reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

zgadzam se z tigana:tak: takiego balaganu to jeszcze na forum nie widzialam:no: trzeba to szybko uporzatkowac:tak:

ja nie chce bym moderatorem, czasem bywa tak ze nie ma mnie pare tyg:sorry::sorry:

Brzuch mi rosnie ,tez musze spodnie nabyc:happy: Nawet mi sie nie chce na zakupy a co dopiero przymierzac:eek:

reklama
Hejka! Fajnie ze wteszcie o moderach,bo juz na podwatku innym sie wypowiadalam ale ucichlo. No wiec ja NIE chce,bo jak widac nie mam czasu zeby codzien tu bywac,poza tym kompletnie nie wiem o co w tym kaman. Ale jak juz wspominalam Olga TAK bo czesto tu i rzeczowa a co najwazniejsze chce:D A kakakarolina druga bo widac juz ma pojecie! I tez uwazam ze trzeba dac troche czasu zeby sie kazda wypowiedziala/zaglosowala bo niektore dziewczyny nie pisza czesto. Olga moze w ramach przygotowan do moderowania zorganizujesz "wybory"? A odbiegajac od tematu to buziaki dla Twojej Roczniaczki:)
Sempe gratuluje wygranej,Ty mnie kobieto nie przestaniesz zadziwiac:D Bravooo!
Irrison a skad dokladniej jestes jesli mozna? Bo zabrzmialo mi swojsko,ja pochodze z okolic hmmm... Drezdenka/Krzyza,moze wiesz? Strasznie mi teskno do tych moich zadupi,ale tak jak piszesz z robota to tam tragedia.
A ja brzuchol mieszcze jeszcze tylko w jedne spiodnie nieciazowe,no ale tak to jest jak se ktos lubi dogadzac:eek: Np dzis pichcilam zraziki,kopytka i do tego kapustka modra. A we srode paczusie na czwartek i juz sie doczekac nie moge... Wiec ciazy w tym brzuszku na razie malo widze wiec nawet fotek nie wstawiam. Z moim upodobaniem do wieszakow to srednio mi teraz na sie patrzec,ale jeszcze nie powalilo mnie doszczetnie i odchudzac sie zaczne we wrzesniu:)
Ok,pedze odprawic wieczorna toalete a potem w wyrko. Tym czasem mamuski!

witam się porannie:-)

na 10.00 do lekarza lecimy z Alutą, a mnie zaczyna swędziec oko!!! mam nadzieje ze to zapalenie spojówek nie przejdzie na mnie...
2tyg temu wyczułam guzek pod pachą... nie bolał ale od kilku dni boli przy ruszaniu ręką... ciekawe co to za swinstwo.... za tydzien we wtorek mam wizyte u gina, dowie się co mam z tym fantem zrobić...

mrozy troszke odpusciły! wczoraj było rano -21 a dzis juz -10:-) pocieszający spadek...

idę gotować jajka na twadro

miłego dnia i werwy dziewczyny

hallo! ;-)

obudziłam się z wielkim bólem głowy...
nie mam natchnienia na prace domowe, więc zasiadłam do kompa :laugh2:

muszę zapolować na jakieś nowe ciuszki, bo w te codzienne już nie mieszczę się

robię kawę i zasiadam do lekturki :tak:
jakoś nie umiem się wyrobić, żeby być na bierząco :zawstydzona/y:

sempe, może to tylko zatkany gruczoł potowy...
czasem tak się robi, jak często używa się antyperspirantów
trzeba zrezygnować z nich na jakiś czas i spróbować wymoczyć pachę w ciepłej kąpieli
często guzek znika sam, czasem potrzebna interwencja chirurga (znam jeden przypadek)
ale dobrze byłoby to sprawdzić i upewnić się, że to nic poważniejszego

(sorry za jeden post pod drugim - myślałam, że połączą się automatycznie...)

Witam

Sempe u nas tez juz cieplej 4 na plusie:tak: zdrowka dla was....aaa i jeszcze gratuluje pucharu!

Kropcia wspolczuje bólu glowy:baffled: Ja wczoraj to przechodzilam ,na szczescie po 2 filizankach kawy przeszlo:tak:

Wczoraj pierwszy raz robilam hamburgery domowe, wyszly rewelacyjnie:tak:
A dzis od rana ,zdrowa zywnosc:-D

no to działajmy z tymi moderatorami :)

https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/wybor-moderatorow-zglaszanie-kandydatow-56883/#post8187998

tak w ogóle to witam się, ale mam bajzel w domu... po wczorajszej imprezie nie posprzątałam nic, zaraz się muszę wziąć za to, tylko zjem twarożek i wypiję kawę... Natalia w kojcu pochłonięta nową książeczką o dinozaurach :p i nowymi pasiastymi rajtuzami, nie może uwierzyć że to jej własne nogi :D

a nasz wczorajszy sernik z brzoskwiniami trochę się nie udał :p któraś z Was pytała jaki to był - robiliśmy (razem z mężem) taki z kruszonką na dole i na górze, no i nie pomyśleliśmy żeby włączyć grzanie w piekarniku też od dołu... no i grzał się od góry i na dole ciasto jest surowe :p
no ale następnym razem będzie na pewno lepiej :)

karola - hamburgery domowe to przecież jak najbardziej zdrowa żywność :)
ja za to mam pełno ciasta które przyniosły mamy, pół tortu, i sałatkę z tortellini z żółtym serem, szynką i majonezem, samo zdrowie :p na szczęście nie mam na to wszystko wcale ochoty, dojadam twaróg co został z sernika, no i ugotuję chyba potem jajka na twardo bo mi zostało startego sera z tostów od wczoraj, to zetrę do tego jajka i dam majonez i będzie pasta do kanapek ;) ale też nie bardzo zdrowo :p choć jak zjem z pomidorem...? :)

a to moje radosne roczne dziecko :)

dsc0322hw.jpg

dsc0321u.jpg

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny
zaraz napisze w nowym moderowym temacie :)
musze sie zebrac do kupy i pojechac do pracy :)
zjadlam wlasnie sniadanko, 3kanapki z pasztetem :) jutro walentynki :) no i chyba czas poszukac cos dla mojego M. :) chcialam kupic model, ma juz kilka i maja swoje miejsce na specjalnie zrobionych polkach w korytarzu :) oj tak :) nie ma zartow :) mamy samochodowy korytarz hah
no ale nie wiem czy finansowo dam rade w tym roku, dopiero co byla gwiazdka i masakrycznie sie wyportkowalam :/
no dobra, mykam na temat o moderatorach i wtedy czmycham do pracy :)
sily Wam na caly dzien!

Witajcie :-)

Ja jeszcze przed śniadaniem. Na razie zjadłam 3 delicje :-) zdrowo jak nie wiem co :-D zaraz zrobię sobie jakieś kanapki. Może z białym serkiem żeby było trochę zdrowiej.

Olga ale masz fajną córcię :-) słodka roczniaczka :-) fajnie będziesz miała jak już będzie dwójka :-)

Ja dzisiaj nie mam jakiś ambitnych planów. W domu w miarę porządek, obiadu nie muszę robić, bo wczoraj zrobiłam zupę ogórkową. Popołudniu wybieram się do koleżanki ze studiów. A do tego czasu jak mi się już znudzi siedzenie przed kompem to może się wezmę za jakieś porządki w szafie. Ale nie mam jakiegoś musu, więc nie wiem czy się za to zabiorę.

reklama
Do góry