reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Jak opisujecie swoje perypetie związane z praca, to bardzo się cieszę, że jestem na L4:tak:
Jutro mam wizytę i tak bardzo nie mogę się doczekać i boję się... echhh jak zawsze..a wizyta dopiero na 18:eek: Wczoraj miałam bardzo ciężki dzień... dowiedziałam się o śmierci wujka... to był taki ciepły, dobry człowiek... nie będę mogła jechać na pogrzeb bo droga 500km jest za daleka jak na mnie... ciężko mi z tym, ale Wiktorek jest najważniejszy... echhh życie:sad::sad:

reklama
Ninuś (imię masz wciąż przepiękne :-D) w ciąży na pogrzeby się nie chodzi ! wspomnij ciepło wuja, pójdź na mszę, pomódl się i będzie dobrze :tak:

irisson Wasza córeczka też ma piękne imię :tak:będzie z niego dumna:tak:
wiem, że na pogrzeby się nie powinno chodzić, ale i tak nie jest m łatwo... nie potrafię sobie wyobrazić wakacji w Gdańsku bez wujka... wczoraj przez ten stres Wiktorek sie mniej ruszał i mnie przestraszył... ale był stresujący dzień bleee już takich dni nie chcę:baffled:

irisson - gratulacje !!! super wyobrazam sobie ta ulge!!! a na pogrzebie byłam już w ciąży :(
Nina25 - przykro mi ale dzidzia jest teraz najważniejsza - ja w takich chwilach zapalam zwykłą świeczke w domu dla zmarlego - taki płomyczek który go poprowadzi

k8lliby, nina85 kciuki zaciśniete;) irrison super, cieszymy się razem z Tobą.
Dzień dobry dziewczynki u Nas w Szczecinie słoneczko wychyla się zza chmur więc pewnie jakiś spacer dla dotlenienia, może okna umyje:)
Odnośnie tematu pracy i "upierdliwych" ludzi to uwierzcie w Banku spotyka się takich tłumy, z pretensjami do całego świata, bo podpisali a nie chcieli ehh. Czesto miałam wrażenie, że ludzie przychodzą się do nas wyżyć za zły dzień. Dlatego tym mamusią, które pracują życze spokoju:)

Dziewczyny znacie jakieś domowe sposoby na doczyszczenie piekarnika??? Bo te wszystkie preparaty śmierdzą, że mnie cofa ale muszę już wyszorować.

Ostatnia edycja:
Dzień dobrerek:)
To i ja się dopisuję do prośby o kciuki za dzisiejszą wizytę,na szczęście się nie kumulujemy najpierw;
k8libby - 15.00
Ja -16.30

Nina25- na 18
Nina25 współczuję z powodu śmierci wujka tak ciężko się pogodzić ze śmiercią bliskiej osoby ja miałam w zeszłym miesiącu pogrzeb ale nie pojechałam ,nie dałabym rady.

Nataszka spróbuj sodą oczyszczoną. Powinno zadziałać a potem żeby nie śmierdziało nalej wody fdo jakiejś foremki dodaj cytrynę i podgrzej piekarnik będzie ładnie pachniał

ech wyspałam się a głowa dalej boli :(( u nas dziś ma być 15 więc gotuję pomidorówkę i zaraz spadamy na spacerek. A jutro teściowa już o 9 przyjeżdża zająć się Maksem a ja rzucam się w wir sprzątania więc pewnie nie zajrzę :( miłego dnia

kciuki oczywiście zaciśnięte

reklama
Do góry