reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Rajani, wspólczuje bardzo, trzym się dzielnie!;*

Ja chce już czwartek i usg xD jutro kupię tą sodę, całą kuchnie przeszukałam i nie mam niestety w domu. a liczyłam, że może jednak, bo kiedyś była...
Jak jutro z sody i w czwartek z usg wyjdzie to samo to już niemalże bede mieć pewność:p :-D

działa wam ten link?? mnie to co kropcia tu wstawiła też nie działa, service unavailable
u mnie otwiera się bez problemu - wstawiłam bezpośredni link do artykułu

a ten link co wstawiła karolina to wersja do druku, więc niektórym może próbować od razu wysłać dokument na drukarkę...

ehh to nie wiem o co chodzi... mi i w tym i w tamtym wyświetla się to samo, biały ekran i napis error, service unavailable. spróuję jeszcze pokombinować

edit: pokombinowałam, dopisałam w adresie "www." - i się udało :) zaraz czytam :)

Ostatnia edycja:
LeRemi - im więcej dni odstępu tym lepiej (większe prawdopodobieństwo dziewczynki)
plemniki w przyjaznym środowisku (około owulacji) przeżywają do 7 dni
najtrwalsze podobno są właśnie te żeńskie
a więc szansa jest ciut większa niż 50% :wink:

No wedlug mnie to bylo 1 lub 1,5 dnia przed owu, wiec chyba szansa mala, dobrze mysle? Ale jesli wierzyc usg to owu byla 3 dni po seksiku, wiec szanse sie zwiekszaja... tylko czy to usg tak dokladnie potrafi okreslic dzien owu? Ja to tylko po bolu jajnikow wnioskuje i po sluzie, tempki nigdy nie mierzylam. Ale co mam byc to bedzie.

LeRemi, wiadomo, że co ma być to będzie... :tak:
gwarancji nigdy nie ma - ale z wpadek statystycznie częściej rodzą się dziewczynki

ja jednak liczę na to, że ta strategia się sprawdzi, bo sama "celowałam" w dziewczynkę -
przy chłopakach nawet nie sprawdzałam kiedy będzie owu, przytulanki były na okrągło! :-D
a teraz dwa dni przed i potem czekanie...

tyle że ja nie robiłam testów owu i opierałam się na wyliczeniach z kalendarzyka
(cykle miałam dość regularne - różnica max. 3 dni),
więc teoretycznie ciąża może być z "poprawki"
już po spodziewanej owulacji :-D

z drugiej strony... wg. usg ciąża wyszła mi "starsza" niż wg. om, więc tak sobie tłumaczę,
że jednak fasolka się zasiała wcześniej... ach, no zobaczy się :-p

Mi to od razu weszło bez problemu.

Takie troche fujki to jest :p każda z nas miala siusiaka w życiu płodowym, na to wychodzi.

Ja za pomoca tej owulacji nic nie okresle, po pierwsze nie mam pojecia kiedy ją miałam, po drugie seks był dzień po dniu :p wiec nie wiadomo czy plemniki czekaly trzy dni, czy jak...

Ostatnia edycja:
reklama
fujki to będzie jak będę mieć synka i zrobi kupę i mu się wszystko oblepi :p zawsze jak wycieram Natalię to się zastanawiam jakie to musi być wyzwanie oczyścić z kupy chłopca :p

Do góry