reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

witam się!

i ja trzymam kciuki za odnalezienie pieska Exotic, czekam na dobre wieści!!

ja dziś jakaś strasznie słaba... w domu wygląda kiepsko, nie najgorzej ale trochę brudno, trzeba odkurzać i umyć podłogę w korytarzu bo wczoraj tego nie zrobiłam i jest błotna piaskownica... a ma do mnie przyjść koleżanka i musi tu jakoś wyglądać... na razie gotuję jajka na twardo na kanapki, i robię kawę, mam nadzieję że mnie śniadanie postawi na nogi... na spacer nie idę, bo nie ma słońca i mrozu - tak jak było wczoraj, dziś jest szaro i plus 3 więc pewnie panuje niezłe błoto, nie chce mi się potem psów kąpać :/

Natalia stoi w kojcu i ogląda bajkę z palcem w buzi, już mnie denerwuje trochę ten jej palec, nie ssie go non stop ale w określonych sytuacjach palec musi być, mam nadzieję że z tego wyrośnie, wg najnowszych doniesień naukowych nie ma się czym przejmować

marcia - a melisa Ci nie pomaga? ja w takiej sytuacji parzę sobie podwójną i po jakimś czasie śpię jak dziecko :) choć ostatnio ide na łatwiznę i łykam valused, nie wiem czy w ciąży można walerianę i chmiel no ale od jednej kapsułki raz w tygodniu się chyba nic nie stanie...

Black_Opal współczuję lenia :p mam nadzieję że u mnie dziś będzie ok, mam dwa prania do zrobienia i prasowanie, moja suka nadal nie ma swojego gniazdka w małym pokoju!! a rodzi po weekendzie... muszę wyprać jej koce, prześcieradła i stare poszwy z pościeli które zbierałam sobie na tą okoliczność

stokrotka - współczuję zemdlenia, to obrzydliwe uczucie, zdarzyło mi się już sporo razy i nie cierpię tego!

jukix, sopelek - powodzenia na wizytach! :)

nie wiem czy Wam pisałam, ale nam lekarz powiedział że raczej chłopca u nas nie będzie... prawdopodobnie druga dziewczynka :p no i dobrze, dziewczynki są extra :) Natalia będzie miała siostrę, będą w podobnym wieku, mam nadzieję że będzie im razem dobrze :)

kruszki - ja mam jedną toaletę i jej ogarnąć nie mogę :p
"ogarnąć toalety" - w liczbie mnogiej - brzmi jak jakiś koszmar ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,
gratuluje znajomości płci dzidziusia :) też bym juz chciała znać.
Sorki,że nie odpisze imiennie ale ledwie żyje. Przeziębienie nie przechodzi...narazie udało mi sie zbić tylko gorączkę,a miałam wczoraj cały dzień 37,7-38 w nocy naszczęście się wypociłam. Ale ból gardła i kaszel został..a ja mam często anginy i mnie to gardło martwi :(
Jeja dziewczyny jak ja sie boję ze cos sie stalo przez ta moja goraczkę wczoraj:-(

jukix
dziękuję za kopa :) Ale jeszcze nie doleciał do mnie ;(

sopelek83
będzie dobrze Kochana :) Cała gromada sieprniówek kciuki za Was trzyma :)

kruszki
no wlasnie ja szukałam tego tematu o którym pisałaś, że można swoje 3 grosze wcisnać bo mam propzycje heheh :) Ale będę cierpliwa, pracujcie na spokojnie ;)

Olga RaQ
no własnie ja sobie myślę własnie tak, że jak płeć taka sama u rodzeństwa to dla dzieci fajniej ;) Ja mam dwóch starszych braci i między nimi jest super więź. Między mną a nimi takiej nie ma tym bardziej że dochodzi jeszcze duża różnica wieku ;/ A takie dwie siostry to też mają super, ciuchami się potem wymieniają i inne babskie sprawy razem przeżywają ;) Ja niby chciałabym miec teraz córkę, bo dla rodziców to niby fajniej mieć tzw. "parkę", ale będę z drugiego synka się tez bardzo cieszyć właśnie z tego względu, że może to i lepiej dla mojego Radka ;)

Edit: Ratina zdrówka życzę! Będzie dobrze, bo przecież musi!

mnie chyba szlag trafi... mojemu psu wylazła na oko trzecia powieka... albo cholera wie co to jest, ma w kąciku taką białą bułę... wizyta u weta się dziś kłania, a ja zupełnie bez kasy!!! na ten poród Keny też muszę mieć kasę jakąś w razie jak by trzeba było wzywać weta albo co gorsza jechać na cesarkę, co za masakra !! zaraz się poryczę :"(((

kruszki
no wlasnie ja szukałam tego tematu o którym pisałaś, że można swoje 3 grosze wcisnać bo mam propzycje heheh :) Ale będę cierpliwa, pracujcie na spokojnie ;)
ale ja usunelam stary tematy, to byly chyba z listopada, bylo tam kilka postow, trzeba kilka dni to wszystko bedzie uporzadkowane
mnie chyba szlag trafi... mojemu psu wylazła na oko trzecia powieka... albo cholera wie co to jest, ma w kąciku taką białą bułę... wizyta u weta się dziś kłania, a ja zupełnie bez kasy!!! na ten poród Keny też muszę mieć kasę jakąś w razie jak by trzeba było wzywać weta albo co gorsza jechać na cesarkę, co za masakra !! zaraz się poryczę :"(((
spokojnie, bez nerwow kochana!
ja wlasnie 15minut poszlam do gory, kot zwymiotowal w kibelku, probowalam posprzatac, ale niestety, ucieklam do sypialni i zwymiotowalam sama w swoje rece... ja sie pochlastam...

o proszę... http://img521.imageshack.us/img521/8863/powieka.jpg
mam nadzieję że to tylko stan zapalny tej powieki (choć nie ropieje wcale - no ale wyszło mu to chyba dosłownie przed chwilą) i że skończy się na kroplach do oczu... jedziemy po południu do weta, od razu się Kenie rentgena cyknie żeby zobaczyć ile będzie szczeniąt

kruszki, ciesz się że kot nie zjadł chwilę wcześniej myszy ;)

Ostatnia edycja:
Mi wczoraj kot puścił pawia na łóżku, jak już smacznie spałam... oczywiście na połowę męża, dobrze, że narzuta została, nie musiałam o północy zmieniać pościeli...

Właśnie zrobiłam zakupy na Alma24, nie chce mi się z domu wychodzić...

reklama
Do góry