reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Olga mniam ,mniam:tak:
dzis serwuje zapiekanke ziemniaczana z miesem mielonym itp....:tak::tak:

hahaha napisalam pierwsze z "miesem zielonym" cos zamyslona jestem:-D:-D:-D
Chyba sie przeniose na watek o imionach:-D :cool2:

reklama
celinka, trzymam kciuki za kocika.

kakarolina, poryczałam się, jak napisałaś o tych cudach poporodowych...

Generalnie sobie popłakuję dzisiaj, bo powinnam być w marcówkach :( miałam termin na 10 marca...

Wszystkiego najlepszego kobietki dziś nam życzę, samych cukierków, ciasteczek i całusków z okazji Dnia Kobiet:-):-D
U mnie za oknami pogoda do niczego:-( Pochmurno i do tego zaczął prószyć delikatny snieżek:-( Czyżby nawrót zimy po tak pięknym, wiosennym początku tygodnia:confused::no::-( Nastrój też mi się pogorszył wraz z tą pogodą, jakoś mam dziś mniej energii, w dodatku brzuch mnie pobolewa, więc postanowiłam zwolnić trochę obroty i robię tylko to co naprawdę muszę:-( A na dodatek dziś czeka mnie wizyta u dentysty, niby się nie boje, ale stres zawsze jest:-(, więc proszę trzymajcie kciuki, żebym to jakoś przeżyła...

kakarolina, poryczałam się, jak napisałaś o tych cudach poporodowych...

Generalnie sobie popłakuję dzisiaj, bo powinnam być w marcówkach :( miałam termin na 10 marca...

Nie płacz i nie myśl o tym...najważniejsze,że teraz jest wszystko ok...Ja sobie tłumaczę,że po prostu tak musiało być...Jakiś tajemny plan matki natury...Buziaczki i głowa do góry dla fasolki;-)

Asia to samo do Ciebie...

Dziewczynki Wasze Dzieciaczki zmieniły sobie termin na lato. Proszę się nie zamartwiać tylko cieszyć okruszkami w Waszych brzuszkach. Doświadczyłyście okropnych przeżyć, ale macie teraz pod serduszkami największe szczęście i proszę się nie zamartwiać! Buziaki i tuuuuulę mocno!

Dziewczyny mam prośbę. Czy mogłybyście mnie kopnąć z przed tego laptopa do kuchni? zaraz puszczę tu korzenie, a mieszkanie już prosi o sprzątanie, nie mówiąc o obiedzie i tym schabie... :no:

reklama
jukix, weźmy się za ręce i chodźmy razem do tej kuchni ;) ja myślałam że mam lekarza na 15.00, już bym gotowała, ale musiał mąż napisać sms na którą idę no i sprawdziłam a tu 17.00... no i mi się luz włączył z powrotem :p

hehe muszę już iść bo wstałam na sekundę do kuchni, wracam a moje miejsce na krześle przed laptopem zajęte - Kena zasiadła sobie :p

skopiowałam wszystkie wypowiedzi na temat porodu do stosownego tematu, uff :p idę karmić Natalię kaszką

Ostatnia edycja:
Do góry