reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

A ja przesiedziałam dziś cały dzień w piżamie, tak mi się nic nie chciało:-) Ale jaja:-) Teraz od razu mogę iść spać;-):-D

reklama
Cześć mamuśki mogę się do was wkręcić jakoś ?? Dawno mnie tu nie było i przyznam też że i niewiele czytałam ale mam nadzieję,że mi wybaczycie i przyjmiecie jeszcze jedną sierpniówkę:tak:czy :no:

Malinkaizi a wkręcaj się ile wlezie :-D ja tam Cię jeszcze pamiętam
Ja za to miałam dziś strasznie aktywny dzień. Od rana generalne porządki aż mnie teraz krzyż boli i już się raczej nie ruszam. Tylko Maks mi cały czas wisi na ramieniu i pisać się nie da tyle co jedną ręką więc nie poodpisuje choć tej, która skasowała auto bardzo współczuje (Ratina to ty??) a wieczorkiem to może jakis filmik z M tylko pewnie nic jak zwykle nie leci. teściowa zrobiła bigosik idę jeść ;-)

kakakarolina dzięki mam nadzieję,że dziury żadnej w brzuchu nie wywiercę:) I obiecuję się wkręca już systematycznie;)
Nie żałuj sobie bigosu bo już tylko kilka miesięcy ci delektowania nim zostało potem szlaban:(

zapraszamy zapraszamy :)
im nas wiecej tym smieszniej i przyjemniej i razniej :)
i dziewczyny tyle ile nas jest tyle dzieci nam sie narodzi :) plus jedno wiecej od sopelka :D hahaha bo sie postarala za dwie ;)

o patrzcie a mi sie wydawalo ze wiecej u nas dziewczynek :) ciekawe co we mnie rosnie :)
Malinkaizi Kochanie czytalam Twoj blog, glowa do gory i czasem sie nie schizuj! nie damy Ci szansy na jakies doly! my tu jestesmy troche nienormalne, jedna o psach, jedna o kotach, jedna o sexie, jedna o jedzeniu, jedna o sexie, i znowu jedna o sexie, potem cos o mezach i partnerach ponarzekamy, potem znowu wynika z tego watek o sexie i tak w kolko :) gdzies w tym jeszcze jedzenie i porady, zdjecia usg i brzuszkow, i znowu narzekamy, mdlosci przeszly to czekamy na ruchy, potem bedziemy narzekaly, ze za mocno, nam nie dogodzisz... hahahahaha
no takze z nami nikt sie nudzi :D

kruszki po 1- proszę o nie czytanie mojego bloga- nie wolno Wam w ciąży!!!!!
Po 2 - tylko nie o sexie ja ma zakaz na całą ciążę:((( Żartuje tzn mam zakaz ale piszcie chociaż z waszej satysfakcji seksualnej się i ja pożywię;pppp A i "czasem " się nie schizuję;) Dam radę tylko co jakiś czas szturchańca w bok poproszę albo nie-to mi dzidzia zapewni od Was kopa na odpędzenie złych myśli,ok?

reklama
Malinkaizi a spokojnie :) ja jestem twarda kobietka :)
i nie martw sie, juz my tu szturchance zapewniamy :) co ma byc to bedzie, a bedzie dobrze :)

no dobra dziewczynki, obejrzalam po raz setny kac vegas , wlasnie sie konczy :) placze ze smiechu na tym filmie, a dwojka wyszla, to juz 3razy ogladalam, hahahaha polecam :D

jutro na ochotnika zostaje 2 godziny dluzej w pracy :D lol
no to buziaki i dobranoc :) do jutra :)
slodkich znow :)
ja dzis chce przytulanki (czytaj dobry sex)
paaaaa

Do góry