annajak
Fanka BB :)
co do % dostałam na imieniny dwa pyszne winka... trzy dni po zrobiłam test... to sobie teraz postoją.. ;-) Ale nie jest tak źle, na naszym rynku jest dostępne piwko 0,0% (Bawaria, do dostania w hipermarketach - zwykła, jabłkowa i brzoskwiniowa) i przetestowaną mam też krakowską winiarnie, gdzie można kupić winko bezalkoholowe, drogie co prawda ale na Sylwestra zaszaleję, a co! :-) no i zostaje jeszcze stare, dobre Karmi ;-)
Katjusza, napisz co to za wino, tez bym sobie na sylwestra kupiła !!!
Błonka to jeszcze wcześnie, na pewno się okaże że wszystko OK, poczekasz parę dni i zobaczysz sserduszko, trzymamy kciuki !!!
Mnie też ciągnie do %. Jak malżon coś sobie wyciągnie, to zaraz na niego warczę że mi smaka robi he he
Ja w ciąży i po, smarowalamm się różnymi oliwkami, zadzialało, rozstępów brak - mimo że tendencję do robienia mam bo jak byłam nastolatka to po schudnięciu wyszły mi na nogach, a po ciąży nic. I jeszcze dodaję do kąpieli soli i olejku (zamawiam firmy Kanu | kosmetyki naturalne), więc balsamu na co dzien nie używam wcale bo nie potrzebuję.
Strasznie boleję nad tym że dopiero 27 grudnia mam wizytę, siłą się powstrzymuję żeby nie iść wcześniej gdzieś prywatnie, no najbardziej to mnie powstrzymują swiąteczne wydatki hi hi.
Odnośnie becikowego W 2012 roku będzie trudniej o becikowe - Zasiłek rodzinny - Zasiłki - Wieszjak.pl
Dobrej nocy :-)