Hej dziewczyny!A tu oczywiscie tradycyjnie jak na weekend przystalo pustki na forum.Heh a w powszedni dzien nie nadazam czytac.No nic aby do poniedzialku:-)No ja dzis mam dobry humor od rana mimo ze szaro-burej pogody ciag dalszy.Nie rozumiem,hormony chyba szaleja a moze to wczorajszy dzien wychodzi.Bo jednak pojechalam do miasta i chodzilam 5 godz po sklepach.Bylam mega padnieta,brzuch ciagna ale psychicznie super odpoczelam.No i lowy sie udaly.Kupilam Luizce 5 przeslicznych bluzeczek,leginsy, spodniczke i spodenki na lato.A sobie brazowa tuniczke:-)Sempe chyba twoj len na mnie przeszedl bo mam tyle roboty ze glowa mala .Musze zrobic pranie,upiec jakies ciasto,zrobic obiad posprzatac a nic mi sie nie chce.Zainspirowana waszymi pomyslami na slodkie -zrobilam dzis jedynie krowki jak na razie .Wyszly super:-)Dzis utknelam na godz w piwnicy.Aby tylko zdazylam wejsc ,to ktos mnie zamknaCale szczescie ze napatoczyl sie tz bo bym siedziala tam do niedzieli pewnie wrr.Uslyszal jak ktos bezskutecznie usiluje otworzyc drzwi i mnie uwolnil za to dostal ogromnego buziaka bo juz mnie brzuch zaczal bolec od tego szarpania drzwiamiAle to nie popsulo mi humoruCzary jakie czy co?Dwa dni chodzilam wsciekla jak osa a tu taka odmiana nagle.Irisson przeslij jakis promyczek sloneczka do mnie ,bo tez chce na spacer a deszcz i wietrzysko malo glowy nie urwa.A z rzygajacych to jeszcze ja wiernie cie wspieram.Ha no i wydalo sie kto nie przeczytal mojego posta w ktorym napisalam ze uciekla mi emka bo mnie rzygansko dopadlo.Nu nu nu!!!zeby mi to bylo ostatni raz:-)zartuje oczywiscie.A co do chlopskich fochow,to u mnie na razie spokoj.Tylko mi przykro bo z tesciowa mijamy sie bez slowa jak obce:-(Ale to juz sie nie zmieni,za duzo sie od niej nasluchalam,nie potrafie sie przelamac.:-(Co do przytulanek to ja robie codziennie rano pobudke tz i widze ze ma lepszy humor i sie nie czepia o glupoty.Dorota to jak masz taka ochote to rzuc sie na meza moze i jemu sie humor poprawi?No pora zaczac cos dzialac bo mnie polnoc zastanie
reklama
RatinaZ
Fanka BB :)
Asia.85 Kochana już pisałam kiedyś,ze nie martwimy się jak nie mamy powodu...Ja też jedną ciążę poroniłam,a w tej to po raz pierwszy poszłam do lekarza w 8 tygodniu,bo stwierdziłam,że jak się ma coś stać to się stanie a jak będę sobie wkręcać to napewno się stanie . Masz już 16 tydzień na karku wiec bardzo,bardzo duże szanse,że wszystko będzie dobrze.A jak tak bardzo się martwisz to myknij na usg,niech Cię lekarz uspokoi i rozglądaj się za ciuszkami....śliczne są
Sempe dzięki za podtrzymanie na duchu...postaram się to przeżyć bo kocham teatr a dawno nie byłam.
Exotic to udanej imprezki,ja kiedyś mieszkałam z kumplem gejem i było super...Lepiej niż z dziewczynami ;-)
Doti ja to kocham dni,tygodnie i miesiące(choć te rzadko się zdarzają) jak teściowa się do mnie nie odzywa.Nie przejmuj się nią...Moja gada głupoty a później udaje,że jest wszystko ok bez słowa,także najszczęśliwsza jestem jak się z nią nie widzę.
Wróciłam z ogladania wózków ale szczegóły opisze w wątku o wózkach.:-)
Sempe dzięki za podtrzymanie na duchu...postaram się to przeżyć bo kocham teatr a dawno nie byłam.
Exotic to udanej imprezki,ja kiedyś mieszkałam z kumplem gejem i było super...Lepiej niż z dziewczynami ;-)
Doti ja to kocham dni,tygodnie i miesiące(choć te rzadko się zdarzają) jak teściowa się do mnie nie odzywa.Nie przejmuj się nią...Moja gada głupoty a później udaje,że jest wszystko ok bez słowa,także najszczęśliwsza jestem jak się z nią nie widzę.
Wróciłam z ogladania wózków ale szczegóły opisze w wątku o wózkach.:-)
bojąca
katarynka ja mialam takie plamienia w 7 i ok11 tygodnia ale o ile nie boli cię brzuch i nie zwiększ się a zanika to raczej nie ma powodu do zmartwień ale dla pewnośći możesz zawsze pojechać na izbe przyjęć niech cię zbada lekarz apóki co staraj się jak najwięcej leżęć
nie pamiętam która pisala o pawiach na pocieszenie napiszę, że i mi sie zdarzają razem do trgo potrafią dojść kilku godzinne silne mdłości
nie pamiętam która pisala o pawiach na pocieszenie napiszę, że i mi sie zdarzają razem do trgo potrafią dojść kilku godzinne silne mdłości
Doti współczuje takiej teściowej, ja mam wspaniałą teściowa traktuje ją jak swoją drugą mamę. Jak miałam zabieg w szpitalu cały czas byłą przy mnie i trzymała mnie za rękę, cały czas obsypuje mnie prezentami, zawsze mogę do niej zadzwonić popsioczyć na męża Nawet jej córka jest trochę zazdrosna o naszą relację.
RatinaZ, wiem, że takie myślenie do niczego nie prowadzi ale jest silniejsze ode mnie. Co du usg byłam tydz temu niedługo też mam wizytę. Miałam ich już sporo, przez plamienie, a potem solidne krwawienie więc wolę nie robić już więcej.
Co do plamień, ja bym sprawdziła każe niepokojące sygnały, a plamienie w drugim trymestrze to już na pewno.
Exotic, podziwiam, że Ci się chce ja to jestem flak, nawet żeby iść pod prysznic muszę się zmobilizować.
RatinaZ, wiem, że takie myślenie do niczego nie prowadzi ale jest silniejsze ode mnie. Co du usg byłam tydz temu niedługo też mam wizytę. Miałam ich już sporo, przez plamienie, a potem solidne krwawienie więc wolę nie robić już więcej.
Co do plamień, ja bym sprawdziła każe niepokojące sygnały, a plamienie w drugim trymestrze to już na pewno.
Exotic, podziwiam, że Ci się chce ja to jestem flak, nawet żeby iść pod prysznic muszę się zmobilizować.
kruszki
ciezko na jednym nadazyc a co dopiero jeszcze drugie.. lolZapraszam rowniez na portal ebobas bardzo symaptyczne dziewczyny
true trueHej dziewczyny!A tu oczywiscie tradycyjnie jak na weekend przystalo pustki na forum.Heh a w powszedni dzien nie nadazam czytac.
dziewczeta a wiec.. czas po pracy zabrac sie za porzadki, bo kurzu Ci u mnie w domu dostatek
o 18 zaczyna sie balanga mojej corki, wiec bede miala spokoj, beda lasencje siedzialy sobie w pokoju i tam niech sie dzieje co chce
potem moj M.wyjezdza na lotniso bo wraca moj Ojciec z 5dniowego urlopu w PL .. no i wtedy wskocze tutaj i jakies porzadki porobie, mysle ze przejrze jakies tematy i powyrzucam posty jakies stare czy cos
na obiad pomyslu brak.. masakra bo juz 16!! u Was 17.. nie wiem, brak weny kuchennej...
Mart81
Hej Laseczki,
ale leniwa sobota. wczoraj oglądaliśmy projekt kuchni, potem mój ukochany zaprosil mnie na imieninowe zalegle sushi, oczywiście nie jadłam surowych ryb, tylko jakie paluszki krabowe, łososia na ciepło i takie tam ciążowe zamienniki. Najedliśmy się tak, że nie mogliśmy wstać od stolika. Dzisiaj spaliśmy do 10, wstałam zrobiłam super śniadanko sobotnie - jaja na miękko, grzanki, ser biały, rzodkiewki, szczypiorek, nutella, kawa, herbata, sok pomarańczowy. Mój się śmiał, że jak w hotelu. Po śniadaniu znowu poszliśmy spać. Ale o 13 zmusiłam się żeby się zwlec, pojechałam na bazarek po groch na grochówkę, kupiłam ukochanemu gumofilce, mojego rozmiaru nie było, a szkoda, bo to idealny obuw na tę pogodę i tę porę roku, do ogrodu. Wstąpiłam jeszcze do cukierni i nakupowałam jak głupia różnych słodkości - szarlotkę, kremówki, napoleonki, karpatkę. Jak wariatka. A teraz grochówka ugotowana, już podjedzona, leżymy na kanapie, rozpaliliśmy kominek i nic totalnie nie robimy. Nie rusza mnie nawet bałagan w kuchni, po dzisiejszych moich poczynaniach. Zresztą mnie trochę brzuch pobolewa więc sobie leżę i nie zamierzam się ruszać.
Exotic podziwiam za energię i werwę do imprezowania. Ale mnie rozbawiłaś opisem, że musisz sobie narysować rysy twarzy, heh, coś w tym jest o tej porze roku. ja też blada, jakaś henna na rzęsy by się przydała co by ukochanego nie straszyć co rano.
Witam nowe mamuśki i życzę miłego wieczoru
ale leniwa sobota. wczoraj oglądaliśmy projekt kuchni, potem mój ukochany zaprosil mnie na imieninowe zalegle sushi, oczywiście nie jadłam surowych ryb, tylko jakie paluszki krabowe, łososia na ciepło i takie tam ciążowe zamienniki. Najedliśmy się tak, że nie mogliśmy wstać od stolika. Dzisiaj spaliśmy do 10, wstałam zrobiłam super śniadanko sobotnie - jaja na miękko, grzanki, ser biały, rzodkiewki, szczypiorek, nutella, kawa, herbata, sok pomarańczowy. Mój się śmiał, że jak w hotelu. Po śniadaniu znowu poszliśmy spać. Ale o 13 zmusiłam się żeby się zwlec, pojechałam na bazarek po groch na grochówkę, kupiłam ukochanemu gumofilce, mojego rozmiaru nie było, a szkoda, bo to idealny obuw na tę pogodę i tę porę roku, do ogrodu. Wstąpiłam jeszcze do cukierni i nakupowałam jak głupia różnych słodkości - szarlotkę, kremówki, napoleonki, karpatkę. Jak wariatka. A teraz grochówka ugotowana, już podjedzona, leżymy na kanapie, rozpaliliśmy kominek i nic totalnie nie robimy. Nie rusza mnie nawet bałagan w kuchni, po dzisiejszych moich poczynaniach. Zresztą mnie trochę brzuch pobolewa więc sobie leżę i nie zamierzam się ruszać.
Exotic podziwiam za energię i werwę do imprezowania. Ale mnie rozbawiłaś opisem, że musisz sobie narysować rysy twarzy, heh, coś w tym jest o tej porze roku. ja też blada, jakaś henna na rzęsy by się przydała co by ukochanego nie straszyć co rano.
Witam nowe mamuśki i życzę miłego wieczoru
Wlasnie dostalam smsa ze impreza odwolana dzisiaj a ja juz rzesy sobie kupilam ehhh no trudno... co do mojej werwy to wcale jej nie mam dzsiaj jakos wyjatkowo bylam zmobilizowana zeby cos zrobic i gdzies wyjsc ehhh
ide oddac kolezance pieska i ide na plotki
ide oddac kolezance pieska i ide na plotki
kakakarolina
Wróciliśmy wypoczęcie i już do Was zaglądam ;-). Fajnie było pooglądać taką zime i 3m śniegu. Maks szalał na dupolocie. M zbudował mu iglo raj na ziemi miał ) na początku było ekstremalnie ale po całym dniu machania łopatą przez mojego M udało się wejść na naszą górkę a po całej nocy grzania już następne dni było ciepło i przyjemnie. No ale snieg znika ekspresowo normalnie rzeki z dróg się porobiły. Lada chwila i zawita do nas wiosna.
Oficjalnie stwierdzam, że przetrwaliśmy kolejną zimę )
Zaraz znikam się rysować (Exotic;-)) i idę na spóźniony bal przebierańców ale się nie przebieram bo jakoś źle się dziś czuję i nie mam weny.
Olga, Kruszki - jeżeli macie jeszcze coś do zrobienia dajcie znać na priv - teraz mogę się już tym zająć choć dużo zrobione tak na szybko widzę. Dzięki dziewczyny
ps. Exotic nie mam siły szukać znalazł się pies koleżanki??
Oficjalnie stwierdzam, że przetrwaliśmy kolejną zimę )
Zaraz znikam się rysować (Exotic;-)) i idę na spóźniony bal przebierańców ale się nie przebieram bo jakoś źle się dziś czuję i nie mam weny.
Olga, Kruszki - jeżeli macie jeszcze coś do zrobienia dajcie znać na priv - teraz mogę się już tym zająć choć dużo zrobione tak na szybko widzę. Dzięki dziewczyny
ps. Exotic nie mam siły szukać znalazł się pies koleżanki??
Doti to ja przecie jestem w stanie 2 ostatnie strony przeczytać, a jak naskrobane jest 20 to już w ogóle nie ma szans podejrzewam, że teściowa Cię zamknęła ja miałam taką wenę do sprzątania, że aż spałam 2 h na dworze byliśmy, ale wiatr urywał głowę, więc szybko wróciliśmy tyle się na ten weekend czeka a mija w 5 minut
reklama
kruszki
znalazl sie, pijacy go oddali za oplata :/ps. Exotic nie mam siły szukać znalazł się pies koleżanki??
pytanie, mozna w ciazy uzywac czopkow glicerynowych?? tesciowa nie dostala juz tych musujacych w pupie dla ciezarnych :/ hah