reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Ja natomiast na mięso z sosem patrzeć nie mogę. Na samą myśl mnie mdli. A powinnam, bo wyniki morfologii mam kiepskie i lekarz powiedział, że takie wyniki to się ma po 20 tygodniu, a nie w 11:cool:. Jedyna forma mięska to pierś z kurczaka w bułeczce i w jajku. To przyswajam, a młody też lubi, więc dziś kotlecik, frytki i sałata zielona na słodko. A od 2 godzin "pracuję" nad młodym, ze powrót do szkoły po feriach jest fajny:-)

irisson - ja to sie boje na wadze stawac hehe:-D ostatnio ciagle lezalam i jadlam to rezultaty musza byc niesamowite hehehe:-p

Błonka Tak wlasnie myslalam.:-) A Ty jestes z sierpnioweczek czy z wrzesniowek? Miz metody termiczno objawowej termin wypadal az na wrzesien ,ale usg jednak jest dokladniejsze

Amna u mnie nie wiadomo :p termin mam na sierpnien ale mysle ze urodze w lipcu, a na wrzesniowkach pisze bo tam wiekszoc kolezanek z watku o clo i luteinie poszlo :) i z sentymentu do starych twarzyczek :D

Amna ja to jeszcze mam kilogramy z pierwszej ciąży, wredny siedzący tryb życia i lenistwo się odkłada :-pchociaż mi mąż powiedział, że cyc musi być haha, no i też bałam się wejść na wagę, a tam 3kg mniej niż zwyczajnie, więc zaczynam w sumie do 74kg, pierwszą zaczynałam od 75kg schudłam do 65kg w dwa miesiące i skończyłam na 79 kg i tak na tym wiszę :dry::dry:
Błonka jak ja bym chciała urodzić w lipcu, ale podejrzewam, że urodzę pod sam koniec sierpnia :confused: a to tyyyyyyyyyyle jeszcze czasu :szok:

Błonka ja rodziłam w 40tc i to tylko dlatego bo miałam cesarkę, na naturalny poród bym czekała jeszcze z dwa tygodnie :-D jak dziecko jest gotowe, to czemu nie, oby nie za szybko :tak:

reklama
Błonka, karola82_82
to pierwszy termin macie taki jaki ja na 30 lipca :-D oj bedzie goraco hehe:-D

irisson Ja w pierwszej ciazy rowniez sporo przytylam bo ponad 20 kg,tragedia byla z zrucaniem,ale teraz juz bede wiedziala jak szybko zrzucic:tak:

Ja juz drogie panie druga kolacje jem czyli lykam garsc tabletek a dokladnie 3 w tym dwie luteiny podjezykowo.Matko masakra,ale bede walczyc a co :))

Ja uciekam na komedie polska Kogel mogel.Dobra jest :D

Ostatnia edycja:
Do góry