reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
kruszki Mnie też się wydaje, że w ciąży można te czopki na spokojnie. Wy meczycie się z zaparciami a ja z zbyt częstymi wizytami w toalecie, mówie Wam wcale nie lepiej
Zreszta ostatni dni jakieś mam gorsze- spać w nocy nie mogę, a jak juz usnę budzę się bo koszmary. Z moim się ciągle kłócimy, nie gadamy wrr wczoraj w nocy stwierdził, że się użalam nad sobą i niepotrzebnie ciagle ryczę - A ja chciałam troche zainteresowania bo my sie ostatnio mijamy, żyjemy obok a nie razme.Ehh Ci faceci to ja nie wiem skąd są
I naszły mnie ostatnio myśli czy Mój będzie tak samo kochał mojego Oliśka (bo młody nie jest jego) jak i ta naszą kruszynkę w brzuchu- czy młody bedzie odczuwał to hmm....
Wygadałam się uff jakoś lepiej będzie nie?
A teraz siedzę z moim młodym i oglądamy Stacyjkowo, zjedlismy całe Pomelo :-)
Zyczę Miłego wieczoru kobitki:-)
Zreszta ostatni dni jakieś mam gorsze- spać w nocy nie mogę, a jak juz usnę budzę się bo koszmary. Z moim się ciągle kłócimy, nie gadamy wrr wczoraj w nocy stwierdził, że się użalam nad sobą i niepotrzebnie ciagle ryczę - A ja chciałam troche zainteresowania bo my sie ostatnio mijamy, żyjemy obok a nie razme.Ehh Ci faceci to ja nie wiem skąd są
I naszły mnie ostatnio myśli czy Mój będzie tak samo kochał mojego Oliśka (bo młody nie jest jego) jak i ta naszą kruszynkę w brzuchu- czy młody bedzie odczuwał to hmm....
A teraz siedzę z moim młodym i oglądamy Stacyjkowo, zjedlismy całe Pomelo :-)
Zyczę Miłego wieczoru kobitki:-)
cornelka
Cześć mamuśki, jak mija weekend?
Mnie dopadło jakieś cholerstwo i chyba nie obędzie się bez lekarza :-( od kilku dni już mnie gardło pobolewa i nic nie pomaga, dzisiaj doszła gorączka i ogólnie czuje się beznadziejnie. Przejrzałam wątek o przeziębieniu, próbuje się ratować domowymi sposobami, gorączka zeszła, ale ból garda jest straszny :-(
Zaraz będę was nadrabiać, mam nadzieję, że u was same dobre nowiny :-)
Mnie dopadło jakieś cholerstwo i chyba nie obędzie się bez lekarza :-( od kilku dni już mnie gardło pobolewa i nic nie pomaga, dzisiaj doszła gorączka i ogólnie czuje się beznadziejnie. Przejrzałam wątek o przeziębieniu, próbuje się ratować domowymi sposobami, gorączka zeszła, ale ból garda jest straszny :-(
Zaraz będę was nadrabiać, mam nadzieję, że u was same dobre nowiny :-)
stokrotka.af
szukam chętnęj z werwą na ścieranie kurzy u mnie bo ja nie daję rady od tygodnia się zebrać
idę po lody kawowe, miałam chęć na te michałki, ale nigdzie nie mogłam ich dostać
idę po lody kawowe, miałam chęć na te michałki, ale nigdzie nie mogłam ich dostać
kruszki
nawet niech Cie takie mysli czarne nie nachodza!! jezeli On jest z Toba, wychowuje malego to jestescie rodzina!! i co ma sie zmienic?? chyba tylko to ze Wam sie rodzina powieksza!! absolutnie nic wiecej!! kochajcie sie, dbajcie o Wasza rodzine bo to piekne jak zycie z rozsypanego moze ulozyc sie znowu w cos pieknego buziaki KochanaI naszły mnie ostatnio myśli czy Mój będzie tak samo kochał mojego Oliśka (bo młody nie jest jego) jak i ta naszą kruszynkę w brzuchu- czy młody bedzie odczuwał to hmm....
no w sumie tak, ugotowalam zupe pieczarkowo marchewkowa! hah wrzucalam co mi smaka niosloCześć mamuśki, jak mija weekend?
Mnie dopadło jakieś cholerstwo i chyba nie obędzie się bez lekarza
a teraz zjadlam mala miseczke i stiwerdzam ze jest pyszna, ale ja nie mam na nia ochoty :/
i co ja mam jesc?? no pytam sie Was co ja mam jesc??
dzieci ogladaja kota w butach smieszny, banderas podkladal glos, nawet sam glos jest mega pociagajacy
no to pa Kochane
p.s. juz wiem
chcialam zapytac czy moze nie powinnysmy zalozyc tematu na temat sexu, przede wszystkim dlatego, ze pewno mozna sie poradzic jakie pozycje sa dla nas najopowiedniejsze teraz i takie tam rozne , a potem przyda sie nam ten temat jak bedziemy chcialy wrocic do gry po porodzie dajcie znac czy macie ochote (na ten temat) heh
Ostatnia edycja:
Kruszki ja jestem za takim wątkiem:-) jestem jak sexoholiczka:-)
kawa z moją matką i tesciami chyba się udała:-) matka moja zaczęła mnie uswiadamiac na temat jedzenia w ciąży!!! mnie?? 37latke??? Ona mnie tak wqrwia takimi tekstami dostała riposte i się obraziła... "srał ją pies"
idę a film na TVN
spokojnej nocy
kawa z moją matką i tesciami chyba się udała:-) matka moja zaczęła mnie uswiadamiac na temat jedzenia w ciąży!!! mnie?? 37latke??? Ona mnie tak wqrwia takimi tekstami dostała riposte i się obraziła... "srał ją pies"
idę a film na TVN
spokojnej nocy
temat o seksie bardzo wskazany Stokrotka jak posprząta u ciebie, to podeślij do mnie mam michałki, dwie paki, bo to mój lunch w robocie ostatnio
poszłam zobaczyć jak mój mały buntownik śpi, no i śpi w samym pampersie sama sobie zdjęła pajaca ubieranego przez głowę, no Hudini mi w domu rośnie
poszłam zobaczyć jak mój mały buntownik śpi, no i śpi w samym pampersie sama sobie zdjęła pajaca ubieranego przez głowę, no Hudini mi w domu rośnie
Ostatnia edycja:
kruszki
jak sexoholiczka czy sexoholiczkaKruszki ja jestem za takim wątkiem:-) jestem jak sexoholiczka:-)
heheheheheh
jakos w takim razie pomysle jak sklecic temat, krotko chyba i na temat O SEXIE
znalazl sie, pijacy go oddali za oplata :/
pytanie, mozna w ciazy uzywac czopkow glicerynowych?? tesciowa nie dostala juz tych musujacych w pupie dla ciezarnych :/ hah
Tak samo miałam zaparcia i mąż mi kupił czopki glicerynowe i oczywiście pomogły i to jeszcze szybciej niż miały zadziałać. Można używać bo jak leżałam na patologii z pierwsza ciążą (niestety córka nie chciała wyjść na świat) to jak szłam rodzić po oksytocynie to pielęgniarka dała mi kilka ażeby nie było niespodzianki.Więc jak najbardziej polecam.
reklama