reklama
Ja natomiast na mięso z sosem patrzeć nie mogę. Na samą myśl mnie mdli. A powinnam, bo wyniki morfologii mam kiepskie i lekarz powiedział, że takie wyniki to się ma po 20 tygodniu, a nie w 11. Jedyna forma mięska to pierś z kurczaka w bułeczce i w jajku. To przyswajam, a młody też lubi, więc dziś kotlecik, frytki i sałata zielona na słodko. A od 2 godzin "pracuję" nad młodym, ze powrót do szkoły po feriach jest fajny:-)
irisson - ja to sie boje na wadze stawac hehe ostatnio ciagle lezalam i jadlam to rezultaty musza byc niesamowite hehehe
Błonka Tak wlasnie myslalam.:-) A Ty jestes z sierpnioweczek czy z wrzesniowek? Miz metody termiczno objawowej termin wypadal az na wrzesien ,ale usg jednak jest dokladniejsze
Błonka Tak wlasnie myslalam.:-) A Ty jestes z sierpnioweczek czy z wrzesniowek? Miz metody termiczno objawowej termin wypadal az na wrzesien ,ale usg jednak jest dokladniejsze
Amna ja to jeszcze mam kilogramy z pierwszej ciąży, wredny siedzący tryb życia i lenistwo się odkłada chociaż mi mąż powiedział, że cyc musi być haha, no i też bałam się wejść na wagę, a tam 3kg mniej niż zwyczajnie, więc zaczynam w sumie do 74kg, pierwszą zaczynałam od 75kg schudłam do 65kg w dwa miesiące i skończyłam na 79 kg i tak na tym wiszę
Błonka jak ja bym chciała urodzić w lipcu, ale podejrzewam, że urodzę pod sam koniec sierpnia a to tyyyyyyyyyyle jeszcze czasu
Błonka jak ja bym chciała urodzić w lipcu, ale podejrzewam, że urodzę pod sam koniec sierpnia a to tyyyyyyyyyyle jeszcze czasu
karola82_82
mama slicznego Michałka
Blonka ja mam na odwrót Z@ mam na 3 sierpnia ,a z usg na 30 lipca
Amna ja juz tez mam nie maly brzuszek
Amna ja juz tez mam nie maly brzuszek
reklama
Błonka, karola82_82
to pierwszy termin macie taki jaki ja na 30 lipca oj bedzie goraco hehe
irisson Ja w pierwszej ciazy rowniez sporo przytylam bo ponad 20 kg,tragedia byla z zrucaniem,ale teraz juz bede wiedziala jak szybko zrzucic
Ja juz drogie panie druga kolacje jem czyli lykam garsc tabletek a dokladnie 3 w tym dwie luteiny podjezykowo.Matko masakra,ale bede walczyc a co )
Ja uciekam na komedie polska Kogel mogel.Dobra jest
to pierwszy termin macie taki jaki ja na 30 lipca oj bedzie goraco hehe
irisson Ja w pierwszej ciazy rowniez sporo przytylam bo ponad 20 kg,tragedia byla z zrucaniem,ale teraz juz bede wiedziala jak szybko zrzucic
Ja juz drogie panie druga kolacje jem czyli lykam garsc tabletek a dokladnie 3 w tym dwie luteiny podjezykowo.Matko masakra,ale bede walczyc a co )
Ja uciekam na komedie polska Kogel mogel.Dobra jest
Ostatnia edycja: