reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny byłam u lekarza wszystko jest oki to jedna nie była nerka tylko kręgosłup,strasznie się ciesze.I muszę się pochwalić ze to raczej będzie Franuś:)) USG króciutkie ale lekarz sprawdził wszystko jak należy moje szczęście ma prawie 11 cm:-)Ide spać może troszeczkę pobrykam z moim tygrysem:-pDobranoc Kochane!

exotic- piesek na pewno wróci spokojnie albo uciekł do swojego domu do koleżanki warto by było sprawdzić

Ostatnia edycja:
reklama
sprawdzilismy juz wszedzie to jest nowy teren dla niego to maly york ale nie usluchany pewnie nie zasne dzisiaj tej nocy :(

ja jestem zrozpaczona , przyszlam z pracy a moj mezulek mowi ze jeden z psow uciekl gdzies i on nie wie nawet gdzie bo wypuszczamy je na ogrodek i szukalismy wszezie 2 godziny i nic, a to jest pies mojej kolezanki ktora zostawila mi go pod opieke:( plakac mi sie chce:(

znajdzie sie, dobry pomysl z tymi oglsozeniami!

sempe no to gratki :) przynajmniej wiesz, ze niebieskie ciuszki mozna schowac :D

no to trzeba sie wziasc za robote :)

p.s. do moderatorek: dziewczyny trzeba sie przyzwyczaic do nowego dla nas forum bo tu wszystko teraz mozna edytowac i usuwac :)

sprawdzilismy juz wszedzie to jest nowy teren dla niego to maly york ale nie usluchany pewnie nie zasne dzisiaj tej nocy :(
I jak znalazł się? Wrócił??

Cześć dziewczyny nie moglam dzisiaj spać męczą mnie koszmary, do tego tesknie za moim małym Dziubaskiem. U mnie zima wróciła, śnieg zmino brr zero słoneczka. Leże mam lenia, nawet nie chce mi się wstać po herbatę. A jak u Was poranek?:)

Witam się pięknie :happy:

Moderatorki Kochane
ogromne podziękowania za chęć ciężkiej pracy na forum :-)

JEST DZIURA!!!!!!!!!!!!!!!!! TZN DZIEWCZYNKA

gratuluję udanej wizyty i słodkiej córeczki pod serduszkiem :tak: Ja się Twojemu "dziurkaczowi" nie dziwię, że robi ostatnio same dziewczynki - śliczne po mamusi :-)

jeden z psow uciekl gdzies i on nie wie nawet gdzie... a to jest pies mojej kolezanki ktora zostawila mi go pod opieke:( plakac mi sie chce:(
a może piesek pobiegł w swoje strony?? Kurcze, ale się porobiło :( Znajdzie się na pewno! Oj, niepotrzebne Ci takie nerwy teraz :-(

Dziewczyny byłam u lekarza wszystko jest oki to jedna nie była nerka tylko kręgosłup,strasznie się ciesze.I muszę się pochwalić ze to raczej będzie Franuś:)) USG króciutkie ale lekarz sprawdził wszystko jak należy moje szczęście ma prawie 11 cm:-)
Gratulacje! :-) Synusie są cudowne!

A mi się szykuje kolejny dzień lenia :wściekła/y: Kiedy ja wreszcie nabiorę sił???
Zeżarłam już dwa pączki i wypiłam 05 litra mleka..

jaga80 GRATULACJE KOLEJNEJ MAMIE CÓRKI.....:-)..a ja coś czuje że pewnie będzie kolejny syn..:-(.i pewnie koniec marzeń..i będę musiała już czekać tylko na wnuczki...:-( Aia super tez bardzo gratuluje...widzę ze na razie same córki.....nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę...:-( anulka18071987 a tobie kochana gratuluje synka...jak dobrze sie orientuje to pierwsze dziecko....super
Exotic87 współczuje...może się znajdzie...piesek.......

Witajcie z rana :-)
Ale miałam ciężką noc. W ogóle nie mogłam spać!!!! Najpierw męczyły mnie koszmarne wzdęcia i skręcało mnie w jelitach, potem jak się na dobre rozbudziłam to najpierw pić, potem siku, potem głodna byłam. Po tych wszystkich czynnościach o spaniu nie było już mowy a to było jakoś po 3. Przeleżałam tak do 5 kręcąc się z boku na bok. Petem się na chwile zdrzemnęłam ale też z przerwami. Masakra. A jak mi budzik zadzwonił to myślałam że go wyrzucę! Teraz będę nieprzytomna przez cały dzień ehhh....
Kończę jeść śniadanie i jadę do siebie do pracy na wyrwanie kolejnego ząbka. To już chyba ostatni. Mam nadzieję że przez to niewyspanie nie zrobi mi się słabo.

Exotic mam nadzieję że piesek się znajdzie. Pewnie siedzi teraz gdzieś przestraszony i sam nie wie gdzie ma iść. Jak nie wróci sam to rozwieście koniecznie te ogłoszenia.

Witam Kochanieńkie
Moje dziecko dziś przeze mnie spózniło się do szkoły (ale całą drogę go prosiłam- tylko nie mów że to mama zaspała ;-)). Zaraz jem śniadanie i będę intensywnie myśleć nad obiadem... Dziś mam na 20.00 ginekologa i pewnie zwariuję do tego czasu (tak bardzo chciała bym się już przekonać że z dzidzią ok)...
asia.85 fajną masz mamuśkę, moja na szczęście też jest takim dobrym duszkiem i zawsze mogę na nią liczyć pod każdym względem no i mieszka 2 bloki obok mnie :tak:, już się cieszy że mi w brzuchu rośnie kolejny babci cycek, bo mój syn to by się dał pociąć za babcię
sempe gratuluję dziurki :-), jeśli u mnie tym razem też będzie ogon, to pożyczysz mi tego dziurkacza ;-)
stokrotka mnie tym razem omijają omdlenia, choć moje niskie ciśnienie daje mi się we znaki... Pamiętam, że jak byłam w pierwszej ciąży to często miewałam głowę w lodówce i w środku nocy dzwoniłam do mamy, żeby przyleciałą ratować...
Exotic również i ja trzymam kciuki, oby piesek się znalazł :tak:
Anulka gratuluję synusia :-)
nataszka ja już też mam dość zimy.... co dzień jak zaprowadzam Młodego do szkoły modlę się co by nie wyrżnąć orła ;-). Już niedługo wiosna, ptaszki śpiewające, kwiatki kwitnące, brzuchy rosnące na wietrze szlejące (ale pojechałam).
Miłego dnia wszystkim ciężarówkom, kopniak energetyczny dla potrzebujących Black_Opal - Ty pierwsza w kolejce ;-)

Hejka
Macia u mnie też ciężka noc. Najpierw zgaga a potem każda pozycja mało wygodna :-(mam wrażenie że nie przespałam nawet minuty...
Po 10 idę na wizytę do ginekologa. Mam nadzieję że z moją szyjką wszystko ok, bo ostatnio wkręcam sobie fazę że coś się tam skraca czy rozwiera...heh

Fajnie dziewczynki, że kolejne z nas wiedzą, jakiej płci będzie dziecko. Gratuluję :-D
Pamiętajcie,że najważniejsze, żeby było zdrowe !! ...and nothing else matters :-p

reklama
witajcie dziewczynki :)
co tam jak tam :)
sopelek na pewno wszystko tam na dole iw srodku ok :) takze nie panikuj
ciekawe czy piesek sie odnalazl :(
wczoraj jeden temat zamknelam, jeden usunelam, nie korzystalysmy z nich, stare jak swiat byly
dalszy ciag walki dzisiaj :)
a odnosnie spania, cos dzisiaj musialo byc w powietrzu, bo ja tez spac nie moglam, ani na boku, ani na brzuchu delikatnie, i jak sie budzilam to sie trzymalam za brzuch:szok: jak jakas ciezarna conajmniej w 8mym miesiacu :)
musze dzis toalety ogarnac.. bo tam sie dzieje jakas tragedia.. malaria mi wybuchnie w domu :D

Do góry