdza przy bateriach ale one i kupy psów na dywanie miały jak dla mnie to wszystko ustawione dla telewizji. Dobre jest w tym tylko to,ze radzą czym czyścić różne brudy- czym piekarnik, plamy na dywanie czy jak zabić brzydki zapach w lodówce lub np właśnie w łazience.

Domi to ja mam termin na 9.08 więc bardzo możliwe że się spotkamy jak się zdecyduję na ten Bródnowski (ale chyba tak)

Malinka ja w sypialni to mam łoże 160cm i super wygodny materac(taki mięciutki:)) i żadne kanapy rozkładane ani rogówki mnie nie bawią...czasami spałam na kanapie jak maż wyjeżdzał bo siebie oglądałam do póżna telewizje ale rano taki ból pleców mnie budził,że masakra...za twarde dla mnie takie spanie...

Co do okien to ja właśnie walcze ze sobą...sa tak brudne,że maskara (tak naprawde to sa jeszcze niedomyte z tynku od wprowadzenia się :()
Ja bym się zabrała jakby było cieplutko tak jak w niedziele...Maż na mnie krzyczy,że on umyje w weekend,ale ja coś nie ufam temu myciu..:baffled:

Malinkaizi zapraszam na koncert pod okna szpitala. Ostatnio to trwało kilka godzin, więc dasz radę. Specjalnie dla Ciebie zaplanuję w godzinach spacerowych:-) Po porodzie Mikołaja jak mnie przewozili na salę poporodową to pani prowadząca wózek mówi do mnie, a "przed chwilą to jakaś śpiewaczka chyba rodziła":-D a na porodówce byłąm tylko ja. A na kiedy masz termin? Może jak dzieciaczki będą na świecie to umówimy się na jakiś spacerek? Ja do Bródnowskiego spacerem to tak z 20 minut, ale jak będę dbać o formę i zrzucać kilogramy to będzie jak znalazł.
Ja na dziś zaplanowałam zrobić coś dla siebie i umówiłam się na kawkę z koleżanką, a przy okazji paznokcie mi zrobi;-) Maciej musi mieć zadowoloną mamę;-)

domi78 ja mam termin na 10 sierpnia ale będę miała cc w 36-37 tc więc już będę spacerować do twojego terminu no chyba,że i Ty wcześniej urodzisz. Ja zawsze z dziećmi w parku Bródnowskim siedzę więc będę cie słyszeć:) A kiedy rodziłaś pierwsze??
RatinaZ ciebie też z chęcią posłucham może uda Wam się jakoś na dwa głosy śpiewać:)

siemacie dziewczynki, jak mnie wkurza brak kompa... chcialam was poczytac,ale z komorki bardzo ciezko i po kilku stronach dalam spokoj.. ale jak qchodze to ostatnie czytam. za 2tyg jade do pl na urlop to tam komp jest,a po powrocie bedziemy kupowali do domu,tyle ze ten co wybralismy to znowu kasa,ciagle tylko wydajemy ostatnio zamiast odlozyc,ale dzidzia sie wierci,az mnie czasem zaboli juz,szachista to nie bedzie raczej hehehe mieszka z nami od tygodnia mojego ojca partnerki syb,tak wyszlo jakos,jak moj ojciec stanie na nogi to maly tam pojdzie,poki co nie ma lozka nawet..no ale nie o tym...mlody ma 13lat i nie je pizzy,nutelli itd. na poczatku mowil ze nie lubi,ale po czasie widze ze on nie jadl nigdy tego,nie myslalam ze mozna jeszcze tak,ze taka bieda jest,alw wk..mnie fakt ze na fajki i alkohol to sie znajdzie kasa... moj ojciec to kompletny idiota... sorki za literowke,ort. i za estetyke,ciezko mi sie pisze,uwazajcie na siebie kobitki

karolina, właśnie coś tak czułam że mi się przy tym poście coś nakręciło :p ale nie zorientowałam się że dwa razy poszedł ;)

ja pewnie przepłaciłam wczoraj za te body w smyku :p ale na allegro nie widzę jaki jest rzeczywiście rozmiar (bo to co na metce nie zawsze miarodajne), no i nie widzę materiału, czy wąski przy szyi itp, nie kupuję tak dużo ciuszków więc poszłam po prostu do sklepu... wcześniej popatrzyłam w hurtowni dziecięcej i w carrefour i w jeszcze jednym jakimś firmowym sklepie co jest - dla orientacji, i w smyku znalazłam to co chciałam, body z długimi rękawami z porządnego materiału zapinane przy szyi na kapselki i były za 20zł i za 17 takie mniej ładne. Kupiłam jedne te mniej ładne i dwa te za 20zł. To dużo dałam czy nie?

zajrzałam, pojedyncze nowe body z długim rękawem są na allegro od 10zł, ale w większości już droższe, 14zł, 18, 20. Do tego przesyłka co przy zakupie 2-3 sztuk wychodzi niemal na jedno z tym co dałam w sklepie :) czyli nie najgorzej. ja lubię smyka, ile razy coś nam było potrzeba, coś konkretnego, to tam się zawsze znalazło.

Mamy, a może pomożecie? Natalia jeszcze nigdy nie miała żadnych butów. Co powinnam kupić? jakie? na co zwrócić uwagę? to mają być buty na wyjście z domu, na spacer do wózka i żeby ją na chwilę postawić na ziemi, no i do nauki pierwszych kroków w butach. jakieś adidaski na rzepy? te wszystkie buciki mają takie sztywne podeszwy... to tak ma być?

Ostatnia edycja:
reklama
kruszki jak zaczęłam czytać o tej pizzy i nutelli to myślałam,ze on tego nie jadł bo to nie zdrowe-Czekolada i pizza pewnie gotowa-samo zło ale jak napisałaś ,że ich na to nie stać bo fajki ważniejsze oj to aż się we mnie zagotowało.Tacy ludzie nie powinni mieć dzieci. A ty kup ten komputer i wracaj jak najszybciej do nas &

Do góry