reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
Ja natomiast na mięso z sosem patrzeć nie mogę. Na samą myśl mnie mdli. A powinnam, bo wyniki morfologii mam kiepskie i lekarz powiedział, że takie wyniki to się ma po 20 tygodniu, a nie w 11:cool:. Jedyna forma mięska to pierś z kurczaka w bułeczce i w jajku. To przyswajam, a młody też lubi, więc dziś kotlecik, frytki i sałata zielona na słodko. A od 2 godzin "pracuję" nad młodym, ze powrót do szkoły po feriach jest fajny:-)

irisson - ja to sie boje na wadze stawac hehe:-D ostatnio ciagle lezalam i jadlam to rezultaty musza byc niesamowite hehehe:-p

Błonka Tak wlasnie myslalam.:-) A Ty jestes z sierpnioweczek czy z wrzesniowek? Miz metody termiczno objawowej termin wypadal az na wrzesien ,ale usg jednak jest dokladniejsze

Amna u mnie nie wiadomo :p termin mam na sierpnien ale mysle ze urodze w lipcu, a na wrzesniowkach pisze bo tam wiekszoc kolezanek z watku o clo i luteinie poszlo :) i z sentymentu do starych twarzyczek :D

Amna ja to jeszcze mam kilogramy z pierwszej ciąży, wredny siedzący tryb życia i lenistwo się odkłada :-pchociaż mi mąż powiedział, że cyc musi być haha, no i też bałam się wejść na wagę, a tam 3kg mniej niż zwyczajnie, więc zaczynam w sumie do 74kg, pierwszą zaczynałam od 75kg schudłam do 65kg w dwa miesiące i skończyłam na 79 kg i tak na tym wiszę :dry::dry:
Błonka jak ja bym chciała urodzić w lipcu, ale podejrzewam, że urodzę pod sam koniec sierpnia :confused: a to tyyyyyyyyyyle jeszcze czasu :szok:

Błonka ja rodziłam w 40tc i to tylko dlatego bo miałam cesarkę, na naturalny poród bym czekała jeszcze z dwa tygodnie :-D jak dziecko jest gotowe, to czemu nie, oby nie za szybko :tak:

reklama
Błonka, karola82_82
to pierwszy termin macie taki jaki ja na 30 lipca :-D oj bedzie goraco hehe:-D

irisson Ja w pierwszej ciazy rowniez sporo przytylam bo ponad 20 kg,tragedia byla z zrucaniem,ale teraz juz bede wiedziala jak szybko zrzucic:tak:

Ja juz drogie panie druga kolacje jem czyli lykam garsc tabletek a dokladnie 3 w tym dwie luteiny podjezykowo.Matko masakra,ale bede walczyc a co :))

Ja uciekam na komedie polska Kogel mogel.Dobra jest :D

Ostatnia edycja:
Do góry