Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
sopelek83 to dobrze,że dużo płacić nie musisz choć dziwne,że na dupka nie miałaś refundacji a na Luteinę masz zawsze myślałam,że jedno i drugi jest na to samo.No o to,że za USG musiałaś płacić podwójnie to już wogóle przegięcie ale mam kuzynkę która też bliżniaki urodziła więc się do tego przyzwyczaiłam,że tak głupio liczą ona zawsze ze zniżką miała tzn ciut mnie niż za dwa USG. Mam nadzieję ,że ci się coś z wózeczków spodoba choć przyznam,że w twoim przypadku będziesz miała trudny wybór-mi się strasznie podobają takie z kierownicą przy rączce ,przy skręcaniu nie musisz całego wozka do góry dzwigać Ale chyba dość drogie
kakakarolina a te okna to ty musisz sama???Nie powinnaś myć okien bo będziesz biała ból kręgosłupa po takim wysiłku i machaniu rękami.
karola82_82 jak to mówią co kraj to obyczaj
stokrotka.af ja też biorę Prenatal z DHA ale wiesz zawsze myślałam,że tam są też i inne witaminy a się okazało,że nie ma i musiałam dokupić prenatal complex do tego.
k8libby myślał,że z tym jadem to coś jest,że nie można czy jakoś tak .
RatinaZ ja się zastanawiałam przed ciążą nad wykupieniem pakietu do jakiejś prywatnej placówki ale miałabym problem z zaufanie lekarzowi którego nie znam wię zostałam już u starego lekarza a i tak przecież za leki i zastrzyki bym musiała tak samo płacić.
doti12 rękami i nagami podpisuję się pod tym co napisaly
-Aia- i
asia.85 musisz ze swoim pogadać bo uważam,że za dużo bierzesz na siebie-albo on na ciebie zrzuca.
milionka a w którym szpitalu masz zamiar rodzić??
kruszki współczuję kochana o matko,,że też w dzisiejszych czasach ludzie mają jeszcze odwagę do cudzego domu się włamać.Nie dziwię ci się ze się zdenerwowałaś jak sobie pomyślę,że ktoś mógłby wleść do mojego domu jak mnie nie ma to aż mnie ściska w środku.
LeRemi lenistwa ci się zachciało -o proszę .Ja mam cały czas weekend i powiem co już z doświadczenia,że to wcale nie takie fajne
agos3009 u nas słonko śliczne świeci ale nie mam ogródka więc na długi spacerek z pem pójdę a potem przed telewizorkiem.
Miłej spokojne i słonecznej niedzieli)))
kakakarolina a te okna to ty musisz sama???Nie powinnaś myć okien bo będziesz biała ból kręgosłupa po takim wysiłku i machaniu rękami.
karola82_82 jak to mówią co kraj to obyczaj
stokrotka.af ja też biorę Prenatal z DHA ale wiesz zawsze myślałam,że tam są też i inne witaminy a się okazało,że nie ma i musiałam dokupić prenatal complex do tego.
k8libby myślał,że z tym jadem to coś jest,że nie można czy jakoś tak .
RatinaZ ja się zastanawiałam przed ciążą nad wykupieniem pakietu do jakiejś prywatnej placówki ale miałabym problem z zaufanie lekarzowi którego nie znam wię zostałam już u starego lekarza a i tak przecież za leki i zastrzyki bym musiała tak samo płacić.
doti12 rękami i nagami podpisuję się pod tym co napisaly
-Aia- i
asia.85 musisz ze swoim pogadać bo uważam,że za dużo bierzesz na siebie-albo on na ciebie zrzuca.
milionka a w którym szpitalu masz zamiar rodzić??
kruszki współczuję kochana o matko,,że też w dzisiejszych czasach ludzie mają jeszcze odwagę do cudzego domu się włamać.Nie dziwię ci się ze się zdenerwowałaś jak sobie pomyślę,że ktoś mógłby wleść do mojego domu jak mnie nie ma to aż mnie ściska w środku.
LeRemi lenistwa ci się zachciało -o proszę .Ja mam cały czas weekend i powiem co już z doświadczenia,że to wcale nie takie fajne
agos3009 u nas słonko śliczne świeci ale nie mam ogródka więc na długi spacerek z pem pójdę a potem przed telewizorkiem.
Miłej spokojne i słonecznej niedzieli)))