reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

kochane na innym wątku gdzie sie udzielam dziewczyny pisały mi ze cieżaróweczką sie te metody ogólnie sprawdzają tzn test z sodą , ( łyzeczka sody do pojemniczka i sie sika, jak sie pieni synek jak sie nie pienie córeczka) w sumie to ja myslałam ze soda sie bedzie zawsze pienić ale NIE, u mnie sie nie zapieniło to :szok: no i według tego powinna byc dziewczynka i według mojej owulacji ( sex 2 dni przed owu) a czy tak bedzie to sie okaże :-D

No i jest jeszcze metoda z kapusta ze sie ją gotuję a potem sika na ten wywar :szok: buhahaha no tego juz nie wypróbowałam bo sie to smieszne wydaje :-D :szok: jak sie zabarwi to chyba dziewczynka jak nie to synek ale nie daje głowy ze dobrze z tym zabarwieniem pisze !!!!!!!

To raczej zabawa a czy sie sprawdzi to moze być przypadek zobaczymy czy mnie sie to pokryje z płcią hih !!!!!!!!!! poza tym jak ja od samego początku czuję ze bedzie córa :)

amna teraz juz musi być wszystko dobrze, sama widzisz ile ja przeszłam a na razie maluszek rośnie :)
k8libby a kochanie nie da sie zgrać tętna na kompa ?????????????? bo mi dziewczyna wrzucała tetno dzieciątka :)

reklama
ilona - da radę, jest nawet sterownik do komputera, ale niestety ja nie mogę tego zrobić, pracuję na macu a płytka cd jest taka malutka, trzeba mieć cd "tackę" a ja mam tylko szczelinkę :) no i sterowniki są tylko na PC nie na OSX :)

Hm. Ciekawe jak to działa. w sensie, czemu przy jednej płci sie pieni przy drugiej nie :confused: moze to przypadek? w sumie sprobowac nie zaszkodzi:p ja spróbuje kiedy indziej, bo narazie nie chce mi się pędzić do sklepu, w domu chyba sody brak :p

Błonka pisze:
Intelligender- test prognozujący płeć dziecka hihihihi widzialyscie to???? szok
ciekawe, czy te testy są wiarygodne... bo na pewno dosyć kosztowne! :baffled:

ilona24 pisze:
kropcia to lekarz chyba musi miec bardzo dobry sprzęt prawda ????? ze tak szybciutko dopatrzył sie pipki :-D
no właśnie "pipki" nie było widać, tylko ogonek
:laugh2:

witajcie dziewczynki :)
wiec moj test czeka na poczcie, nie mialam czasu odebrac, jutro jakos skocze :) moze ten test to tez z soda :D hahaha
wywala mi brzuchol i wygladam jak ciezarowka :D jest to kosztowne bo chyba zaplacilam ponad 40f w koncu z przesylka, bo tam jeszcze clo mi doszlo :/ ale pobawic sie mozna
pisalyscie o ciuszkach, moja mala to nosila przez 3miesiace rzeczy na 50cm, bo urodzila sie majac 50cm, tak sie topila w tych wiekszych ciuszkach, ze musialam kupic takie malutkie, kupilam kilka slicznych spioszkow wtedy, jakies kiecki malenkie i bylo ok, fajnie mialam bo w maju rodzilam
wiecie czego jeszcze sie boje.. ze lato musimy przechodzic :/ upal, my z brzucholami.. masakra, mam nadzieje ze w UK bedzie lekkie lato :)

kropcia ogonek ???????? i powiedział ze prawdopodobnie dziewczynka ?????????? :szok:
irisson no mnie sie nie zapieniło, nie wiedziałam czego sie spodziewać czy to miało mega buzować czy co, no ale nic sie nie działo jak siknęłam !! dobrze ze chłop o tym nie wie bo chyba by pomyslał ze mam nie równo pod sufitem zeby na sodę lać

Daj znać co sie stanie jak sikniesz :-p

Oooooo, no widzisz, to chyba to jest przereklamowane hehe, ale warto moze zapytac nawet inne cięzaróweczki czy robiły i czy sie sprawdzało :)

reklama
Ilonka właśnie z mężem komisyjnie stwierdziliśmy, że oszukana soda, bo oni na wodę ani na siku, tylko siki na różowo kolor zmieniły, ojej jaki ja mam katar :confused:

Do góry