Olga Twój piesek wyczuł, że potrzebujesz wsparcia żeby ruszyć tyłeczek, a mi nie ma kto zająć miejsca . Jeszcze mnie jakieś swędzenie dopadło... chyba będę miała dziś dzień marudzenia, a co- należy mi się też choć raz ;-)
reklama
Jukix i Olga nie martwcie się tym nic nierobieniem:-) W takim dniu jak dziś należy nam się leżenie i pachnienie, a gary powinny umyć się same, mieszkanie posprzątać, obiad ugotować, a zakupy zrobić:-);-) U mnie też dziś tempo żółwia, z nóżki na nóżkę, a obiad czeka... A niech czeka, jak zgłodnieję, to zrobię:-)
Olga RaQ
Fanka BB :)
ja mam dobry humor przez Was co nie znaczy że mi się coś chce robić Kena już poszła, nie podobało jej się że musi ze mną dzielić krzesło poszła do swoich dzieci. Nudno na razie z tymi szczeniakami, tylko jedzą i śpią, nawet sprzątać nie trzeba bo załatwiają się tylko pod wpływem lizania i Kena wszystko zjada bleee. Więc w kojcu czysto i pachnąco. Staram się je oswajać, brać na ręce i odwracać brzuszkiem do góry (Jumper na przykład ma z tym problem, robi się sztywny jak chce się go podnieść czy położyć na siłę, a ja nie chcę żeby ode mnie wyszły szczeniaki z problemami, takie rzeczy trzeba ćwiczyć od początku)
Black_Opal
Witam pięknie Drogie Panie
Wszystkiego najlepszego z okacji naszego święta Niech nam dzidziolki zdrowo urosną i wyjdą w bezpiecznym terminie
Ja zapitalam ja wół... Jeszcze trochę muszę się przemęczyć ;/
Wszystkiego najlepszego z okacji naszego święta Niech nam dzidziolki zdrowo urosną i wyjdą w bezpiecznym terminie
Ja zapitalam ja wół... Jeszcze trochę muszę się przemęczyć ;/
malinka1980
Dziewczyny, pocieszcie mnie, wczoraj wykryto mi w moczu bakterie e.coli dzis dostalam furagin. no i martwie sie...po pierwsze czy nie za slaby ten lek a po drugie czy nie zaszkodzi dziecku. caly czas cos
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ja tez poprosze kopa w 4 liety chodz juz bylam po Misika w przedszkolu i kurze starlam ale obiad w lesie nawet nie dotarlam na watek o imionach
dorotak
Nie wiem dlaczego u mnie wątek Rozmowy na temat wózków widnieje u mnie jako zamknięty i nie mogę się w nim udzielać? Czyżbym sama sobie coś zablokowała, zgłupiałam
Tak jak w legendzie, przy temacie wątku mam kopertę z X w lewym rogu:
Temat zamknięty
Tak jak w legendzie, przy temacie wątku mam kopertę z X w lewym rogu:
Olga RaQ
hmm Dorotak, wygląda na to że był zamknięty, ale nie wiem czy dla wszystkich? weszłam w administrację i zobaczylam opcję "open", kliknęłam, i teraz zamiast tego mam opcję "close" więc tak to wygląda jakby był wcześniej zamknięty,ale ja nie widziałam żeby tak było, dziwne
bejbi
Hejka. To moja 4 ciąża. Pisałam ostatnio w 2006r.Troche się wydarzyło od tamtej pory.Jestem w końcu szczęśliwa. Ale ciągle się martwię...o wszystko. Mam już ogromny brzuch. Pobolewa mnie z prawej strony, bliżej biodra, może to kolka, a może od za małych majtek. Już nie mieszcze się we większość majtek, które nosiłam w poprzednich ciażach. To będzie mój rekord chyba. Muszę się wogóle zmierzyć, ile mam w pasie.Pozdrawiam i cieszę się, że wkońcu mogę też pisać:-)
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
A mnie dziś dla odmiany na sprzątanie w szafach naszło ale do kuchni jeszcze nie zajrzałam jak mi sie nadal nie będzie chciało nic robić to będziemy dziś pościć a może mój w ramach święta za pizze nas zabierze