reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

no dawajcie temat, tam zglaszac kandydatury, potem zrobimy sonde i wybierzemy, nic na hop siup, dajmy sobie kilka dni zeby wszystkie dziewczyny mialy wglad i prawo zdecydowac :) niektore wchodza co kilka dni, jedne maja akurat gorsze dni i nie wchodza z racji stanu ich samopoczucia :) wiec dziewczynki do wyborow ;)

reklama
w ogóle uważam, że na każdą decyzję mogłybyśmy sobie dać tydzień, dwa i dopiero potem wprowadzać w życie żeby własnie wszystkie miały prawo decydować :))

No tak zle i tak niedobrze. To niech dziewczyny sie wypowiedza,zrobcie losowanie albo nie wiem wybierzcie kogos i z glowy.Ja osobiscie uwazam,ze jak robi sie zle to ratuja Ci co sa na pokladzie takie jest moje zdanie,reszta nalezy do rzadzacych.

ja nie chce być:-) bo zdecydowanie nie mam czasu!! ale jestem za jak najszybszym uporządkowaniem naszego wątku...

Olga nie jestem dziennikarką ale żyje w tym swiecie jako VIP:-D

pa

Chyba się trochę przeziębiłam :-( katar mam dzisiaj większy i kicham co jakiś czas a do tego zaczyna mnie pobolewać gardło :-( poza tym trochę zmarzłam siedząc przy laptopie. Zjadłam kolacje, wypiłam gorącą herbatkę i trochę mi lepiej. Idę się zaraz wykąpać a potem do łóżeczka pod kołderkę. Później pewnie jeszcze zajrzę na moment, ale na razie miłego wieczorku Wam życzę kobitki.

uff, przeczytałam wszystko ;) ale nie mam siły pisać. dziękuję za życzenia na urodzinki Natalii!
impreza się udała, mam tylko bałagan w kuchni ale sprzątam jutro... jestem okropnie zmęczona, spadam zaraz spać...

jutro pogadamy o moderowaniu :) założymy temat na dyskusję i wybory, napiszemy do admina - no trzeba się w końcu za to wszystko wziąć

ok uciekam spać, tylko najpierw piiiić... mało ostatnio piję i znów mam problem z pęcherzem, muszę kupić sok z żurawiny...
miłej nocki, papa!

A ja myślę że nie ma co się za długo zastanawiać nad tym kto będzie robił porządki, nie ma sensu też nikogo namawiać do pracy nad moderowaniem bo nic z tego fajnego nie będzie, wystarczy że powierzymy to ciężaróweczkom które się zgłosiły same :) a jak będzie potrzeba to z przyjemnością im pomożemy :)

Ale dziś miałam dzień, wyszłam z domu po 5 tygodniach leżenia w łóżku, tak mi się zaczęło wydawać że jest jakby lepiej ale to było tylko złudzenie, szybko żałowałam tego posunięcia. Ale mąż mnie tak namawiał aby odwiedzić mamusię (teściową). Nieźle mnie załatwiła ... specjalnie dla mnie ugotowała rosołek, przygotowała mięsko, upiekła serniczek, poczęstowała do tego ogóreczkiem i za chwilę czekoladą. Aby nie było jej przykro zjadłam wszystkiego odrobinkę. Na efekt nie trzeba było długo czekać, zwrot nastąpił po kilku minutach.
Chyba zrozumiała że nie może mi tak wszystkiego podsuwać do jedzenia bo źle się to kończy, ciekawe tylko na jak długo ...
marzę już tylko o tym kiedy miną mi te 24 godzinne mdłości i wymioty.

reklama
Do góry