reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

A ja przesiedziałam dziś cały dzień w piżamie, tak mi się nic nie chciało:-) Ale jaja:-) Teraz od razu mogę iść spać;-):-D

reklama
Cześć mamuśki mogę się do was wkręcić jakoś ?? Dawno mnie tu nie było i przyznam też że i niewiele czytałam ale mam nadzieję,że mi wybaczycie i przyjmiecie jeszcze jedną sierpniówkę:tak:czy :no:

Malinkaizi a wkręcaj się ile wlezie :-D ja tam Cię jeszcze pamiętam
Ja za to miałam dziś strasznie aktywny dzień. Od rana generalne porządki aż mnie teraz krzyż boli i już się raczej nie ruszam. Tylko Maks mi cały czas wisi na ramieniu i pisać się nie da tyle co jedną ręką więc nie poodpisuje choć tej, która skasowała auto bardzo współczuje (Ratina to ty??) a wieczorkiem to może jakis filmik z M tylko pewnie nic jak zwykle nie leci. teściowa zrobiła bigosik idę jeść ;-)

kakakarolina dzięki mam nadzieję,że dziury żadnej w brzuchu nie wywiercę:) I obiecuję się wkręca już systematycznie;)
Nie żałuj sobie bigosu bo już tylko kilka miesięcy ci delektowania nim zostało potem szlaban:(

zapraszamy zapraszamy :)
im nas wiecej tym smieszniej i przyjemniej i razniej :)
i dziewczyny tyle ile nas jest tyle dzieci nam sie narodzi :) plus jedno wiecej od sopelka :D hahaha bo sie postarala za dwie ;)

o patrzcie a mi sie wydawalo ze wiecej u nas dziewczynek :) ciekawe co we mnie rosnie :)
Malinkaizi Kochanie czytalam Twoj blog, glowa do gory i czasem sie nie schizuj! nie damy Ci szansy na jakies doly! my tu jestesmy troche nienormalne, jedna o psach, jedna o kotach, jedna o sexie, jedna o jedzeniu, jedna o sexie, i znowu jedna o sexie, potem cos o mezach i partnerach ponarzekamy, potem znowu wynika z tego watek o sexie i tak w kolko :) gdzies w tym jeszcze jedzenie i porady, zdjecia usg i brzuszkow, i znowu narzekamy, mdlosci przeszly to czekamy na ruchy, potem bedziemy narzekaly, ze za mocno, nam nie dogodzisz... hahahahaha
no takze z nami nikt sie nudzi :D

kruszki po 1- proszę o nie czytanie mojego bloga- nie wolno Wam w ciąży!!!!!
Po 2 - tylko nie o sexie ja ma zakaz na całą ciążę:((( Żartuje tzn mam zakaz ale piszcie chociaż z waszej satysfakcji seksualnej się i ja pożywię;pppp A i "czasem " się nie schizuję;) Dam radę tylko co jakiś czas szturchańca w bok poproszę albo nie-to mi dzidzia zapewni od Was kopa na odpędzenie złych myśli,ok?

reklama
Malinkaizi a spokojnie :) ja jestem twarda kobietka :)
i nie martw sie, juz my tu szturchance zapewniamy :) co ma byc to bedzie, a bedzie dobrze :)

no dobra dziewczynki, obejrzalam po raz setny kac vegas , wlasnie sie konczy :) placze ze smiechu na tym filmie, a dwojka wyszla, to juz 3razy ogladalam, hahahaha polecam :D

jutro na ochotnika zostaje 2 godziny dluzej w pracy :D lol
no to buziaki i dobranoc :) do jutra :)
slodkich znow :)
ja dzis chce przytulanki (czytaj dobry sex)
paaaaa

Do góry