Witam Kochanieńkie
Moje dziecko dziś przeze mnie spózniło się do szkoły (ale całą drogę go prosiłam- tylko nie mów że to mama zaspała ;-)). Zaraz jem śniadanie i będę intensywnie myśleć nad obiadem... Dziś mam na 20.00 ginekologa i pewnie zwariuję do tego czasu (tak bardzo chciała bym się już przekonać że z dzidzią ok)...
asia.85 fajną masz mamuśkę, moja na szczęście też jest takim dobrym duszkiem i zawsze mogę na nią liczyć pod każdym względem no i mieszka 2 bloki obok mnie
, już się cieszy że mi w brzuchu rośnie kolejny babci cycek, bo mój syn to by się dał pociąć za babcię
sempe gratuluję dziurki :-), jeśli u mnie tym razem też będzie ogon, to pożyczysz mi tego dziurkacza ;-)
stokrotka mnie tym razem omijają omdlenia, choć moje niskie ciśnienie daje mi się we znaki... Pamiętam, że jak byłam w pierwszej ciąży to często miewałam głowę w lodówce i w środku nocy dzwoniłam do mamy, żeby przyleciałą ratować...
Exotic również i ja trzymam kciuki, oby piesek się znalazł
Anulka gratuluję synusia :-)
nataszka ja już też mam dość zimy.... co dzień jak zaprowadzam Młodego do szkoły modlę się co by nie wyrżnąć orła ;-). Już niedługo wiosna, ptaszki śpiewające, kwiatki kwitnące, brzuchy rosnące na wietrze szlejące (ale pojechałam).
Miłego dnia wszystkim ciężarówkom, kopniak energetyczny dla potrzebujących
Black_Opal - Ty pierwsza w kolejce ;-)