reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Rajani, wspólczuje bardzo, trzym się dzielnie!;*

Ja chce już czwartek i usg xD jutro kupię tą sodę, całą kuchnie przeszukałam i nie mam niestety w domu. a liczyłam, że może jednak, bo kiedyś była...
Jak jutro z sody i w czwartek z usg wyjdzie to samo to już niemalże bede mieć pewność:p :-D

działa wam ten link?? mnie to co kropcia tu wstawiła też nie działa, service unavailable
u mnie otwiera się bez problemu - wstawiłam bezpośredni link do artykułu

a ten link co wstawiła karolina to wersja do druku, więc niektórym może próbować od razu wysłać dokument na drukarkę...

ehh to nie wiem o co chodzi... mi i w tym i w tamtym wyświetla się to samo, biały ekran i napis error, service unavailable. spróuję jeszcze pokombinować

edit: pokombinowałam, dopisałam w adresie "www." - i się udało :) zaraz czytam :)

Ostatnia edycja:
LeRemi - im więcej dni odstępu tym lepiej (większe prawdopodobieństwo dziewczynki)
plemniki w przyjaznym środowisku (około owulacji) przeżywają do 7 dni
najtrwalsze podobno są właśnie te żeńskie
a więc szansa jest ciut większa niż 50% :wink:

No wedlug mnie to bylo 1 lub 1,5 dnia przed owu, wiec chyba szansa mala, dobrze mysle? Ale jesli wierzyc usg to owu byla 3 dni po seksiku, wiec szanse sie zwiekszaja... tylko czy to usg tak dokladnie potrafi okreslic dzien owu? Ja to tylko po bolu jajnikow wnioskuje i po sluzie, tempki nigdy nie mierzylam. Ale co mam byc to bedzie.

LeRemi, wiadomo, że co ma być to będzie... :tak:
gwarancji nigdy nie ma - ale z wpadek statystycznie częściej rodzą się dziewczynki

ja jednak liczę na to, że ta strategia się sprawdzi, bo sama "celowałam" w dziewczynkę -
przy chłopakach nawet nie sprawdzałam kiedy będzie owu, przytulanki były na okrągło! :-D
a teraz dwa dni przed i potem czekanie...

tyle że ja nie robiłam testów owu i opierałam się na wyliczeniach z kalendarzyka
(cykle miałam dość regularne - różnica max. 3 dni),
więc teoretycznie ciąża może być z "poprawki"
już po spodziewanej owulacji :-D

z drugiej strony... wg. usg ciąża wyszła mi "starsza" niż wg. om, więc tak sobie tłumaczę,
że jednak fasolka się zasiała wcześniej... ach, no zobaczy się :-p

Mi to od razu weszło bez problemu.

Takie troche fujki to jest :p każda z nas miala siusiaka w życiu płodowym, na to wychodzi.

Ja za pomoca tej owulacji nic nie okresle, po pierwsze nie mam pojecia kiedy ją miałam, po drugie seks był dzień po dniu :p wiec nie wiadomo czy plemniki czekaly trzy dni, czy jak...

Ostatnia edycja:
reklama
fujki to będzie jak będę mieć synka i zrobi kupę i mu się wszystko oblepi :p zawsze jak wycieram Natalię to się zastanawiam jakie to musi być wyzwanie oczyścić z kupy chłopca :p

Do góry