reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Ratinka - może Ci się brzuszek stawia, powiedz o tych skurczach lekarzowi, magnes powinien pomóc ;-)

Olga - cudowną lodówkę macie :-D

reklama
dziewczyny jakie aktywne z rana? czy Wam tez się strona tak krzaczy? wszystko działa, tylko BB nie współpracuje...ja dzisiaj pospałam, nie mogłam sie w nocy ułożyć, mąż tez przez to nie wyspany. M w końcu odrzucił kule i będzie koło mnie biegał :)Zaraz wpada moja mama na kawkę.PS.Ten sezon Spartacusa rozkręca się w 5 odcinku, wcześniej nudy. No i ten nowy aktor jest słaby...

Mi tez bb nie chcialo wskoczyc:baffled:

Olga macie super babcie:tak:Moja babcia jak jestesmy w pl to wpycha Michalkowi do kieszeni pieniazki:tak: na zabawke:-)

Exotik ja tez mieszkam nad morzem, 3min przez wydmy i juz jestem:tak: My mamy normale plaze piaszczyste wiec jak tylko pogoda dopisuje to tam siedzimy:tak:MOj maz sie w tamtym roku smial ,ze ja to mam wczasy 2 mies:-D
Doti wspolczuje sytuacji z mezem:no:straszne jest prosic o kase, ja nie umiem bo od 16 roku zycia zarabialam na swoje potrzeby:tak: Na szczescie mamy jedno konto i dwie karty:-):-D

Sempe nic sie nie martw ,przejdzie mu ta glupota i wróci z podkulonym ogonem:tak:
Milonka milej pracy!

A mnie od rana glowa peka..:wściekła/y:

nie wytrzymałam musiałam wejść w pracy bo szef wyszedł na papieroska:) już się od Was uzależniłam:)
Mi też rano bb szwankowało :(
Buziaki wracam do pracy :(

Oj... mam małe zaległości, kilka dni mnie nie było.

Ja też w pracy:( jestem nią już trochę zmęczona, a właściwie godzinami w jakich pracuję... Mam małe problemy ze snem, wstaję wcześnie rano, a w pracy jestem od 12 do 20, więc po 18 już zwyczajnie nie funkcjonuję...

U mnie z bb wszystko działa jak należy:)

Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę:)

Hejka :-)

u mnie też trochę się forum krzaczy
Jeżeli chodzi o pracę to ja ostatnio nie wiem za co się zabrać, tyle tego mam, no plus jest taki, że praca w rodzinnej firmie to praca dla siebie :-)

trzymam kciuki za połówkowe, ja mam w poniedziałek i już się nie mogę doczekać :-)

reklama
Ja już w piątek na połówkowe, choć co to za połówkowe w 18 tygodniu? Następną wizytę bym miała dopiero w 24, więc w sumie chyba lepiej teraz... może się skuszę na 3d, chyba będzie widać już wyraźnie :)

Ojej, mam dzisiaj pełno roboty, a muszę wyjść z domu, najgorsze jest to, że muszę się umalować, bo ide do ludzi... nie cierpię się malować!

Do góry