reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Olga mniam ,mniam:tak:
dzis serwuje zapiekanke ziemniaczana z miesem mielonym itp....:tak::tak:

hahaha napisalam pierwsze z "miesem zielonym" cos zamyslona jestem:-D:-D:-D
Chyba sie przeniose na watek o imionach:-D :cool2:

reklama
celinka, trzymam kciuki za kocika.

kakarolina, poryczałam się, jak napisałaś o tych cudach poporodowych...

Generalnie sobie popłakuję dzisiaj, bo powinnam być w marcówkach :( miałam termin na 10 marca...

Wszystkiego najlepszego kobietki dziś nam życzę, samych cukierków, ciasteczek i całusków z okazji Dnia Kobiet:-):-D
U mnie za oknami pogoda do niczego:-( Pochmurno i do tego zaczął prószyć delikatny snieżek:-( Czyżby nawrót zimy po tak pięknym, wiosennym początku tygodnia:confused::no::-( Nastrój też mi się pogorszył wraz z tą pogodą, jakoś mam dziś mniej energii, w dodatku brzuch mnie pobolewa, więc postanowiłam zwolnić trochę obroty i robię tylko to co naprawdę muszę:-( A na dodatek dziś czeka mnie wizyta u dentysty, niby się nie boje, ale stres zawsze jest:-(, więc proszę trzymajcie kciuki, żebym to jakoś przeżyła...

kakarolina, poryczałam się, jak napisałaś o tych cudach poporodowych...

Generalnie sobie popłakuję dzisiaj, bo powinnam być w marcówkach :( miałam termin na 10 marca...

Nie płacz i nie myśl o tym...najważniejsze,że teraz jest wszystko ok...Ja sobie tłumaczę,że po prostu tak musiało być...Jakiś tajemny plan matki natury...Buziaczki i głowa do góry dla fasolki;-)

Asia to samo do Ciebie...

Dziewczynki Wasze Dzieciaczki zmieniły sobie termin na lato. Proszę się nie zamartwiać tylko cieszyć okruszkami w Waszych brzuszkach. Doświadczyłyście okropnych przeżyć, ale macie teraz pod serduszkami największe szczęście i proszę się nie zamartwiać! Buziaki i tuuuuulę mocno!

Dziewczyny mam prośbę. Czy mogłybyście mnie kopnąć z przed tego laptopa do kuchni? zaraz puszczę tu korzenie, a mieszkanie już prosi o sprzątanie, nie mówiąc o obiedzie i tym schabie... :no:

reklama
jukix, weźmy się za ręce i chodźmy razem do tej kuchni ;) ja myślałam że mam lekarza na 15.00, już bym gotowała, ale musiał mąż napisać sms na którą idę no i sprawdziłam a tu 17.00... no i mi się luz włączył z powrotem :p

hehe muszę już iść bo wstałam na sekundę do kuchni, wracam a moje miejsce na krześle przed laptopem zajęte - Kena zasiadła sobie :p

skopiowałam wszystkie wypowiedzi na temat porodu do stosownego tematu, uff :p idę karmić Natalię kaszką

Ostatnia edycja:
Do góry