reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Jak opisujecie swoje perypetie związane z praca, to bardzo się cieszę, że jestem na L4:tak:
Jutro mam wizytę i tak bardzo nie mogę się doczekać i boję się... echhh jak zawsze..a wizyta dopiero na 18:eek: Wczoraj miałam bardzo ciężki dzień... dowiedziałam się o śmierci wujka... to był taki ciepły, dobry człowiek... nie będę mogła jechać na pogrzeb bo droga 500km jest za daleka jak na mnie... ciężko mi z tym, ale Wiktorek jest najważniejszy... echhh życie:sad::sad:

reklama
Ninuś (imię masz wciąż przepiękne :-D) w ciąży na pogrzeby się nie chodzi ! wspomnij ciepło wuja, pójdź na mszę, pomódl się i będzie dobrze :tak:

irisson Wasza córeczka też ma piękne imię :tak:będzie z niego dumna:tak:
wiem, że na pogrzeby się nie powinno chodzić, ale i tak nie jest m łatwo... nie potrafię sobie wyobrazić wakacji w Gdańsku bez wujka... wczoraj przez ten stres Wiktorek sie mniej ruszał i mnie przestraszył... ale był stresujący dzień bleee już takich dni nie chcę:baffled:

irisson - gratulacje !!! super wyobrazam sobie ta ulge!!! a na pogrzebie byłam już w ciąży :(
Nina25 - przykro mi ale dzidzia jest teraz najważniejsza - ja w takich chwilach zapalam zwykłą świeczke w domu dla zmarlego - taki płomyczek który go poprowadzi

k8lliby, nina85 kciuki zaciśniete;) irrison super, cieszymy się razem z Tobą.
Dzień dobry dziewczynki u Nas w Szczecinie słoneczko wychyla się zza chmur więc pewnie jakiś spacer dla dotlenienia, może okna umyje:)
Odnośnie tematu pracy i "upierdliwych" ludzi to uwierzcie w Banku spotyka się takich tłumy, z pretensjami do całego świata, bo podpisali a nie chcieli ehh. Czesto miałam wrażenie, że ludzie przychodzą się do nas wyżyć za zły dzień. Dlatego tym mamusią, które pracują życze spokoju:)

Dziewczyny znacie jakieś domowe sposoby na doczyszczenie piekarnika??? Bo te wszystkie preparaty śmierdzą, że mnie cofa ale muszę już wyszorować.

Ostatnia edycja:
Dzień dobrerek:)
To i ja się dopisuję do prośby o kciuki za dzisiejszą wizytę,na szczęście się nie kumulujemy najpierw;
k8libby - 15.00
Ja -16.30

Nina25- na 18
Nina25 współczuję z powodu śmierci wujka tak ciężko się pogodzić ze śmiercią bliskiej osoby ja miałam w zeszłym miesiącu pogrzeb ale nie pojechałam ,nie dałabym rady.

Nataszka spróbuj sodą oczyszczoną. Powinno zadziałać a potem żeby nie śmierdziało nalej wody fdo jakiejś foremki dodaj cytrynę i podgrzej piekarnik będzie ładnie pachniał

ech wyspałam się a głowa dalej boli :(( u nas dziś ma być 15 więc gotuję pomidorówkę i zaraz spadamy na spacerek. A jutro teściowa już o 9 przyjeżdża zająć się Maksem a ja rzucam się w wir sprzątania więc pewnie nie zajrzę :( miłego dnia

kciuki oczywiście zaciśnięte

reklama
Do góry