katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja pewnie zdecyduję się na coś z kwasami Omega 3, bo stanowczo na mało jadam ryb (choć lubię)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam te co biore tam jest wszystko mozesz sobie zerknacja pewnie zdecyduję się na coś z kwasami Omega 3, bo stanowczo na mało jadam ryb (choć lubię)
Przegapiłam Twoje pytanie, sorki, ale to przez moje zaległości weekendowe. Odpowiedz: całe udka )Hej Ciężarówki
A może jeszcze tu zapytam.. Co do tego przepisu na udka z warzywami to stosowałyście całe uda czy same tzw. pałki??
Hmm... nie wiem jak na wizażu z tymi skrótami, bo tam raczej z wątku zakupowego korzystałam, ale na bb zawsze używałyśmy (na listopadówkach 2006) "TŻ" jako towarzysz życia niezależnie czy to mąż czy też partner.LeRemi chyba jesteś fanką wizaz.pl he?? Ja jak trafiłam na BB to też używałam TŻ, ale szybko się przestawiłam na tutejsze "M"
U mnie ta reguła z brzuszkiem nijaka się nie sprawdza, w obu ciążach miałam wielki balon i szybko u mnie widać każdą ciążę. Moja koleżanka, która ma trzech synów już przed drugą ciążą zaczęła wszelkie starania o córeczkę, oczytała się różnych metod, niestety dwa razy z rzędu nie wyszło. W moim rodzinnym domu ja byłam trzecią dziewczyną, potem brat i na koniec siostra...podobno jak się ma mały brzuch to na dziewczynkę...i bardziej się poszerza w biodrach..niestety tego nie wiem.....a z synami miałam wielkie brzuchy......i w 4 miesiącu już było widać.....
Ja to niektóre ciuchy mam sprzed 10 laty, czyli przedciążowe, mam nadzieję że teraz po trzecim porodzie również uda mi się wrócić do stanu sprzed. Z chęcią bym też zrobiła takie czystki w ubraniach, ale czasem to jakiś taki sentyment, a to się jeszcze przyda.. a i tak połowa potem nie nadaje się do chodzeniaNie łudzę się, że wejdę jeszcze w spodnie sprzed 3 lat, a już na pewno nie po ciąży. Postanowiłam przed remontem zrobić czystkę, żeby tego potem w kółko nie przepakowywać z miejsca na miejsce. ..