reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Witam zimowo :)
Kurcze wstaję dziś wyszykować Młodego do szkoły a tam Syberia za oknem :szok:. Były ferie, była lipa... teraz wielce śnieg sypie. Byłam dziś na badaniach krwi i moczu, bo za tydzień wizyta u ginki. Już się nie mogę doczekać, aż znów zobaczę Dzidziolka, bo przez te antybiotyki tak sie trochę boję. Może wreszcie się dowiem co tam chowa między nóżkami :tak:. Zjadłam grzecznie śniadanko i chyba zaraz będę musiała ogarnąć mieszkanie dopóki mam jeszcze chęci, bo zaraz może mi się odwidzieć ;-). Buzka dla Was na dobry początek i kopniak dla tych co potrzebują energii

reklama
ooo to dla mnie, dzięki :) choć ja sobie wmawiam że dziś będę mieć jej bardzo dużo :p u mnie też strasznie sypie śnieg, ale co mnie cieszy najbardziej to temperatura, jest -3 :) to już znacznie lepiej niż -10, będzie można iść na spacer, tylko że znów strasznie wieje :/ jak nie urok to sraczka :p do kitu z tymi spacerami...

a Natalia chyba ma coraz mniejsze krosty na buzi, choć ich zanikanie jest tak powolne że ciągle myślę że mi się tylko wydaje... przekona mnie to dopiero jak znikną całkiem :p mam nadzieję że to to mleko bo gotuję jej bez pietruszki, w kółko ziemniak, marchew, brokuł... nie daję żadnych owoców poza jabłkiem, i już mnie to denerwuje...

Oj Olga bidulko... z tymi dziećmi to skaranie ;-), jeszcze się nam nastepnych zachciało :-D. Życze Ci więc z całego serca żeby córuni zeszły te krosty. Moje dziecko natomiast non stop tylko katar, kaszel, katar, kaszel...

Cześć i nas też Syberia. Aż oczy rano przecierałam ze zdumienia. :szok: Wczoraj postanowiliśmy, że w przyszłym tygodniu pojedziemy do Wisły do naszego domku bez ogrzewania :-D Najpierw, żeby tam dojechać trzeba odkopać 50m drogi, potem rozpalić w kozie i potem już tylko pilnować domowego ogniska. Jakoś damy radę :)
Olga ja mam prognozy prądowe roczne i pierwszy raz w życiu nie przyszła mi styczniu dopłata (u nas rzędu 1500zł) i rachunki pozostaną na tym samym poziomie. Tylko, że ja płace 750zł na dwa miesiące to już może więcej się nie da :) a te podwyżki u Ciebie to mógł być wzrost cen. W zeszłym roku prąd podrożał gdzieś o 20% ciągną z nas ile się da.

no widzisz jukix - zawsze coś... moja nie choruje wcale, nie przeziębia się, gorączkę miała raz, nie mam z nią żadnych problemów, więc cieszę się że jest jaka jest i nie zamartwiam się na zapas :)
tylko mam wyrzuty sumienia że od dwóch tygodni ani raz nie wyszła na dwór, tak jak i moja ciężarna suka która teraz się już ledwo toczy taka jest gruba...

kakakarolina - domyślam się że to wzrost cen, bo zużycia to raczej nie, raczej cały czas zużywamy tyle samo... i strasznie mnie to wkurza, jak teraz znów będzie więcej to mnie coś trafi...

weźcie nas ze sobą do Wisły!!! :))) blisko mamy :)) ale macie super że macie taki domek!!!

Olga mój też nie chorował. Skończył 4 lata zaczęło się przedszkole i choroby. Teraz chodzi do pierwszej klasy i tak ciągnie się to za nim.... Masakra... Co do pradu, to ja byłam w ciężkim szoku jak ostatnio sprawdziłam sobie rachunki a tam coś mi się w stanie licznika nie spodobało. Prognozy sobie u mnie tak podciągnęli że teraz przez 4 miesiące nie muszę płacić za prąd- dobrze im tak :-D. Przynajmniej jedna dobra wiadomość. kakarolinka to ja też doczepiam sanki do Waszego auta i jade do Wisły ;-)

Witam wszystkich, ja dzisiaj w doskonałym humorze.
W Szczecinie straszny wiatr i chyba jest temp. na + bo ciągle mi coś kapie za oknem. Mam dzisiaj wizytę mamy i babci na video z badania i oglądanie fotek, chyba skocze po jakieś ciastka do kawy :)
Booziaki

Czesc dziewczyny!
Mam maly problem od wczoraj mam jakies dziwne klucia w podbrzuszu i zastanawiam sie czy to rozciaga sie macica czy moze zaparacia je powoduja.... Mam nadzieje,ze to nic zlego... Juz na ta ciaze wystarczy nerwow....
Ma tak,ktoras z was moze?

U nas rowniez pogoda paskudna,wieje o malo lba nie urwie:no: .W dodatku zapowiadaja zamiecie sniezne jakby malo wszystkiego bylo:wściekła/y:

k8libby - super się czyta że masz świetny humor bo to od razu zaraża :)
ja też chyba będę mieć świetny po śniadaniu :p zgadnijcie co będę zaraz jeść...

reklama
Do góry