Cześć dziewczyny:-)
A ja już po pracy dzisiaj :-) Uwielbiam wcześniej kończyć! Niekwestionowane uroki nauczycielstwa
Widzę, że u nas od rana zanosi się na porządki. Dobrze, bo faktycznie burdel mamy nieprzeciętny
. Mi tam osobiście bardzo to nie przeszkadza, ale rozumiem, że co bardziej pedantyczne może strasznie mierzić;-) Też jestem zdania, że każda z nas powinna mieć prawo swoje trzy grosze wcisnąć w razie takiej głębokiej, wewnętrznej potrzeby. Pomysł wątku zmian doskonały!:-)
exotic niezłe te tuniki, eleganckie
Ja by m pewnie nie miała dokąd pójść w takowych. No...Chyba, że do opery na upartego;-) Zdecydowanie do tych mniej szykownych kobitek należę
Olga przepis na tę kapustkę zapodaj koniecznie! Strasznie mnie zaintrygował zestaw składników, faktycznie może być czadowe.
Amna ja też mam ostatnio nawrót czarnowidztwa...Ale wiem skąd toto, mam dzisiaj wizytę. Znowu siedzę jak na szpilach i dygoczę jak galareta
marcia, katjusza fajnie, że miałyście udane weekendy
Zazdroszczę kina. Wybieramy się z mężem od dłuższego czasu, ale póki co dosłownie jak sójki za morze;-) Mamy już tyle filmów "do zaliczenia", że z pewnością nie uda się wszystkiego nadrobić niestety
ewa też słyszałam o herbacie i jej niezbyt dobroczynnym działaniu w ciąży...Niestety z kawy zrezygnowałam, z zielonej już nie mogę
Jedynie to mi na ciepło zostało, co pozwala na chwilę się oderwać i odpłynąć na parze z kubka. Piję 3 siurowate kubki dziennie, mam nadzieję, że nie spustoszę zasobów organizmu tak bardzo...
zuzia współczuję stresu związanego z płcią. Właśnie sobie rozmyślałam wczoraj jaka to musi być wytracająca presja psychiczna, kiedy czeka się nie tylko na zdrowego dzidzia, ale też na określoną płeć. Oszalałabym
Dołączę się do pytania
Black_Opal, staraliście się o dziewczynkę jakimiś "mądrościami ludu", czy poszliście całkiem na żywioł?
Ratina w sumie może masz rację, że zaczynasz kupować już teraz rzeczy. Potem będziesz już na luzie uzupełniała braki. Ja się jakoś zabobonnie lękam i nijak nie mogę tego przezyciężyć
Co do płci, to wprawne w USG oko jest w stanie określić płeć na genetycznym, koło 13 tygodnie z prawie 100% pewnością. Wszystko zależy od jakości sprzętu, ułożenia dzidzi i doświadczenia ginekologa. W 20 tyg. to jest to zazwyczaj już bardzo oczywista sprawa i nawet gorszy sprzęt i mniej czułe oko wyłapie, jak bąbel się odpowiednio ustawi oczywiście ;-)
Mart ja też śpię na brzuchu...Też się trochę martwię, że może nie powinnam, że może zgniatam małą, ale pocieszam się myślą, że pewnie jakby tak było, to bym się jednak instynktownie na ten brzuch nie przewracała przez sen. A tak się dzieje. Kładę się ba boczku, budzę na brzuchu.
Zazdroszczę porządków w szafie...Chyba się jednak Wami zainspiruję. Bo przecież prawda taka, że w 50% ciuchów się już nie mieszczę, albo mi nie leżą jak trzeba;-)
Ależ piękne słońce!!! Pachnie wiosną, marzenie normalnie! Zaraz z psiakiem lecę
Szkoda tylko, że mój biedny mąż znowu jakiegoś bakcyla załapał w robocie...:-(Ciągle u nich jakieś france grasują
Miłego kochane